Android OSProdej digitálních her klíčů

Zamčeno

Autor tohoto vlákna
Pavlíček
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: 605896598

Prodej digitálních her klíčů

Příspěvek od Pavlíček » stř 05. pro 2012 16:25:54

Dobrý den chci se zeptat uvažuji o e-shopu s prodejem her na pc digitálních klíču jen by mě zajímalo musím být platcem DPH pokud můj dodavatel má sice cz e-shop ale psané ma že Provozovatelem eshopu je společnost: GlobalGameDistribution Corporation
50th Street, Global Bank Tower
Panama City, Panama

apd.... tím padem je to cizí společnost jak ot ted udělat nebýt platcem DPH nevíte někdo ? je tedy se teda někde registrovat a být jen Poskytovatelem zákaznické, technické podpory, PPC reklam a jiné: a pod případně kde poradíte ? díky

Notouchme
Droid
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo

Re: Prodej digitálních her klíčů

Příspěvek od Notouchme » stř 05. pro 2012 16:31:41

Vazne chces podnikat, kdyz si ani nedokazes dobre vyplnit profil a napises misto typu Telefonu, telefoni cislo, ktere je jasne napsano, ze jsem nepatri ? :D LOL
Jinak k tvemu dotazu, dph samozrejme platit budes muset. Da se to ochcat, ale tady ti rozhodne nenapisu jak :D
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

Autor tohoto vlákna
Pavlíček
Nové Androidě

Příspěvek od Pavlíček » stř 05. pro 2012 16:36:20

Tak jedině tak si založit firmu třeba v NEVADE a distribuce tou firmou ale pokud se nakupí od dodavatele co fakturuje panamskou společností tak tím pádem jsem zakoupil produkt od panamské společnosti nebo jak by to šlo teda obejít pavlicek411@centrum.cz napíše prosím ? jinak registroval jsem se na rychlo a chtěl jsem zůstat v anonymitě tak pokud o něčem víš napíšeš prosím ? :help: :help:

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » stř 05. pro 2012 21:13:49

Chtěls zůstat v anonymitě a proto místo anonymního typu telefonu napíšeš neanonymní telefonní číslo? Hmm, to je logika :-)

P.S. tvůj dotaz patří spíš na fórum jakpodnikat.cz
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

ludekbrno
Terminátor

Příspěvek od ludekbrno » stř 05. pro 2012 21:26:31

Mimochodem, víš jistě, že nákupem mimo EU se stáváš plátce DPH? Já bych skoro tvrdil, že ne, dokud nepřekročíš obrat 1M během 12-ti měsíců.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Autor tohoto vlákna
Pavlíček
Nové Androidě

Příspěvek od Pavlíček » čtv 06. pro 2012 0:57:10

jistě ale když se jedná o digitální distribuci (pc-klíču a je poslána emailem a ne poštou)

jinak ten dotaz na Mobil a ta anonymita registrace byla na rychlo tak promin že tam mám chybné údaje

ja myslel pokud je to mimo EU tak se musím stát platcem DPH protože když se jedná o digitální distribuci (software(pc-klíču) tak tím pádem když nakupuji od dodavatele co vystavuje panamskou fakturu tak tím pádem že je dodavatel panamská společnost nemusím platit DPH ? to bych musel pokud by dodavatel byl z EU ? příklad
nakupuji u cz -eshopu ale provoz je
Provozovatelem eshopu je společnost:
GlobalGameDistribution Corporation
50th Street, Global Bank Tower
Panama City, Panama

Microjacket: 761536
Document: 2128424
Reg. Number: 647060
Poskytovatelem zákaznické, technické podpory, PPC reklam a jiné:
TECHNO OVA s.r.o.
K Nádraží 371,
747 66 Dolní Lhota, Česká Republika

IČO: 26845164
DIČ: CZ26845164

a faktura je ta panamská a tím pádem že to prodávám ten digitální klič tak nemusím být platcem DPH ? když produkt pochází mimo EU ¨

jinak díky že se ozval alespon někdo

ludekbrno
Terminátor

Příspěvek od ludekbrno » čtv 06. pro 2012 8:17:39

Nevím, jestli se nějak elektronická distribuce liší od fyzické. U klasického zboží by to bylo tak, že by šlo přes celnici a tam pokzd by překročilo cenu 22€, tak by ti přičetli DPH. Maily asi přes celnici nepůjdou :) Opravdu doporučuji zkusit se poptat na jakpodnikat.cz

don_alex
Administrátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Příspěvek od don_alex » čtv 06. pro 2012 9:16:22

Myslím, že Luděk má pravdu, že rozhodující je obrat za nejvýše 12 kalendářních měsíců (1M Kč).

Každopádně se ptáš hodně nemístně. Nevím, jak Tě napadlo ptát se na to, jak podnikat Zrovna na fóru o Androidu. :-)
Projdi si weby o podnikání (penize.cz, podnikatel.cz, jakpodnikat.cz a miliony dalších), tam to opravdu najdeš a když tak se optáš tam.
Zrovna o podnikání se toho na netu píše opravdu mnoho a mnoho. Stačí jen zadat aspoň trochu vhodný dotaz do gogle.
BTW, být Tebou, trochu si dám pozor na psaný projev. Když budeš takto komunikovat se zákazníky, nevím, jestli uspěješ... :) :)
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 06. pro 2012 9:42:54

Jóo voe, vyser se na placení DPH, v podstatě neplať žádný daně, jen tak dál (aspoň bude ve společnosti o jednoho blbce míň).

Tvl, to je masakr. On chce podnikat. Jeho vnější prezentace se dá shrnout slovy "všechno horkou jehlou" a tak taky bude vypadat jeho podnikání. Kdyby ses radši vysral na bezbřehý nadšení, zpomalil jsi ("já to dělal ve spěchu" - tobě jede vlak, nebo co?), rozhodně by ses líp prezentoval. Uvědom si, že tě prodává to, jak se prezentuješ na venek. A uvědom si, že od člověka, kterej ani neumí pořádně vyplnit kolonky (o jeho psaným projevu ani nemluvím) si nikdo nic nekoupí.

A než mě nějak krutopřísně utřeš, zamysli se nad sebou.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Autor tohoto vlákna
Pavlíček
Nové Androidě

Příspěvek od Pavlíček » čtv 06. pro 2012 12:39:40

Nj zas někdo kdo jen poučuje a nic jiného napsat neumí myslíš že tohle je odpověd na tohle téma já myslím že asi ne :rtfm:

don_alex
Administrátor

Příspěvek od don_alex » čtv 06. pro 2012 12:47:38

Jakou čekáš odpověď na téma, které sem vůbec nepatří? Nediv se, že Tě někdo poučuje - nejen že se ptáš na fóru, které s otázkou nemá VŮBEC nic společného, ale ještě se vyjadřuješ způsobem, který by zasloužil v lepším případě překladatele, v horším rovnou přesdržku... (i když to je možná ten lepší případ :) )

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 06. pro 2012 13:15:03

Pavlíček píše:Nj zas někdo kdo jen poučuje a nic jiného napsat neumí myslíš že tohle je odpověd na tohle téma já myslím že asi ne :rtfm:
Jakou asi chceš radu, ty vole, když ani neumíš pořádně psát? Začínej od základů.

Nastuduj si daňovej zákon, a de-facto právní systém ČR.

Ale s tvým přístupem skončíš dřív v kriminále za krácení daní.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Autor tohoto vlákna
Pavlíček
Nové Androidě

Příspěvek od Pavlíček » čtv 06. pro 2012 15:58:06

já se jen informuji ptám se neznamená že si tuhle radu zaškrtnu :rtfm: a pojedu podle ní a neptám se na daně ale na DPH pokud to nakoupím jestli se musím stát okamžitě platcem DPH nebo ne to že musím platit dane to vím to platí obě strany celá tahle várka odpovědí vubec nesměruje na otázku příspěvku tak prosím kdo tomu taky nerozumí tak se drží stranou nikoho tu nezajímá poučování :rtfm: který je mimo otázku příspěvku

Notouchme
Droid
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo

Příspěvek od Notouchme » čtv 06. pro 2012 16:00:02

Tvl ty si celej mimo tenhle prispevek a hlavne mimo tohle forum. Kazdopadne nevim to jsi tak linej si procist zakon o Dani nebo cekas, ze ti bude celej zivot nekdo servirovat ? Prober se ty vole :rtfm: :yes:
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:

don_alex
Administrátor

Příspěvek od don_alex » čtv 06. pro 2012 16:14:28

Já nestačím zírat. Člověk mu říká něco o vyjadřování, a ono si to jede dál stylem "vše v jedné větě přeber si to". To že je nejen mimo téma, ale mimo celé fórum, to mu taky stále nedochází. A že DPH je TAKY DAŇ, asi slyší (tedy spíš čte) pravděpodobně prvně... Jsem fascinován. :-D
Tento člověk chce podnikat... Ale co, přejme mu to, s tímhle přístupem si sám hodně rychle nabije hubu. :-)

Autor tohoto vlákna
Pavlíček
Nové Androidě

Příspěvek od Pavlíček » pát 07. pro 2012 10:57:55

další odpověd na hovno na tohle jsem se neptal :D

ludekbrno
Terminátor

Příspěvek od ludekbrno » pát 07. pro 2012 11:04:04

Na blbou otázku blbá odpověď. Jsi na úplně špatném webu. Tvůj dotaz se netýká androidu ani mobilů s Androidem, takže vůbec nechápu, proč se vyptáváš tady. Už jsi byl několikrát odkázán na správné weby, tak to zkus a zbytečně to tady nerozmazávej.

don_alex
Administrátor

Příspěvek od don_alex » pát 07. pro 2012 11:45:48

ludekbrno: to on nepochopí, škoda slov. Je totálně mimo, nejen co se týče otázky. :-)

ludekbrno
Terminátor

Příspěvek od ludekbrno » pát 07. pro 2012 12:01:04

Pak má česká ekonomika fungovat, když chtějí podnikat lidé, co si nedokáží zjistit základní údaje a dokonce se přes několikeré upozornění neustále vyptávají u neodpovídajícího zdroje. Kdyby tu otázku položil na fóru jakpodnikat.cz, mohl dostat odpověď už dávno. Asi se stydí tam ptát :-) Mě osobně tam v začátcích pomohli hodně, teď jsem i plátce DPH a mám s tím žádný problém. Takže i kdyby nakonec zjistil, že se tím plátcem stane, tak to ničemu nevadí, není to nic hrozného.

don_alex
Administrátor

Příspěvek od don_alex » pát 07. pro 2012 12:40:24

ludekbrno. Záleží na tom, kdo jsou Tví zákazníci, pokud převažují neplátci, pak je přechod přeci jen bolestný (více či méně), protože často jim ani navýšit ceny nemůžeš (pokud o ně nechceš přijít) a nákupy bez DPH to zachrání jen částečně. :-)
Ale nic, prostě tohle téma sem NEPATŘÍ!!! :lol: :lol:

Autor tohoto vlákna
Pavlíček
Nové Androidě

Příspěvek od Pavlíček » pát 07. pro 2012 16:01:28

game over :-) možná to jsem nepatří ale to už je jedno :rtfm: bb jen se informuji nic víc jak je to s DPH platce a neplatce vím ale tady se jedná o digitální distribuci a to není jen tak no nebudeme už řešit tady se stejně nic nedozvím bb :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:

Zamčeno

Zpět na „Android OS“