Nyní se stalo to, že jsem na několik dní v USA a data k ničemu nepotřebuji, ani synchronizaci, zkrátka nic. Na druhou stranu chci a musím přijímat/odesílat MMS. A v tom je problém, protože:
a) nechám-li v nastavení oba přístupové body, ale zakážu připojovaní na roamingu, nestahují se ani MMS.
b) zkusil jsem vymazat přístupový bod internetu a nechal jen ten MMS. Poté jsem připojení k internetu při roamingu povolil, ale ani poté MMS nepřicházejí/neodcházejí.
c) přístupový bod internetu jsem znovu obnovil, čili v mobilu mám opět 2 (internet + MMS) a připojení na roamingu nechal zapnuté. Teprve pak se MMS stahnou/odešlou. Samozřejmě si ale nelze spustit půlku free aplikací/her, protože se stahují reklamy, updaty apod... což je na roamingu sebevražda.
Pročetl jsem zdejší diskuze, hledal na zdejší wiki, ale toto konkrétně nikdo zřejmě neřešil. Umíte mi, prosím, poradit? Ještě dodám, že APN Droid problém také neřeší, neboť když vypnu hlavním tlačítkem 3G/EDGE/GPRS a MMS nechám zaškrtlé, tak přesto odeslat nejdou

Díky.