Android OSChaos s SDCARD a SDCARD-EXT ... jedno úložiště se ztratilo?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
dandak
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP980+ stock ROM
Mobil 2 / ROM: ZOPO ZP980+ Etotalk ROM
Twitter: @dnlplk

Chaos s SDCARD a SDCARD-EXT ... jedno úložiště se ztratilo?

Příspěvek od dandak » pon 05. lis 2012 19:52:42

Ahoj vespolek.
Nejdřív popíšu situaci a nedbejte, že jde o konkrétní telefon, problém je asi v OS: Motorola Defy+ s androidem Jelly Bean od Quarxe, resp. JB Cannon V5.4, prostě Android 4.1. Všechno šlapalo jak mělo. Na kartu (tedy na microSD) jsem dal video a nainstaloval VLC pro prohlížení. Ve VLC jsem to video nenašel. A pak se to stalo: drobně pod vlivem jsem s tím začal něco dělat a něco provedl. Video se v přehrávači objevilo, načetlo se tedy z microSD karty.
Jenže, nyní kromě microSD karty v telefonu nenacházím jiné úložiště. Pokud je microSD karta v telefonu, v ES Filemanageru najdu složku /sdcard/ s obsahem a složku /sdcard-ext/ bez obsahu. Pokud microSD karta v telefonu není, v ES Filemanageru najdu složku /sdcard/ bez obsahu a složku /sdcard-ext/ též bez obsahu.
Pokud microSD karta v telefonu není, ve volbě Storage settings najdu dvě položky: SD card (Total space: unavailable, Available space: unavailable) a Aplication storage (1,03GB).
Nenajedu do CWM, jakoby chybí adresář s daty.
Celý telefon jsem uvedl do původního stavu, ani se neptejte jak. Prostě je tam 2.3.6 Gingerbread, snad prapůvodní soft, ale ten marasmus i dál trvá. Prostě laický pocit - telefon jakoby nemá harddisk a jede jenom z externí paměti (tady microSD karta).
Nemá někdo nějaký nápad?
Samsung Galaxy S4 LTE-A (GT-I9506) - CyanogenMod 5.1.1

Odpovědět

Zpět na „Android OS“