Android OSAndroid a přehrávání+aplikace

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
jirulinka
Nové Androidě

Android a přehrávání+aplikace

Příspěvek od jirulinka » pon 01. bře 2010 14:39:04

Ahoj chtěla bych se moc zeptat.Pořídili jsme si ted HTC Magic s tímto os a jsme docela na mrtvici.Na youtube nám přehraje jen určitá videa a to ještě dost mizerně:( Nevíte někdo jestli je potřeba třeba adobe flash player nebo čím to je???
Dále bych se chtěla zeptat jestli JoikuSpot jde na tento systém.Nikde jsem to nenašla.Nebo jestli je na tento sytém nějaká jiná aplikace na HotSpot.Díky moc za pozitivní odpovědi třeba na mail.Jak vidím tak doufám že se nedočkám nějaké nepříjemné diskuze.....Díky Jířa jirulinka777@seznam.cz

skooopa
Droid
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Android a přehrávání+aplikace

Příspěvek od skooopa » pon 01. bře 2010 16:25:05

No ono by stacilo hledat....(promin ale je to tak.. :D .)

1.Flash pro android zatim neni (Snad jednou jednou bude bude) ale v heru mas v prohlizeci neco jako lite flash co zobrazuje reklamy a animace...
2.s Youtube zadnej problem teda nemam jakekoliv vydeo prz aplikaci Youtube vyhledam to mi to na 99% prehraje.
3.JoikuSpot a Hotspot to je co ? Vzhledem k tomu ze ani nevim co to je trofam si rict ze to asi na android OS nebude ale pokud to specifikujes rad se podivam...

PS: Pokud zde mas zalozene vlakno lidi budou reagovat zde ten email tudiz nechapu (a i bych si ho vice chranil preci jen dnes tvuj email nemusi vedet celi androidforum :-) )
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

cryingfreeman
Droid

Příspěvek od cryingfreeman » pon 01. bře 2010 17:00:44

ad youtube, mizernú kvalitu môžeš mať len kvôli šetrnemu režimu(dá sa vypnuť), ktorý je defaultne zapnutí pri gprs/edge/3G, inak pri wifi by si mala mať dobrý obraz(pokiaľ je aj video kvalitne)
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

MrEdDy
Robot
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrEdDy » pon 01. bře 2010 17:03:05

JoikuSpot je app na symbian,tak si přečti tohle vlákno, http://androidforum.cz/post47586.html tam se dozvíš víc , stačí hledat :)
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » pon 01. bře 2010 17:09:22

Joikuspot udělá z telefonu wifihotspot. Bez rootu ani náhodou, s rootem a app WifiTether for root users bez problémů...ale baterka mizí před očima...
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

skooopa
Droid
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skooopa » pon 01. bře 2010 17:54:24

Aha tak pokud se to rovna wifi tetheringu tak ano samozrejme ten je mozny (ale je nutny root)
Pouzivam ho v podstate dnes a dene (mezi G1 a smartQ V7) a jak pise ramon.dexter baterka mizi pred ocima (da se rict ze pri hojnem vyuzivani se telefon nedokaze stihat ani dobijet!- ale ma baterie uz neni asi v nej stavu...)
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Autor tohoto vlákna
jirulinka
Nové Androidě

Příspěvek od jirulinka » úte 02. bře 2010 8:19:59

NO VÍTE JÁ MÁM V TELEFONU INTERNET A I PŘES TO NĚKTERÁ VIDEA NA YOUTUBE MI TO NAPÍŠE ŽE NEMŮŽE PŘEHRÁT.A TO JEDU VIDEO PO VIDEU.ZKUSÍM SE PODÍVAT TEDY NA TEN REŽIM:) K JOIKUSPOT UŽ POMOCI NEPOTŘEBUJI,PŘIŠLA JSEM NA TO,ŽE MÁM V TELEFONU PDANET:))))))ALE I TAK VÁM DĚKUJI.
JEŠTĚ ČISTĚ NÁHODOU NEVÍTE ASI JESTLI JE STRÁNKA NA APLIKACE NEBO NĚCO TAKOVÉHO KROMĚ MARKETU C JE V MOBILU??VĚTŠINA JE TOTIŽ DEMO.TŘEBA MEDIA PLAYER.TEN JE TU TAKY JEN JAKO TRIAL VERZE.JÁ SE ANI NEBRÁNÍM NĚJAKOU APLIKACI ZAPLATIT,ALE VĚTŠINOU JSOU ODKAZY JEN NA CIZÍ STRÁNKY A PLATBY PŘES BANKU:((((((
DÍKY JIŘKA

ramon.dexter
Moderátor

Příspěvek od ramon.dexter » úte 02. bře 2010 8:22:51

jirulinka: použij tlačítko "upravit" a laskavě ten svuj post přepiš bez CapsLocku. Na křik tu neni nikdo zvědavej.

Platby přes banku jsou dneska normální, nastuduj si co a jak. Navíc, u nás neni spuštěnej placenej market.
Existujou alternativy marketu jako třeba SlideMe.org, ale opět se tam platí přes banku. Fakt by mě zajímalo jak bys to chtěla jinak platit, než přes banku.

Autor tohoto vlákna
jirulinka
Nové Androidě

Příspěvek od jirulinka » úte 02. bře 2010 11:12:02

No tak to sorry že jsem to napsala velkým!Nepotřebuju aby po mě myslím že v mém věku někdo houkal!Nepsala jsem to abych nějak vykřikovala.Tuším že uplně normální dotaz jako každý!!!!Tedy pokud tu vážně nejsou pravidla.Diskuze si myslím,že jsou od dotazů eventuelně nových učinných příspěvků.Kdybych měla brát v uvahu třeba své stránky k mému podniku když píšou lidi velkým písmem na mé diskuzi to bych se musela zbláznit....
Jinak k těm platbám bych chtěla jen jedno.Na jiné t telefonu existovali aplikace kde se dali zaplatit sms takže dotaz směřoval k tomu.Jinak nejsem hloupá a už vůbec nemám za potřebí nějaké scény.Takže ti děkuji za tvou námahu odepsat.

ramon.dexter
Moderátor

Příspěvek od ramon.dexter » úte 02. bře 2010 13:57:10

jirulinka: ale pravidla tu jsou. A zrovna o tom CpasLocku se tam myslím něco říká...

můžeš pořádně popsat svůj dotaz?

Ty platby si představuješ jak hurvínek válku. Předně něco takovýho musí umožňovat oprátor, protože ty peníze jdou přes něj. Takže by operátor musel mít smlouvu s každým jedním vývojářem, což je hloupost. Plus ještě to že by vývojář musel mít uzvřenou smlouvu s operátorama v těch zemích kde by chtěl prodávat. Takže ne hloupost, ale kravina.

Platby na marketu jsou řešený přes Google CheckOut. Dáš jim číslo karty a oni ti z účtu stahujou potřebný částky peněz. Bohužel jde ale o to, že placený aplikace v marketu u nás prostě nevidíš. To je kvůli daním, který jsou v každým státě jinak.

mnkr
Nové Androidě

Příspěvek od mnkr » stř 03. bře 2010 8:47:48

Mam problem s aplikáciou Youtube na prehravanie videí. Skusal som viacero videi ale jedno nechcelo prehrat.Píše mi že :"Toto video nelze prehrat". Nevie niekto nahodou v com by mohol byt problem.Nesuvi si to s rychlostou pripojenia? Treba nieco špecialne nastavit? Mam neobmedzeny net od O2 SK (EDGE).

Odpovědět

Zpět na „Android OS“