Android OSVyrus

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
guglos
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 2

Vyrus

Příspěvek od guglos » pát 15. bře 2013 22:08:51

Dobrý deň dnes som si cez virustotal kontroloval mobil a v aplikaci Galaxy Note 2 Live Wallpaper ktorú som si dnes stiahol my našlo virus a neviem čo teraz stým . Neviete ako by som ho mohol odstrániť ?
A ešte ako by som mohol odištalovať aplikáciu Galaxy Choice mám ju v naištalováných aplikáciach google play a píše že není podporovaná
v mojej krajine . Ale v mobile som ju nenašiel . Neviete čo stým ?

don_alex
Administrátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Vyrus

Příspěvek od don_alex » pát 15. bře 2013 22:22:34

1. Název tématu mě opravdu dorazil...
2. Viry v pravém slova smyslu na Androidu nejsou. Pokud máš u nějaké aplikace pochybnosti, stačí ji odinstalovat.
3. Pokud si dáš pozor na to, jaké potvrzuješ oprávnění, neměl by jsi si tam nic škodlivého nainstalovat. Osobně mě vždy odradí, když wallpaper potřebuje potvrdit jakákoli práva, takový wallpaper rovnou pouštím z hlavy.
Pokud si ale do telefonu narveš co potkáš a nečteš co potvrzuješ, tak se pak ničemu nediv.
4. Pokud máš na mysli tento wallpaper, tak podle počtu stažení a hodnocení si myslím, že se jedná jen o planý poplach. Kdyby to byla škodlivá aplikace, už by dávno z GPlay zmizela.
guglos píše:A ešte ako by som mohol odištalovať aplikáciu Galaxy Choice mám ju v naištalováných aplikáciach google play a píše že není podporovaná
Tomuhle nerozumím.
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Autor tohoto vlákna
guglos
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 2

Příspěvek od guglos » pát 15. bře 2013 22:35:09

Tak píše mi ze ju mam naistalovanu ale ja ju v mobile neviem najst a neda sa odistalovat :/

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » ned 17. bře 2013 0:03:00

guglos píše:Dobrý deň dnes som si cez virustotal kontroloval mobil a v aplikaci Galaxy Note 2 Live Wallpaper ktorú som si dnes stiahol my našlo virus a neviem čo teraz stým . Neviete ako by som ho mohol odstrániť ?
A ešte ako by som mohol odištalovať aplikáciu Galaxy Choice mám ju v naištalováných aplikáciach google play a píše že není podporovaná
Kde jsi ji stáhnul? A jak jsi to kontroloval ve virustotal? To je snad jen pro PC viry, ne?
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“