Android OSIntranetova aplikace s javou

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kingq
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 01. bře 2013 14:25:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 725702559

Intranetova aplikace s javou

Příspěvek od kingq » pát 01. bře 2013 14:27:55

Ahoj

mam webovy server na ktery se lze prihlasit pouze pomoci explorerem a na pc musi byt odpovidajici verze javy (v mem pripade 1.6_023) jak to mohu spustit na androidu...??

Dekuji za info

Bery




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22810
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Intranetova aplikace s javou

Příspěvek od LivArt » pát 01. bře 2013 16:10:23

Nijak. Nauč se dělat weby pořádně.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Intranetova aplikace s javou

Příspěvek od Mishack » pát 01. bře 2013 16:42:29

To nemusí být jeho chyba. Někde je bohužel taková (stupidní) firemní politika... Setkavam se s tím u velkých společností :-/
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22810
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Intranetova aplikace s javou

Příspěvek od LivArt » pát 01. bře 2013 16:43:56

Tak ať se to naučí v té firmě. Ono ti IE tam není jen tak pro srandu králíkům, ale kvůli tomu, že se nechá docela pěkně z něj logovat navštívený URL adresy.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
kingq
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 01. bře 2013 14:25:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 725702559

Re: Intranetova aplikace s javou

Příspěvek od kingq » pát 01. bře 2013 16:50:21

Ahoj

no je to tak, ze mame zarizeni, ktere fubguje jako web server a na toto zarizeni se da pripojit jen pomoci javy a ie. On kdyz se pusti explorer tak spusti jen nejaky casti te javy a pak se explorer vypne a aplikace jede. No je to skoda pac by to bylo perfektni na dalkovy pristup..

Dekuji za info


Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Intranetova aplikace s javou

Příspěvek od Mishack » pát 01. bře 2013 16:51:38

Bohužel to není tak jednoduché. Je to boj s větrnými mlýny. Zrovna minuly týden je trávil několik hodin nad webem, ptze manažer, co to bude cely schvalovat ma IE7. ... Takže kvůli němu a dalším 2% lidí jsem tam vytvářel tunu prasaren, abych nějak voch*al/emuloval fce, který IE neumí. A tech jsou mraky. .... a nevysvetlis to :-/
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5356
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 91
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Intranetova aplikace s javou

Příspěvek od xanthor » pát 01. bře 2013 17:22:31

Tak třeba ty peníze vynaložený na optimalizace pro starý browsery se vyplatí (víc uživatelů). Pokud ne, jeho problém. :-)

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Intranetova aplikace s javou

Příspěvek od Mishack » sob 02. bře 2013 1:01:16

O peníze nejde, jde o to, že fakt nerad dělám práci, která je na ho*no... Ale dost s OT. Odbocil jsem.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host