Android OSproblém s G1

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
frontosa
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 08. bře 2010 10:33:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC G1

problém s G1

Příspěvek od frontosa » pon 08. bře 2010 11:57:10

Zdravím, mám problém s G1. Kvůli nedostatku paměti jsem odstarnil nainstalované aplikace, vypnutí a zapnutí telefonu, mi zmizely všechny kontakty z telefonu, ale podařilo se mi je nahrát zpět ze simky. Problém zůstal s prohlížečem, který funguje, ale po ukončení prohlížeče už ho nespustím, musím vyp.a zap. telefon, pak zase funguje, ale jen do ukončení proklížeče. Hlásí, že nemůže najít URL. Zkusil jsem i v nastavení dát tovární nastavení, ale problém je pořád. Nevíte někdo co s tím. Děkuju

Jeste dodatek, tohle se deje jen se zap wifi, kdyz se pripojim pres data, tak ne. Diky





liborse
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: stř 22. říj 2008 21:56:29
Reputace: 0

Re: problém s G1

Příspěvek od liborse » pon 08. bře 2010 13:08:26

Mě se stalo něco podobného, vše jsem obnovil opětovným propojením s google účtem, naštěstí, ale dost mě to naštvalo... Nicméně se mi pomrvilo nastavení mnoha programů, možná to souvisí i s tvým problémem, nevím. Vyřešil jsem to tak, že jsem "postižené" programy přeinstaloval (tj. odinstaloval a nainstalova). Tak leda zkusit přeinstalovat prohlížeč, jestli to jde. Držím palce..

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: problém s G1

Příspěvek od ramon.dexter » pon 08. bře 2010 13:39:31

frontosa: máš root? Protože pokud nemáš nechce se mi věřit že by sis dokázal takhle rozvrtat telefon. Každopádně bych zkusil návrat do továrního nastavení/wipe.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
frontosa
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 08. bře 2010 10:33:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC G1

Re: problém s G1

Příspěvek od frontosa » pon 08. bře 2010 14:22:05

Nemam root, ale ten problem je jen pri wifi, na edge to chodi. Kdyz to spadne tak vsechny programy ktere to pripojeni pouzivaji. :help:

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: problém s G1

Příspěvek od ramon.dexter » pon 08. bře 2010 14:43:40

frontosa píše: Kdyz to spadne tak vsechny programy ktere to pripojeni pouzivaji. :help:
Takže předně: nauč se pořádně vyjadřovat. Týhle větě evidentně něco chybí.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
frontosa
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 08. bře 2010 10:33:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC G1

Re: problém s G1

Příspěvek od frontosa » pon 08. bře 2010 15:23:53

Kdyz spadne pripojeni,tak se nepřipojí žadný progam. Mám klasický prohlížeč, dolphin browser, icq tak prostě nic nejde, nepřejede to na data a musí se to restartovat. Po restartu jde vše, ale nesmí se to ukončit. Při normálním provozu funguje vše, přestanu dělat, ukončím aplikaci, telefon usne a jak ho vzbudím tak už to nejde a musím restartovat.A takhle pořád dokola.


liborse
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: stř 22. říj 2008 21:56:29
Reputace: 0

Re: problém s G1

Příspěvek od liborse » pon 08. bře 2010 18:04:51

Asi to nesouvisí, ale není problém přímo s vysílačem wifi? Já měl trochu jiný problém, ale je podobný tomu tvému, takže:

S programy jsem při wifi připojení pracoval v pohodě, ale cca minutu, někdy ani to ne, pak pomohl jen restart nebo vypnutí a zapnutí wifiny. To vše jsem vyřešil přenastavením wifi vysílače, kdy jsem nastavil vyšší frekvenci, kdy vysílač vysílá nějaký impuls. Přesně si nevzpomenu na tu položku, ale od té doby nemám sebemenší problém. Mohu se kouknout případně.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
frontosa
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 08. bře 2010 10:33:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC G1

Re: problém s G1

Příspěvek od frontosa » úte 09. bře 2010 19:52:58

Tak jsemna neco prisel, wifi prejde z rezimu pripojeno do overovani a neco overuje, po restartu wifi vse ok.


jirihud
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 09. bře 2010 21:44:42
Reputace: 0

Re: problém s G1

Příspěvek od jirihud » úte 09. bře 2010 21:51:09

Ahoj, chtěl bych se zeptat libose jak přenastavil wifi vysílač, kde nastavil tu vyšší frekvenci a vysílač vysílá nějaký impuls.Mám problém s wifi jen doma jinde se připojím.Ale jiný telefon se připojí i u mně doma.Jsem s toho jelen.Dík za radu :help:

Omlouvám se jestli to sem nepatří ale jen reaguji na přízpěvek librose a připadalo mi že je to téma o problému s wifi. :oops:
Naposledy upravil(a) skooopa dne úte 09. bře 2010 21:57:55, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Tohle neni vlakno o nastaveni WIFI!!!


ondra_:)
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: stř 22. dub 2009 9:48:04
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s G1

Příspěvek od ondra_:) » úte 09. bře 2010 22:27:09

frontosa: nemáš náhodou připojení od O2? :D. Jestli jo, tak se tomu ani nedivim :D. Jenom vždycku vypni a zase zapni wifinu, to stačí ;). dělá mi to taky :D
T-Mobile G1 White - zatim ;).. čeká se na SGS 2 :)


jirihud
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 09. bře 2010 21:44:42
Reputace: 0

Re: problém s G1

Příspěvek od jirihud » úte 09. bře 2010 22:56:37

ne,ne mám T-Mobile a wipínám a zapínám a restartuji pořád a pořád nic.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
frontosa
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 08. bře 2010 10:33:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC G1

Re: problém s G1

Příspěvek od frontosa » úte 09. bře 2010 23:38:31

Nemam o2 jak mobilni operator, tak pevny internet mam t-mobile


liborse
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: stř 22. říj 2008 21:56:29
Reputace: 0

Re: problém s G1

Příspěvek od liborse » stř 10. bře 2010 0:52:35

Takže to uvedu na pravou míru. Info jsem vyčetl myslím i zde a na jiných místech. Mám O2 a wifi router s modemem na ADSL Huawei EchoLife HG520i. Nejprve se koukněte, jaké máte první 3 čísla ve vlastní interní IP (pokud nemáte vlastní je to IMHO 10.0.0.x). Já si našel ve vlastnostech připojení Výchozí trasu (v Ubuntu), tu adresu jsem přesně zadal do prohlížeče. Takže http://10.0.0.138/. To je asi standardní IP. Potom se vám zobrazí dialog, kde se můžete přihlásit do administrace vašeho routeru. No, pokud moc nedbáte na bezpečnost či nepoužíváte alespoň wpa, tak nejspíše poradím admin/admin. 8-) Nyní se vám zobrazí administrace, rozklikněte si v menu Tools, pak Wireless Lan a nakonec si najděte položku Beacon Interval a změňte hodnotu na cca 20 - 40, já tam mám 40 a T-Mobile G1 od té funguje s wifinou výborně. :yes: Snad vám to pomůže. Jinak ten Beacon Interval se dá nastavit i na jiných wifinách a u jiných poskytovatelů, musíte mít ale přístup do administrace...


liborse
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: stř 22. říj 2008 21:56:29
Reputace: 0

Re: problém s G1

Příspěvek od liborse » stř 10. bře 2010 0:53:34

ondra_:) píše:frontosa: nemáš náhodou připojení od O2? :D. Jestli jo, tak se tomu ani nedivim :D. Jenom vždycku vypni a zase zapni wifinu, to stačí ;). dělá mi to taky :D
To jsem dělal a je to zbytečné, stačí se řídit výše uvedeným návodem. Funguje to skvěle.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
frontosa
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 08. bře 2010 10:33:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC G1

Re: problém s G1

Příspěvek od frontosa » stř 10. bře 2010 7:41:24

Tak jsem objevil jeste jeden problem, rano je telefon odhlaseny i od site operatora, musim zadat pin a on se normalne prihlasi do site.

Uživatelský avatar

machalda
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: pát 23. říj 2009 12:45:44
Reputace: 0

Re: problém s G1

Příspěvek od machalda » stř 10. bře 2010 8:14:15

frontosa píše:Tak jsem objevil jeste jeden problem, rano je telefon odhlaseny i od site operatora, musim zadat pin a on se normalne prihlasi do site.
nemas zadnou custom romku ze jo ? Pokud ne tak wipe, pokud nepomuze tak reklamace, kdyz sem si koupil telefon taky se choval prapodivne, reklamoval sem a prej byla vadna deska... takze :)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
frontosa
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 08. bře 2010 10:33:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC G1

Re: problém s G1

Příspěvek od frontosa » stř 10. bře 2010 18:36:11

Co je custom romka, asi nic takoveho nemam.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host