Android OSInstalace cwm pouze pres PC

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Qwetak
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 28. pro 2012 8:20:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Pocket
Tablet: Ainol Novo 10 Hero

Instalace cwm pouze pres PC

Příspěvek od Qwetak » pon 11. úno 2013 22:44:39

Zdravim,

potřeboval bych nahrat na svůj tablet Ainol novo 10 Hero novy cwm, jelikož ho nemůžu spustit, potřeboval bych tuto instalaci provest komplet přes PC ....

Dá se ??? ...


Jestli ano, tak prosim i o podrobný navod ....


Děkuji .... :)




Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Instalace cwm pouze pres PC

Příspěvek od Pedro1 » úte 12. úno 2013 17:12:21

Ahoj,
co nemuzes spustit, cwm, nebo android?


Autor tohoto vlákna
Qwetak
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 28. pro 2012 8:20:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Pocket
Tablet: Ainol Novo 10 Hero

Re: Instalace cwm pouze pres PC

Příspěvek od Qwetak » úte 12. úno 2013 20:58:20

Nemohu spustit nic .... tablet se tvari jako mrtvy :( .... Tak jsem doufal, že kdybych nahral novej recovery mod, (nějak přes PC, protože PC ho alespoň ve spravcích zařízení detekuje) ... tak bych na microSD kartu mohl nahrat puvodní firmware a nahodit ho tam .....


Nevim zda je to možne, tak jak jsem to popsal ... Proto se ptam zde :)

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Instalace cwm pouze pres PC

Příspěvek od Pedro1 » stř 13. úno 2013 14:52:37

Pres pc to nevim, zda jde, mozna pres adb konzoli, ale nezkousel jsem.
Spise bych zkusil, kdyz ti ho pc najde, tak se dostat do recovery. Je na to nejaka klavesova zkratka, ktera to uz si musis najit sam. Kazdej pristroj to ma jinak :).
A v te recovery udelat hard reset.
Root doufam mas? Bez toho ti to nepujde.
Pak staci pres recovery tu rom nahrat.

Edit: pres custom recovery muzes i pripojit sd kartu k pc.


Autor tohoto vlákna
Qwetak
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 28. pro 2012 8:20:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Pocket
Tablet: Ainol Novo 10 Hero

Re: Instalace cwm pouze pres PC

Příspěvek od Qwetak » stř 13. úno 2013 17:07:57

o ty abd konzoli me tedka rikal i neco kamoš, takže stahuji a jdu zkoušet.

Pc mi ho akorat detekuje v "device manager" .... vzdy když se pokouším zapnout tablet, tak se ozve ten speciální zvuk, který maji win když připojuješ nějaky hw přes USB.... :)



Autor tohoto vlákna
Qwetak
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 28. pro 2012 8:20:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Pocket
Tablet: Ainol Novo 10 Hero

Re: Instalace cwm pouze pres PC

Příspěvek od Qwetak » čtv 14. úno 2013 6:47:06

Takže, když dám v adb konsoli adb devices tak mi to žádné zařízeni neukáže :-/ ..... Toť asi průser že ??? :-/

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12727
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Instalace cwm pouze pres PC

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 14. úno 2013 7:51:04

Taky můžeš mít špatně driver. A přes adb to neuděláš, recovery se flashnuje fastbootem (a to musíš mít ve fastboot režimu).
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
Qwetak
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pát 28. pro 2012 8:20:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Pocket
Tablet: Ainol Novo 10 Hero

Re: Instalace cwm pouze pres PC

Příspěvek od Qwetak » čtv 14. úno 2013 10:39:31

takže adb i ten fastboot je mi na nic jo ??, pokud se nedostanu do recovery modu na tabletu ....


TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: Instalace cwm pouze pres PC

Příspěvek od TomasT342 » čtv 14. úno 2013 11:32:54

fastboot nepotřebuje funkční recovery partition, je natvrdo v HW (nevím, zda ho mají všechna zařízení).
Myslím že se do něj často dostává s vyndanou baterkou.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host