Android OSUpdate aplikacii iba cez Wifi

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
helluska
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: SGIII
Tablet: Lenovo A1

Update aplikacii iba cez Wifi

Příspěvek od helluska » pát 11. led 2013 13:53:50

Ospravedlnujem sa, ak to tu uz niekde je, ale nenasla som taku temu.

Mam v nastaveniach zakliknute, aby sa mi aplikacie updatovali iba cez wifi. Napriek tomu sa updatuju aj ked mam zapnute mobile data. Rovnako sa mi zacne stahovat aplikacia z Play. Stahovanie nejde zastavit ani zrusit, iba vypnutim mobile dat...

Vie prosim niekto poradit?
SGIII

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Update aplikacii iba cez Wifi

Příspěvek od ludekbrno » pát 11. led 2013 16:13:20

V první řadě si odškrtni, aby se ti aplikace aktualizovaly automaticky. To najdeš vždy u každé aplikace v play google, když si v menu zvolíš "moje aplikace". Tam se ti zobrazí vše co máš nainstalováno, tak to postupně projdi a automatické aktualizace vypni. Ono to je stejně dost otravné, když s telefonem něco děláš a najednou se ti během toho začne něco aktualizovat. Funkčnost políčka "aktualizovat jen na wifi" je dost zvláštní, protože já ho mám zapnuté, ale třeba samotný play google se mi běžně aktualizuje i na mobilních datech, což mě dost štve. Co ostatní aplikace, co nevím, protože mám automatické aktualizace zakázané. Tak to udělej taky a telefon ti jen zobrazí upozornění na novou aktualizaci, ale stáhneš si ji až budeš na wifi.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

don_alex
Administrátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Update aplikacii iba cez Wifi

Příspěvek od don_alex » pát 11. led 2013 18:39:27

ludekbrno píše:...Funkčnost políčka "aktualizovat jen na wifi" je dost zvláštní, protože já ho mám zapnuté, ale třeba samotný play google se mi běžně aktualizuje i na mobilních datech, což mě dost štve...
Taky mě to neskutečně štvalo. Vyřešil jsem to DroidWallem a zakázal Google Play přístup na net přes mobilní data. A je po problému. :-)
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Odpovědět

Zpět na „Android OS“