Android OSbaterie vybijeni

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
h737
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

baterie vybijeni

Příspěvek od h737 » pát 02. lis 2012 6:16:20

mam Samsung Galaxy S no a kdyz ho jdam vecer na nabijecku a odpojim ho rano tak je tam 100% a nepouzivam ho odpojim ho a ono to hned spadne ze 100% na 95% a treba ho nepouzivam celej den jen na nej kounu kolik je hodin a twk pustim si pisnicku a necham ho no a on treba za chvili je tam misto 95% tam je 93% a tak a nwm proc?nejde tomu nak zabranit?A jak dlouho vydrzi mobil s aindroidem nabitej?

martin_hosek123
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy NOTE
Tablet: Samsung galaxy NOTE
Rom: stock 4.1.2 JB

Re: baterie vybijeni

Příspěvek od martin_hosek123 » pát 02. lis 2012 11:14:38

Ahoj,
Sice nechápu proč zakládáš na toto téma zase nové vlákno, ale zkusím ti odpovědět jednodušeji.
Fakt je ten že kdo vlastní chytrý telefon nabíjí ho každý den.(existují samozdřejmě vyjímky tak mě nechytejte za slovo).
Je možné že tam máš něco špatně a telefon je žravější než by měl být, ale podle toho co píšeš nevidím žádnou extra abnormalitu.
Obrázek

don_alex
Administrátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: baterie vybijeni

Příspěvek od don_alex » pát 02. lis 2012 11:29:29

podle mne bude problém nanejvýš v baterce. Můj telefon se choval podobně, nakonec jsem vyměnil baterku a je klid. Každopádně mi baterka ztrácela kapacitu už po půl roce od koupě telefonu. Dlouho jsem si myslel, že to dělají aplikace, pak se to ale začalo rapidně zhoršovat a telefon po nabití z ničeho nic nevydržel (s vypnutým internetem), ani pár hodin - Takhle rapidně se mi to zhoršilo během pár dní, do té doby (cca 3 měsíce) měl jen nižší výdrž a s trochou snahy se dalo vydržet okolo 10 hodin. Pak jsem koupil novou baterku a výdrž je zase dostatečná (do večera ho vybít zdaleka nestíhám).
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Odpovědět

Zpět na „Android OS“