Android OSčerná obrazovka

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Kanek
Androiďák!
Příspěvky: 378
Registrován: sob 12. pro 2009 18:08:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Photon Q LTE
Kontaktovat uživatele:

černá obrazovka

Příspěvek od Kanek » pát 12. úno 2010 15:10:56

První přišli problémy s rychlostí, pak přestala jít dotyková obrazovka, tyto dva problémy jsem vyřešil Home++ Beta :) a telefon byl rychlejší a dotykovka fungovala. Ale včera mi když jsem zapnul prohlížeš napsalo že nereaguje tak jsem dal ukončit aplikaci (jiné tlačítko tam nebylo). A potom se to opakovalo s aplikací Youtube, nakonec jsem si řekl tak si stáhnu pár nových aplikací z Marketu a ten smaý problém. To jsem si už řekl, že to není normální tak jsem telefon vypnul a zapnul. Ale pak mi tam přebíhá po textu T-Mobile ten nápis android, po dlouhé době se zastaví na jednom písmenku a zanedlouho tam mám jen černou obrazovku.
Když jsem se chtěl podívat na baterii tak jsem si opět všimnul že je tam nakřivo. Vždy když jsem měl problém třeba s tou dotykovkou tak byla baterka nakřivo, jednou se mi stalo že dokonce vystřelila (doslova!). Takže nevím zda dotykovku, rychlost i tu černou obrazovku má na svědomí baterie nebo něco jiného.
ROOT NA TELEFONU NEMÁM! ANI JSEM SE O NĚJ NEPOKOUŠEL!




Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: černá obrazovka

Příspěvek od nFiX » pát 12. úno 2010 15:15:58

Předpokládám, že se jedná o G1, když nápis T-Mobile, nebo Pulse??? Co ti poradím je asi wipe a pokud i potom budeš mít problémy, tak doporučuji reklamaci.
Jinak jak to myslíš - baterka nakřivo? ona ti tam nesedí, nebo co?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Kanek
Androiďák!
Příspěvky: 378
Registrován: sob 12. pro 2009 18:08:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Photon Q LTE
Kontaktovat uživatele:

Re: černá obrazovka

Příspěvek od Kanek » pát 12. úno 2010 16:37:47

Děkuji za tak rychlou odpověď :)
Ano jde o G1 ...
ohledně baterie dodám foto později ...
další otázka, jak mám zalóhovat data? některé totiž doopravdy vymazat nechci ... ale nemám čtečku a když to vždycky připojím k počítači tak musím přes lištu na mobilu to potvrdit, ale bohužel to v této situace nejde ... :(

Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: černá obrazovka

Příspěvek od nFiX » pát 12. úno 2010 16:42:07

o jaké data ti jde? kontakty máš na google učtu, ty v telefonu nejsou. programy + sms můžeš přes různé backup (najdi na marketu) ;)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Kanek
Androiďák!
Příspěvky: 378
Registrován: sob 12. pro 2009 18:08:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Photon Q LTE
Kontaktovat uživatele:

Re: černá obrazovka

Příspěvek od Kanek » pát 12. úno 2010 18:53:23

Především mi jde o fotky a o různé obrázky pozadí, které jsem vymazal z počítače když jsem je dal do mobilu ... :(
Pokud však není možnost tak holt udělám wipe bez zálohy ...


Uživatelský avatar

PoLyTaR
Stálý androiďák
Příspěvky: 158
Registrován: úte 05. kvě 2009 8:11:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Stock 4.2.2
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: černá obrazovka

Příspěvek od PoLyTaR » pát 12. úno 2010 19:31:44

Obrázky a fotky jsou uloženy na pam. kartě. Pokud budeš dělat wipe tak se s daty na paměťové kartě nic nestane.
Součastnost: Samsung Galaxy S4
Minulost: LG P990 Optimus 2X, T-Mobile G1

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Kanek
Androiďák!
Příspěvky: 378
Registrován: sob 12. pro 2009 18:08:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Photon Q LTE
Kontaktovat uživatele:

Re: černá obrazovka

Příspěvek od Kanek » sob 13. úno 2010 10:57:44

Wipe to vyresil, dokonce i dotytkovku a rychlost samozrejmne ... dekuju moc za rady...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti