Android OSI9103 spatna reakce na dotyk

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Lexxan
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: GT i9070p + GT I9103
Rom: 4.1.2 + 2.3.6

I9103 spatna reakce na dotyk

Příspěvek od Lexxan » stř 24. říj 2012 10:06:53

Zdravim telefon mi spatne reaguje na dotyk kdyz chci pretahnout ikonu podrzim na ni prst ona se chiti a hned se pusti posouvani obrazovek taky chci posunout obrazovku a musim az nekolikrat prvne se posouva jen do poloviny a vrati se z5 a az tak na potreti se posune dotykova tlacitka delaji to same .. ale pokud telefon pripojim k napajeni tak najednou vse funguje normalne krasne a bez problemu pokazde jakmile je baterie v charging modu tak vse funguje normalne a jak ma .. Take mi mobil dela to ze najednou pipne jako by se pripojil na napajeni ale pri tom mi lezi na stolku a nesahan na nej a nekdy to tak i doopravdy je ze pipne tak kouknu co se deje a ukazuje jako by se baterie nabijela a pri tom neni pripojeny k napajeni a kdyz se tohle stane a baterie se nabiji i kdyz nema od kud je v charging modu tak vse funguje jak ma .. samozrejme se nenabiji doslova jen si to mobil mysli.. nasel jsem si FW a preinstaloval do telefonu nepomohlo zkousel sem i jine kerneli apod a nic .. dnes jsem stim byl v service se zeptat na kolik by to prislo nikdy jsem nevidel laxnejsiho prodavace ktery me snad ani neposlouchal jak mu popisuju problem a rekl mi ze je to dotykova plocha a ze oprava muze vyjit az na 4000,- takze jsem se otocil a odesel proto se ted obracim sem .. budu vdecny za jakykoli navrh poznamku cokoli .. premyslel jsem i o aplikaci ktera da telefonu iluzi ze se nabiji aby zustal v charging modu a fungoval normalne . ale nic takoveho jsem nenasel ..

BTW: kcemu slouzi kontakty na zadni strane telefonu pod zadnim krytem spojuji neco v zadnim krytu na kterem jsou protilehle kontakty ze by bezdratove nabijeni nemuze byt problem zde ?

Pedro1
Droid
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: I9103 spatna reakce na dotyk

Příspěvek od Pedro1 » stř 24. říj 2012 13:09:50

Ahoj, kdyz to neni softwarem, nepomohl ani tovarni reset, tak jedine oprava. Pokud neni telefon v zaruce, tak jsou dve moznosti:
1) nechat opravit v servisu, pokud se to vyplati
2) koupit neco jineho
Anebo zkusit se pozeptat v jinem servisu.
A k tem kontaktum. To budou nejspise kontakty k antene (GSM, GPS).

Krokodyl
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krokodyl » stř 24. říj 2012 13:33:51

Jak to tak popisuješ vše bych viděl na souvislost s vniknutím kapaliny. Utvrzuje mě v tom to samovolné "nabíjení" a může to dělat i tu neplechu s dotykem - zkrat na konektoru.
Doporučil bych návštěvu jiného servisu aby zkontrolovaly desku, cenu opravy bych viděl maximálně do 1000 kč.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Autor tohoto vlákna
Lexxan
Nové Androidě

Příspěvek od Lexxan » stř 24. říj 2012 16:15:28

Tak problem s dotykem bude mit nejspis neco spolecneho stim samovolnym nabijenim protoze kdyz pozoruju baterku nahore v pravo tak tam opcas rychle problikne blesk jako pri nabijeni .. ale jen problikne tak nekolikrat za minutu ... bohuzel zaruka uz neni mobyl jsem koupil docela levne ne za moc jako pouzite zbozi bohuzel o tomhle se nezminil ... nemam tedy telefon rozebrat a kouknou jestli neni treba nekde z oxidovanej nebo jestli tam jeste neni voda a vysusit ho ? zase nevim jestli se vyplati davat do opravy jestli by nebylo ho prodat na nahradni dily nebo do vykupu a koupit jinej nevim co by jste mi doporicili ... ale za to rezebrani a podivani se nic nedam ..

Krokodyl
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krokodyl » stř 24. říj 2012 22:09:43

Voda už tam nebude, ale bude tam oxidace, objevilo se tu plno "zaručených" návodů, ale pokud nemáš vybavení odstraníš sice okem viditelnou, ale tu "zalezlou" jen těžko. Mám servis v Litoměřicích, mohl bych zdarma okouknout a případně nabídnout cenu opravy podle stavu, platba jen pokud je vše funkční. Podobných servisů jako jsem já najdeš určitě i více.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Autor tohoto vlákna
Lexxan
Nové Androidě

Příspěvek od Lexxan » stř 24. říj 2012 22:42:42

To by bylo super ale Litomerice je docela z ruky sem z CB takze to asi nebude vonco .. zkusim ho rozebrat a kouknu kdyz tam bude oxidace tak ho hodim do servisu aby ho vycistili treba to pomuze .. a reknou mi potom i vic urcite co tam je spatne .. semnou tam vlastne ani nemluvil ten co dela servis ale jen prodavac kterej se vubec neorientuje .. ale dekuju za nabidku kdybych mel cestu kolem tak bych se ale stavil ale v nejblizsi dobe neplanuju ject daleko ..
ale kdyby byli nejaky napady budu jen rad . Nejradsi bych chtel nejakou aplikaci nebo upravenej aby mi dala mobil do charging modu i kdyz neni pripojen k nabijecce a problem by byl vyresen jak rikam koupil jsem ho za malo a nechci do nej vrazet nejak velky sumy kdyz ani nevim jak na tom mobil je ..

Odpovědět

Zpět na „Android OS“