Android OSNEMUZU SE PRIPOJIT PRES WIFI

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
megaphone
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: samsung nexus

NEMUZU SE PRIPOJIT PRES WIFI

Příspěvek od megaphone » sob 10. lis 2012 12:00:39

Ahoj

vcera jsem si koupil Samsung Nexus a doma po zapojeni si stahl pres 3G aktualizaci na Jelly Bean, tak jsem si ji naistaloval a pak doufal, ze se pripojim pres wifi na UPC, ktere mam doma, ale telefon mi pise overuji a nakonec se nepripoji. Zkousel jsem i hotspot od iphone4, ale taky se k nemu nemuzu pripojit. Prochazel jsem ruzna fora a zkusil zmenit v nastaveni - ze se pripoji k sitim, kde je nizky signal, ale taky nic. Tohle je muj prvni telefon s androidem a popravde jsem z nej trochu v rozpacich, problemy s pripojenim jsem necekal ani nahodou. Nevite nekdo prosim, co by s tim mohlo byt?

dekuji moc za pomoc.
M

stepanex
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Inew V3

Re: NEMUZU SE PRIPOJIT PRES WIFI

Příspěvek od stepanex » sob 10. lis 2012 13:22:33

Zkus dát nastavení wifi, menu, pokročilé nastavení, a regulační doménu zvolit jinou. Nebo možná zadáváte špatné heslo...

Autor tohoto vlákna
megaphone
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: samsung nexus

Příspěvek od megaphone » sob 10. lis 2012 18:47:15

Heslo zadavam spravne, v pokrocilem nastaveni u wifi jsem zadnou regulacni domenu nenasel. UPC ma WPA2- PSK tak v tom problem neni taky, nekde jsem cetl, ze to muze byt MAC adresou nebo nastavenim v routeru. Nemate s tim nekdo prosim zkusenosti, jestli to muze byt tim a jak se s tim pripadne vyporadat?

dekuji moc
M

Notouchme
Droid
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo

Příspěvek od Notouchme » sob 10. lis 2012 22:55:45

Tak asi nejdriv napis jakej mas router, pak ti mozna muzem poradit jak to v nem nastavit :). btw: tohle je prvni zarizeni, ktere pripojujes na wifi nebo ti to u ostatnich funguje ?
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

Odpovědět

Zpět na „Android OS“