Android OSJak vysvětlit Androidu, že je prostě z Ameriky

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
dragon124
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pát 30. pro 2011 11:34:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Tab 8.9

Jak vysvětlit Androidu, že je prostě z Ameriky

Příspěvek od dragon124 » úte 30. říj 2012 15:19:22

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, kde se nachází soubor, kde je uložené, pro jakou zemi je android urče. Mám roota, takže se mohu bez omezení prohrabovat všemi adresářemi.
Absence čj by mi ani nevadila, de mi o oficiální aktualizace a to, abyh mohl kupovat knihu v Playi
Předem děkuji za všechny odpovědi




Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: Jak vysvětlit Androidu, že je prostě z Ameriky

Příspěvek od Marek989 » úte 30. říj 2012 16:21:06

On to zjisti podle SIM, co mas v telefonu. Takže bez změny SIM zřejmě nic nedelas. Ale tímhle si nejsem 100% jist.
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G

Uživatelský avatar

lulu
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: čtv 21. říj 2010 8:38:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nubia N2 NX575J 4GB

Re: Jak vysvětlit Androidu, že je prostě z Ameriky

Příspěvek od lulu » úte 30. říj 2012 16:40:25

A co když je to tablet bez sim?
Na pc se to dělá že se připojíš přes americkou proxy.


Autor tohoto vlákna
dragon124
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pát 30. pro 2011 11:34:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Tab 8.9

Re: Jak vysvětlit Androidu, že je prostě z Ameriky

Příspěvek od dragon124 » úte 30. říj 2012 17:10:26

ano, jde o galaxy tab. Popřípadě i z telefonu lze sim kartu vyndat a telefon bude i nadále fungovat. S tou proxy to skusím, ale pochybuji, že ten tablet v sobě nikde nemá napsáno, že je pro Ameriku.


xciba
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 10. lis 2011 23:00:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia lumia 1020 Iphone 5 Samsung galaxy note
Tablet: Nexus 7 (2012)
Rom: WP 8 + Kitkat

Re: Jak vysvětlit Androidu, že je prostě z Ameriky

Příspěvek od xciba » úte 30. říj 2012 17:22:14

je to tak pokud to nebere ze sim tak si to bere z udaju o pripojeni k internetu:)



Autor tohoto vlákna
dragon124
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pát 30. pro 2011 11:34:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Tab 8.9

Re: Jak vysvětlit Androidu, že je prostě z Ameriky

Příspěvek od dragon124 » úte 30. říj 2012 17:35:08

dyt mam ale TOR nainstalovanej v Linuxovym routeru :o


Autor tohoto vlákna
dragon124
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pát 30. pro 2011 11:34:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Tab 8.9

Re: Jak vysvětlit Androidu, že je prostě z Ameriky

Příspěvek od dragon124 » úte 30. říj 2012 17:47:09

tak jsem to s tou proxy skusil, proxy mi opravdu změnila IP, ale problém je v tom,že pořád není update dostupnej.
Opravdu nevíte, kde je ten soubor? opravdu tam je (jsem si téměř jist, že jsem ho viděl, ale už nevím kde.

Uživatelský avatar

lulu
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: čtv 21. říj 2010 8:38:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nubia N2 NX575J 4GB

Re: Jak vysvětlit Androidu, že je prostě z Ameriky

Příspěvek od lulu » úte 30. říj 2012 18:36:15

A co IMEI?
IMEI je patnáctimístný kód používaný k identifikaci každého mobilního telefonu/tabletu
První dvě číslice jsou Country Code, já mám třeba 117461550830156 (protože je z Číny ;) )
česká republika má začínat 35kou (zjištěno pomocí aplikace Phone Tester v System information)

Obrázek

Uživatelský avatar

lulu
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: čtv 21. říj 2010 8:38:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nubia N2 NX575J 4GB

Re: Jak vysvětlit Androidu, že je prostě z Ameriky

Příspěvek od lulu » úte 30. říj 2012 19:00:31

Tady je návod na změnu Mobile Network Code pomocí aplikace MarketEnabler

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=694720
Zkus aplikaci MCC/MNC Checker pro USA má být MCC 310 nebo 311
getSimOperator() 23002
getNetworkOperator()

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti