Android OSZkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
ponnyart
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 21. zář 2010 23:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Kontaktovat uživatele:

Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od ponnyart » sob 12. led 2013 13:41:07

prosím o radu,mám Android 4 a potřebuji kontakty ze SIM zkopírovat do mobilu, abych mohl případně k těmto kontaktům vložit foto.Děkuji

EDIT:
Asi se jedná o pitomost, ale opravdu to nemůžu nikde najít.
Naposledy upravil(a) radegast dne ned 13. led 2013 16:33:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj příspěvky, tohle není chat!!




Uživatelský avatar

Johnec
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 24. kvě 2009 16:11:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia S
Rom: CM10

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od Johnec » sob 12. led 2013 13:49:02

Myslím, že tahle možnost defaultně v Androidu není, ale na google play na to najdeš aplikací spoustu. Stačí tam zadat SIM contacts nebo tak něco.
| T-Mobile G1 | SONY Xperia S
  • -R.I.P


Autor tohoto vlákna
ponnyart
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 21. zář 2010 23:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Kontaktovat uživatele:

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od ponnyart » sob 12. led 2013 13:51:59

Děkuji, tak jdu hned zkusit tvoji radu...
Dám každopádně vědět, jestli jsem trotl :lol:
Naposledy upravil(a) radegast dne ned 13. led 2013 16:31:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek!

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22806
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od LivArt » sob 12. led 2013 15:16:10

Samozřejmě že to tam je.
V ICS: V aplikací Lidé -> Správa kontaktů -> Importovat ze SIM karty.
V GB to bude podobný, ale už je to dlouho, co jsem to dělal.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Johnec
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 24. kvě 2009 16:11:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia S
Rom: CM10

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od Johnec » sob 12. led 2013 16:38:11

Omlouvám se špatně jsem si to přečetl. Spetl jsem si to s exportem na SIM, ten android neumí.
| T-Mobile G1 | SONY Xperia S
  • -R.I.P


Uživatelský avatar

radmik
Stálý androiďák
Příspěvky: 121
Registrován: sob 29. pro 2012 13:26:13
Reputace: 11
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od radmik » sob 12. led 2013 20:05:53

Já tedy nevím,jestli jsem to správně pochopil,ale když dám kontakty,pak zmáčknu levé kontextové tlačítko,mám tam mimo jiné i na výběr import /export. Po kliknutí se mi otevře nabídka ,kde je jak import ze sim karty,tak export na sim kartu. Když dám import ze sim,tak mi to dá na výběr buď uložit kontakt na telefon,nebo google...

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9918
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 380
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od don_alex » sob 12. led 2013 20:31:26

Je to tak, umí to obousměrně, GB i ICS.
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2


Autor tohoto vlákna
ponnyart
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 21. zář 2010 23:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Kontaktovat uživatele:

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od ponnyart » sob 12. led 2013 22:51:38

OK borci... hned se jdu na to podívat ;)

EDIT:
Jasnýýý...
tak to jde a našel jsem to v Ikoně Lidé, ještě jednou moc děkuji !!!!
Naposledy upravil(a) radegast dne ned 13. led 2013 16:33:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj příspěvky, tohle není chat!!

Uživatelský avatar

Johnec
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 24. kvě 2009 16:11:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia S
Rom: CM10

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od Johnec » ned 13. led 2013 15:50:04

Tak já nevim. :D Já tam na výběr export na SIM prostě nemám :D Možná to neumí Jelly Bean...
| T-Mobile G1 | SONY Xperia S
  • -R.I.P

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11340
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 289
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od Jumbo78 » ned 13. led 2013 15:51:55

JB to umí... Možná jen blbĕ koukáš
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Johnec
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 24. kvě 2009 16:11:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia S
Rom: CM10

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od Johnec » ned 13. led 2013 16:00:53

Screenshot_2013-01-13-15-51-59.jpg
Screenshot_2013-01-13-15-51-59.jpg (250.36 KiB) Zobrazeno 1756 x
| T-Mobile G1 | SONY Xperia S
  • -R.I.P

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11340
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 289
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od Jumbo78 » ned 13. led 2013 16:24:56

A nemáš je tedy všechny na SIM?
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Johnec
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 24. kvě 2009 16:11:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia S
Rom: CM10

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od Johnec » ned 13. led 2013 16:55:46

Ne, mám je všechny na gmailu. Ještě mě napadlo, jestli není plná, tak jsem z ní všechny kontakty smazal, ale možnost exportu se stejně neobjevila.
| T-Mobile G1 | SONY Xperia S
  • -R.I.P

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 417
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od Lobo1978 » ned 13. led 2013 17:05:03

Taky to tam nemám a s úspěchem používám aplikaci Copy to SIM Card.

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od Pedro1 » ned 13. led 2013 17:06:38

A nebude to aplikaci?

Uživatelský avatar

Johnec
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 24. kvě 2009 16:11:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia S
Rom: CM10

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od Johnec » ned 13. led 2013 17:40:28

Tak je to prostě asi v každé romce jinak. Ale není mi jasné proč by v cyanogenmodu tuhle funkci dávali pryč.
| T-Mobile G1 | SONY Xperia S
  • -R.I.P

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od Pedro1 » ned 13. led 2013 17:56:43

Ja taky na defaultni aplikace ne.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22806
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Zkopírování kontaktů ze SIM na mobil

Příspěvek od LivArt » pon 14. led 2013 8:50:56

V defaultní aplikaci Lidé mám taky jen import ze SIM.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host