Android OSJdou odstranit SKUPINY v KONTAKTECH ?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Ante
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung M21
Kontaktovat uživatele:

Jdou odstranit SKUPINY v KONTAKTECH ?

Příspěvek od Ante » ned 14. říj 2012 18:22:02

Obrázek Obrázek

Mam s tim porad problem a rad bych se VESKERYCH "skupin" zbavil... Ted jsem se s telefonem Huawei G300 z ICS vratil na GB ( B897 ), nalil tam Kontakty a ve skupine se mi usadily do skupiny "Pratele". Proc je nemam treba ve skupine "Moje kontakty" a nebo - proc je vubec mam v nejake skupine ;) ?
Nechci je mit v zadne skupine... Dik.
Xiaomi Mi9 Lite + ASUS ZB602KL

Mishack
Kyborg

Re: Jdou odstranit SKUPINY v KONTAKTECH ?

Příspěvek od Mishack » ned 14. říj 2012 18:28:32

Pokud vim, tak nejdou (resp ani pres gmail to neslo). Takze si klikni na zalozku "kontakty" a do zalozky "skupiny" nelez. Myslim, ze vytvaris problemy tam, kde nejsou.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)

Autor tohoto vlákna
Ante
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ante » ned 14. říj 2012 18:42:52

Ono kdyby to fungovalo takhle tak ani nepipnu ;)
Ale - synchronizuju kontakty pres MyPhoneExplorer+MicrosoftOutlook a obcas se mi stane, ze mam najednou par kontaktu presunutych v nejake skupine.
Je tedy pravda, ze tento "bordel" jsem mel hlavne pri experimentovani a instalacich ruznych cinskych ROM.

No nic - dulezite je, ze uz to nekdo zkoumal a ze na tutovku vi, ze to nijak nejde...

A jeste me stve, ze to nemam tak nejak plne pod kontrolou - kdyz ted pres MyPhoneExplorer koukam na pocet kontaktu, tak je jich v telefonu udajne 981.
Na screenu ale vidis pocet 979. O nic samozrejme nejde - ale porad na to musim myslet a premyslim, kde je chyba. A prochazet skoro 1000 kontaktu jeden po druhem - to se mi tedy fakt nechce...

Dik !

Mishack
Kyborg

Příspěvek od Mishack » ned 14. říj 2012 19:07:24

To bude muset poradit nekdo zkusenejsi. MS O. nepouzivam a kontakty synchronizuju jen s Googlem, takze netusim :-/
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)

Autor tohoto vlákna
Ante
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ante » ned 14. říj 2012 20:37:43

Jasne... Se zalohovanim Google se nekamaradim, protoze casto zkousim ruzne ROM i ruzne telefony a kdyz jsem zkousel "mit vse pres Google" - tak to byl takovy zmatek v kontaktech ( chybely, nebo naopak zdvojene...) - na to proste asi nemam... :(

A jeste s mi porad prehazuji ci prerazuji fotky ke kontaktum ;)

Az tomu porozumim, bude mi hej...

skipik12
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: GALAXY SII

Příspěvek od skipik12 » pon 15. říj 2012 11:23:50

Ahojte, hele mam problem:(
Začalo se mě objevovat když volam nebo někdo volá mě tak přes jméno se mě objevuje položka:
moje kontakty nebo kontakty s hvězdičkou- když se ji dotknu, zmizí ale je to opruz- nevíte, prosím, kde to vypnout?
Díky

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » pon 15. říj 2012 11:33:04

Ante píše:Jasne... Se zalohovanim Google se nekamaradim, protoze casto zkousim ruzne ROM i ruzne telefony a kdyz jsem zkousel "mit vse pres Google" - tak to byl takovy zmatek v kontaktech ( chybely, nebo naopak zdvojene...) - na to proste asi nemam... :(
Problém v uživateli a za tím si stojím. Flashováním ROMek se zabývám už dva roky, kontakty na Googlu. Nikdy se mi žádnej kontakt nezdvojil, ani mi nezmizel.

Spíš si děláš problémy s outlookem a tím myphoneexplorerem. On totiž android jaksi počítá s google syncem kontaktů, ale fakt nepočítá s offline hrůzou outlooku.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Autor tohoto vlákna
Ante
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ante » pon 15. říj 2012 23:16:38

Souhlasim - vzdyt pisu ze na to nemam.
Asi to komplikuju prave jak pises tou kombinaci MPE a Micr.Outlook.
Zrejme toho Googla zkusim jeste jednou. Mozna byl take problem dlouheho nacitani meho seznamu skoro tisice kontaktu...byly tam prave taky nejake skupiny...proste mam zmatek, zmatek, zmatek...
Ale ucim se - a jednou to treba bude v poradku. Dik ;)

ZeKe
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro / AOS 10 stock

Příspěvek od ZeKe » úte 16. říj 2012 16:28:28

skipik12 píše:Ahojte, hele mam problem:(
Začalo se mě objevovat když volam nebo někdo volá mě tak přes jméno se mě objevuje položka:
moje kontakty nebo kontakty s hvězdičkou- když se ji dotknu, zmizí ale je to opruz- nevíte, prosím, kde to vypnout?
Díky
Počítám, že Ti to začalo dělat od doby, cos začal používat (nebo jen na vyzkoušení nainstaloval) nějaký jiný dialer.
Mně to jeden taky kdysi takto (nebo podobně) zobrazoval, v jeho nastavení jsem vypnutí této funkce nenašel, tak zas letěl pryč :-) Ale bohužel už nevím, jaký to byl..

Odpovědět

Zpět na „Android OS“