Zdravím, dnes jsem zkoušel podle návodu zde na foru rootnout SE xperia mini pro SK17i a vše šlo v pořádku do posledního kroku a to odpojení telefonu, poté jen běhá dokola SE logo , zde na foru jsem našel týden starý stejný případ ale nějak se mi ho stejným způsobem nepovedlo zprovoznit , stáhl jsem flashtool a bohužel android kter¨ý jsem stáhnul s tím mi nejde , PC mi furt odpojuje telefon a flashtool píše :04/027/2012 20:27:07 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
04/027/2012 20:27:07 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool. stáhl jsem 2různé androidy a ani jeden se mi tam nepovedl dát a když flashtool instaluje tak pak mi napíše návod zapnutí telefonu pro xperia mini (na obrázku je uvedeno držet tlačítko z5 jenže já ho mám dotykové u SK17i

) díky moc za rady, pokud už budete psát moc prosím o velice zjednodušený návod , nejlépe jen s odkazy jsem úplný analfabet na tohle ani nevim proč sem se do rootu pouštěl:-)))) díky moc pěkný večer zatím