Android OSJe potrebne pouzivat aplikacie na cistenie?

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Je potrebne pouzivat aplikacie na cistenie?

Příspěvek od Renik » stř 31. říj 2012 16:23:50

Ahojte, ako novy pouzivatel android zariadenia (predtym som mal iOS) skusam rozne aplikacie, odstranujem ich atd.. za posledne dva dni cez moj mobil prebehlo mon. 50 aplikacii, preto ma zaujima, ci sa mobil nejak nezahlcuje a ci je potrebne pouzivat nejaku app na precistenie miesta, registrov atd...

Dakujem

@telefon    




Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Je potrebne pouzivat aplikacie na cistenie?

Příspěvek od Pedro1 » stř 31. říj 2012 16:30:19

Ahoj, nemusis nic cistit, system se o to postara sam. A kdyz to hned neuvolni, staci restart a je volno. To neni windows!!!! Zadne registry to nema.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Je potrebne pouzivat aplikacie na cistenie?

Příspěvek od Renik » stř 31. říj 2012 16:34:05

V poriadku, dakujem za rychlu odpoved. Som mac pouzivatel, takze ani win velmi neriesim :-)

@telefon    

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11329
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 282
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Je potrebne pouzivat aplikacie na cistenie?

Příspěvek od Jumbo78 » stř 31. říj 2012 16:36:01

Vypni si podpis z Tapatalku - je to i v pravidlech... Moderátoři to neradi vidí ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Je potrebne pouzivat aplikacie na cistenie?

Příspěvek od Renik » stř 31. říj 2012 16:39:36

Sorka, vdaka za upozornenie :)


Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Je potrebne pouzivat aplikacie na cistenie?

Příspěvek od Wotan » stř 31. říj 2012 16:51:35

Akurat si sem tam kukni kartu ak tam aplikacia niečo ukladá odinštalovaním app sa to nezmaže.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Je potrebne pouzivat aplikacie na cistenie?

Příspěvek od Renik » stř 31. říj 2012 16:52:21

Kartu v zariadeni zatial nemam a asi ani mat nebudem, 16GB mi bohato staci :)

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Je potrebne pouzivat aplikacie na cistenie?

Příspěvek od Wotan » stř 31. říj 2012 16:54:03

To na veci asi nič nemení, kontroluj si tie časti internej pamete do ktorej sa dostaneš.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Renik
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 22. črc 2012 16:27:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4
Rom: KitKat 4.4

Re: Je potrebne pouzivat aplikacie na cistenie?

Příspěvek od Renik » stř 31. říj 2012 16:56:20

V poriadku, dakujem pekne

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti