Android OSPomalý Nexus S - nahrání aplikací- nespokojenost se systémem

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Brodequin
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Nesxus S

Pomalý Nexus S - nahrání aplikací- nespokojenost se systémem

Příspěvek od Brodequin » úte 23. říj 2012 12:08:17

Zdravím věšechny. Jde mi o toto:
Mám Nexus S a systém jako takový mi absolutně nevyhovuje. Počínaje prostředím SMS, tak např. nepraktickým telefonním seznamem. Chybí plno funkcí, rychlé volby podle začátečního písmena atd. Proto si do telefonu nahrávám aplikace jako GO SMS, nebo GO Contacts (launcher jsem dal pryč, protože pak je to ještě horší), různé widgety na počasí. Přesto se stále potýkám se spomalením systému. Stisknu tlačítko a čekám třeba pár vteřin na odezvu. Po nahrání APEX launcheru to šlo pěkně, ale s přibývajícími aplikacemi se to čím dál více spomaluje. Stává se mi, že když mi někdo volá, zobrazí se pouze číslo a až po třeba 7-10 vteřinách se přiřadí číslo.
Začíná mě to hrozně štvát, jak takový telefon nezvládá takového věci a že je to pořád pomalé jak šnek.

Můj dotaz zní - pomohla by mi nějaká ROMka, či jiná úprava systému? Nikdy jsem to nezkoušel a nevím, co všechno a jak se změní. V porovnání s mým služebním telefon Sony Xperia S se to nedá srovnávat. Tam nepotřebuji nahrávat skoro nic. Je to vše dobře udělané a funguje vše jak má a graficky je to taky výborné.

Je možný s tímto problémem něco dělat, kromě koupě jiného telefonu? :-) Existuje nějaká ROMka, která má vše už dobře provedené a nemusel bych pořád hledat na marketu nějaké aplikace, aby mi napravily ty nedostatky v systému?

Díky za odpovědi.

tel: GOOGLE Nexus S , ver. 4.1.2

Odpovědět

Zpět na „Android OS“