Android OSEmulátor a Internet

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
elka_cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 180
Registrován: úte 16. bře 2010 13:53:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iPhone SE
Twitter: http://twitter.com/elka_cz
Tablet: iPad Air
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Emulátor a Internet

Příspěvek od elka_cz » stř 17. bře 2010 11:09:46

Stáhl jsem si poslední verzi emulátoru. I když nastavím proxy server a port, žádná aplikace, která přistupuje na internet (prohlížeč, rss čtečka) se mi nepřipojí. Máte prosím někdo radu?




Uživatelský avatar

nevimator
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: úte 17. bře 2009 7:17:26
Reputace: 0

Re: Emulátor a Internet

Příspěvek od nevimator » stř 17. bře 2010 11:25:22

Emulator ceho ? Androidu jako systemy ?? Nebo nakej emulatir co emuluje neco uz v androidu ?
G1 Black Rooted
Spl : Death SPL
Radio : 2.22.23.02
SD : 8gb
ROM : Biffmod 2.1.0

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
elka_cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 180
Registrován: úte 16. bře 2010 13:53:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iPhone SE
Twitter: http://twitter.com/elka_cz
Tablet: iPad Air
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Emulátor a Internet

Příspěvek od elka_cz » stř 17. bře 2010 11:34:06

Emulátor Androidu na Windows - http://developer.android.com/index.html

Uživatelský avatar

bassaq
Androiďák!
Příspěvky: 555
Registrován: pon 23. úno 2009 22:27:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Note 8
Tablet: Ipad mini 4
Bydliště: Kutna Hora

Re: Emulátor a Internet

Příspěvek od bassaq » stř 17. bře 2010 11:51:55

trosku mi unika smysl, ale budiz, v poslednim sdk jsem si prave vytvoril uplne novy AVD na 2.x vetvi a browser nema zadny problem (to same i s 1.5/1.6) problem bude jinde ;)

Uživatelský avatar

vladsoft
Stálý androiďák
Příspěvky: 156
Registrován: čtv 02. črc 2009 12:28:43
Reputace: 0

Re: Emulátor a Internet

Příspěvek od vladsoft » stř 17. bře 2010 12:03:43

elka_cz vypni si FireWall v emulatore nieje potrebne nič nastavovať a net ide.
HTC Desire


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
elka_cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 180
Registrován: úte 16. bře 2010 13:53:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iPhone SE
Twitter: http://twitter.com/elka_cz
Tablet: iPad Air
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Emulátor a Internet

Příspěvek od elka_cz » stř 17. bře 2010 12:05:43

Co je na tom nepochopitelného? Chci si vyzkoušet třeba RSS čtečky, android jsem neměl v životě v ruce.

Uživatelský avatar

bassaq
Androiďák!
Příspěvky: 555
Registrován: pon 23. úno 2009 22:27:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Note 8
Tablet: Ipad mini 4
Bydliště: Kutna Hora

Re: Emulátor a Internet

Příspěvek od bassaq » stř 17. bře 2010 12:21:15

mno dobra, na to existuje softu celkem dost, ovsem emulatorovy android nema market (pokud si jej nedodas) a veskera vypovidajici hodnota emulatoru je dost vzdalena realnemu provozu v pristroji, lepsi mas dohodnout se s nekym zde, sejit se a osahat si to v praxi... jinak rss ctecky funguji tak jak od nich cekam ze by mely... v urceny casovy interval stahne odpovidajici zpravy a zobrazi/upozorni (napr slidescreen home replacement se mi v tomto moc libi)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
elka_cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 180
Registrován: úte 16. bře 2010 13:53:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iPhone SE
Twitter: http://twitter.com/elka_cz
Tablet: iPad Air
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Emulátor a Internet

Příspěvek od elka_cz » stř 17. bře 2010 12:42:37

Firewall momentálně vypnout nemůžu. Nejede mi to ani s nastaveným -http-proxy parametrem v spouštěcím zástupci. Něco je špatně...

Uživatelský avatar

moneytoo
Stálý androiďák
Příspěvky: 248
Registrován: sob 14. úno 2009 13:07:30
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Emulátor a Internet

Příspěvek od moneytoo » stř 17. bře 2010 14:13:12

Mě internet v emulátoru funguje, pouze pokud ho spustím z Eclipse.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
elka_cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 180
Registrován: úte 16. bře 2010 13:53:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iPhone SE
Twitter: http://twitter.com/elka_cz
Tablet: iPad Air
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Emulátor a Internet

Příspěvek od elka_cz » stř 17. bře 2010 14:32:14

A jak se spouští z Eclipse?

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti