Android OSAndroid 4.0.4 - Facebook synchronizace.

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Tom931
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Xperia Arc S

Android 4.0.4 - Facebook synchronizace.

Příspěvek od Tom931 » ned 21. říj 2012 19:36:16

Zdravím všechny šikovné rádce.

Koupil jsem si telefon Sony Ericsson Xperia Arc S... Při synchronizaci dat z Facebooku do MT se mi ovšem stane několik problémů

a) nahrají se kontakty, ale nenahrají se k nim fotky, a mám pouze základní lištu "Informace" kde vidím akorát tak profil a datum narození.
b) když tam integraci facebooku do MT tak se pro změnu stane to, že se nahrají kontakty ale rozdvojí se takže tam můžu mít třeba "Pepa Novák" 2x, dokonce i 3x ale furt je to jeden a ten samej člověk.
c) Když už se to zaintegruje, tak vidím sice informace o osobě, vidím určitou galerii, a vidím zájmy, ale nevidím nikde nic aktuálního o předchozí komunikaci s tím uživatelem (tak jak by to mělo být, to prostě není)
Problém je v tom, že tyhle "zájmy" "fotogalerie" a takové věci se zobrazí až po tom co je provedeno spojení s Timescape, a to ještě musím každý kontakt dělat zvlášť ručně...

Už si s tím nevím rady, problém je, že tato Xperie má několik variací synchronu, a to integraci rovnou od Sony, pak místní z APP FB, a pak obyčejnou v nastavení, a mě už z toho opravdu šibe, a nevím jak to pořádně nastavit aby tahle synchronizace fungovala tak jak má, připojení k WiFi mám super....
Tak pokud by někdo věděl co s tím, byl bych rád za každou radu, nebo zkušenost, už sem zkoušel tovární nastavení, a dokonce sem zašel tak daleko že sem nechal celej telefon odstranit. Napadlo mě to vrátit zase na předchozí android, ale to mi pro změnu nebere PC a nepustí mě to k samotné instalaci.

Tak ještě jednou díky :)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“