Android OSJak na synchronizaci s Exchange ??

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
invence
Nové Androidě

Jak na synchronizaci s Exchange ??

Příspěvek od invence » sob 03. lis 2012 0:38:47

Stojím před rozhodnutím pořídit si mobilní řešení kanceláře, tedy nějaký adekvátní tablet a váhám nad Nexus a iPad mini. Důvod váhání je jediný, nejsem si zcela jistý jestli existuje nějaký funkční plnohodnotný klient, který dokáže plnou spolupráci proti Exchange.

Nativně asi jde obsloužit maily, v určité míře kalendáře a asi kontakty, jenže ... co poznámky, úkoly a vlastně další sdílené prostředky známé z kombinace Outlook/Exchange ?!?

Zkoušel jsem Moxier Mail, ten dokázal navíc vnést úkoly, ale jinak mě moc nepřesvědčil ... není tady někdo kdo tohle řeší/řešil a nějak to dořešil/využívá.

Nutno dodat, že na iOS to nějak nativně jde, tedy ne úplně, i když to není až tak přímočaré. Ostatně i tam existuje Moxier Mail. A rovnou se přiznávám, že pojetí widgetů a plochy je u iOS spíš k smíchu, než k reálnému pojetí v pracovním prostředí.

Autor tohoto vlákna
invence
Nové Androidě

Re: Jak na synchronizaci s Exchange ??

Příspěvek od invence » ned 04. lis 2012 23:01:13

Nikdo nic ve smyslu použití Android zařízení a Exchange ??

sharkee
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 stock TW 4.3
Mobil 2 / ROM: iPhone 6 iOS8.1.3
Tablet: iPAD mini s retina displayem (2G) iOS8.3
Tablet 2 / ROM: iPAD Air iOS8.3
Rom: nejsem ;-)

Příspěvek od sharkee » pon 05. lis 2012 10:16:45

Používám Exchange na SGSII i SGN10.1 s nativním e-mailovým klientem od Samsungu a funguje mi synchronizace všeho - kalendář, úkoly, upomínky atd.
Měl jsem problém se snychronizací úkolů, ale to bylo dáno zahlcením systému tak, že jsem dával synchronizovat kompletní poštu, což bylo, při těch XX.XXX emailech u mne problém.
Pokud mám synchro jen na poslední měsíc, pak funguje vše bez problému (u kalendáře mám synchro kompletní). Synchro kontaktů rovněž bez problémů (mimo skupin z desktopu - ty umí jen na desktopu).
Osobně nevidím problém v používání.
500 MB v Dropboxu zdarma navíc pro mne i Tebe, zaregistruj se z tohoto odkazu - https://db.tt/g9QEotaA

Autor tohoto vlákna
invence
Nové Androidě

Příspěvek od invence » úte 06. lis 2012 11:14:10

Díky za reakci, ale není mě úplně jasné proti čemu se to synchronizuje, pošta do emailu, ale úkoly, poznámky ?? Kam se toto ukládá ?? Neznám mailového klienta, respektive modiífikace systému od Samsungu. Oni mají takového klienta, který má 100% support pro poznámky, úkoly, atd ??

Ale zní výborně !!!

sharkee
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 stock TW 4.3
Mobil 2 / ROM: iPhone 6 iOS8.1.3
Tablet: iPAD mini s retina displayem (2G) iOS8.3
Tablet 2 / ROM: iPAD Air iOS8.3
Rom: nejsem ;-)

Příspěvek od sharkee » úte 06. lis 2012 15:18:14

Nevim jak u vsech AOS telefonu, ale u Samsungu se to synchronizje do S kalendare, Ukolu apod. Neni to vse v jedne aplikaci (bohuzel), ale funguje to.
Bohuzel nemam treba widget Ukolu od Samsungu na SGN10.1, tak tam pouzivam jiny widget, ale vse je spolu mozno provazat, jen si v nastaveni alikaci musite zvolit co vse se ma synchronizovat a pro zadavani nove udalosti, nebo ukolu spravne vybrat prislusny ucet nebo kalendar. Vse se tedy uklada tam, kde si to provazete - emaily do EMAIL app, ukoly do jine app, poznamky do jine app, kalendar do jine app
500 MB v Dropboxu zdarma navíc pro mne i Tebe, zaregistruj se z tohoto odkazu - https://db.tt/g9QEotaA

Odpovědět

Zpět na „Android OS“