Android OSAnonymita na android-smartfóne

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Re: Anonymita na android-smartfóne

Příspěvek od ramon.dexter » stř 13. bře 2013 18:49:36

valcesino píše:ramon.dexter: "Jojo, napadá mě něco o házení hrachu na zeď, případně o házení perel sviním...."
To je vsetko k teme?
Ano, k tématu. Jak ti tady radíme, vyhodíš zbytečně peníze oknem a je mi úplně jasný, že od tebe přijde plno dotazů, jak to nebo ono zkriplit, aby se ti nikdo nedostal do telefonu. A upřímně, nikdo z nás tohle neřeší.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Honza54
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: sansung galaxy s7 edge 6.0.1

Příspěvek od Honza54 » stř 13. bře 2013 19:40:34

také jsem jeden který google nemusí, účet sice mám ale google prakticky nevyužívám, proč tedy android? za 1. potřebuji dual sim, za2. kvůli ovladání, zvykl jsem si na něj, používál jsem více jak tři roky lPhone, jsem stařešina a hůře vidím a nechci při každém použití hledat zvětšovací skla, ( obyč. dvojsimkáč) takže proto tel. s androidem.

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » stř 13. bře 2013 20:03:23

Vždyť přece mít účet google vůbec neznamená nutnost dávat googlu jakékoliv osobní údaje. Klidně i jméno může být smyšlené a gmail není třeba pro vlastní poštu využívat. Nechápu tuto histerii a paranoiu :-)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

dufko
Droid
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10

Příspěvek od dufko » stř 13. bře 2013 20:46:22

No ale v tom prípade bude google vedieť čo má vymyslený užívateľ jano mrkva nainštalované v mobile a to je predsa osobná katastrofa!!!

:)

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » stř 13. bře 2013 21:01:29

Aha, tak sorry :lol:
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Autor tohoto vlákna
valcesino
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire X

Příspěvek od valcesino » čtv 14. bře 2013 10:00:41

novoty, mareksss, Honza54: dakujem, pochopili ste
dufko, ludekbrno: humor, no, osviezi diskusiu
ramon.dexter: "Jak ti tady radíme, vyhodíš zbytečně peníze oknem a je mi úplně jasný, že od tebe přijde plno dotazů, jak to nebo ono zkriplit, aby se ti nikdo nedostal do telefonu. A upřímně, nikdo z nás tohle neřeší." Nevyhodil som ziadne peniaze oknem, ako som uz napisal, smartfon dnes nie je otazka ceny a ako ho chcem vyuzivat, to je moj problem. Na toto forum som napisal preto, lebo som chcel kvalifikovane rady od znalcov systemu, ako si kvalifikovane "zkriplit" telefon, aby som pouzil presny vyraz. Podmienky pre ucast na fore som splnil a akceptoval, myslim si, ze tema nie je vobec mimo forum, takze - ako som uz napisal: ak sa moja tema niekomu kompetentnemu nepaci, vymazte ju. Nemusiete ma v kazdom druhom prispevku "taktne" napominat, aky som blb, ze nevyuzijem vlastnoti smartfonu nadoraz. Nechcem ich tak vyuzivat!!!!!!!!!! Nemajte strach, po skusenosti s tymto forom sa uz viac nezucastnim, slubujem - budete tu mat potom len same otazky k veci a hlavne pocit vitaza. Uzite si to. Howgh, koncim.

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 14. bře 2013 10:25:37

Dobrý, používej si jak uznáš za vhodný. Takže se nikam nepřihlašuj, nepoužívej internet, pouze z toho volej. Jakou jinou radu chceš? Prostě, když to nikam nepřipojíš, nikdo ti nic nevezme. Na to bys dokázal přijít sám, bez ptaní. Tak nějak nechápu smysl tématu - prostě to používej jako obyčejnej telefon a je to vyřešený.

Mě jenom učili, že peníze se nevyhazují oknem. A bohužel mě naučili, že nežiju sám o sobě, ale žiju mezi lidmi. A pokud někdo kolem mě dělá nesmysly, snažím se ho usměrňovat. Ano, přináší mi to problémy. Ale pasivita a nezájem o okolí je pro mě ještě horší než to, že mě občas někdo pošle někam. Takže promiň mi, ale já, jakožto odborník, ti prostě neporadím, jak si to zkriplit. Stejně jako ti doktor neporadí, jak se zabít. Je to v rozporu s nejhlubším přesvědčením.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

unavix
Kyborg
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB, Android 11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od unavix » čtv 14. bře 2013 11:02:53

Se divim že to ještě řešíte. Je to dle chuti každého soudruha. :DD
Bůh odpouští, JÁ NE!

Odpovědět

Zpět na „Android OS“