Android OSAndroid využití baterky

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
LeoshMX
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Lenovo A880
Rom: CyanogenMod

Android využití baterky

Příspěvek od LeoshMX » úte 12. úno 2013 18:03:21

Dobrý den, na mém tabletu se mi baterka jednou vybila přes noc o 60%. Stáhl jsem si GSam Battery Monitor a povymazával nějaké appky které mi budily tablet. Teď tam mám ale Mobilní data a Služby google 200x wakeup. Mobilní data jsem přes TB smazal - věděl jsem do čeho jdu a tablet ani na simkartu není. Místo toho se mi tam objevilo System ( ) a má to stejně wakeupů jako ty data. V tom služby google byly synchronizace kontaktů - to jsem zmrazil. Teď je tam i po vymazání té sync. kontaktů Google Services Framework, *wakelock* a ty synchronizace. Všechny sync. mám vyplé uplně, jenom na ručně. Nevíte jak se toho zbavit? Za 15 minut o 5% se mi zdá hodně, zvlášť když na tom nic nedělám a jen mám zaplý display. Díky za rady :)

don_alex
Administrátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Android využití baterky

Příspěvek od don_alex » úte 12. úno 2013 19:08:56

Factory reset
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Autor tohoto vlákna
LeoshMX
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Lenovo A880
Rom: CyanogenMod

Re: Android využití baterky

Příspěvek od LeoshMX » úte 12. úno 2013 19:14:51

Ok, asi mi nic jiného nezbývá.. btw. nevěděli by jste nějakou dobrou Custom rom pro můj tablet? Zkoušel jsem CM9 ale tam jsem musel dát jinou kompatibilitu a nešel foťák a gyro senzor.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“