Android OSPomoc so spustanim aplikacii

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
steve83
Stálý androiďák
Příspěvky: 139
Registrován: stř 10. bře 2010 18:48:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D

Pomoc so spustanim aplikacii

Příspěvek od steve83 » úte 30. bře 2010 22:48:53

Potrebujem poradit ohladne aplikacii, ktore sa same spustaju ked zapnem android. Je niejaka zlozka tzv. STARTUP alebo kde sa to uklada? Napr fring nechcem, aby sa hned spustil ked zapnem fon a mno inych, start trva dlhsie a take aplikacie mam uz asi 8. Cez kill to stale riesim, ale nechcem, aby sa vobec spustali pri starte. Vie mi niekto poradit? Dakujem.




Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc so spustanim aplikacii

Příspěvek od skooopa » úte 30. bře 2010 23:02:44

Tak tohle u androidu neovlivnis maximalne ji muzes killnout jak pises.

Treba tak jako u WM to nejde: Aby nekde byla slozka s aplikacema ktere se spusti po zapnuti telefonu.A i kdyby takova slozka byla bez ROOTu bys asi stejne neuspel....
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Autor tohoto vlákna
steve83
Stálý androiďák
Příspěvky: 139
Registrován: stř 10. bře 2010 18:48:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D

Re: Pomoc so spustanim aplikacii

Příspěvek od steve83 » úte 30. bře 2010 23:24:49

Opravim ta mal som WM a je taka zlozka vola sa startup (niekde v zlozke windows) a spustane aplikacie bolo mozne v tejto zlozke vymazat. Ale chcem to iste v androide. Niekde to musi byt schovane, alebo niejaka aplikacia.

Uživatelský avatar

vaclav
Stálý androiďák
Příspěvky: 121
Registrován: čtv 11. úno 2010 14:50:44
Reputace: 0

Re: Pomoc so spustanim aplikacii

Příspěvek od vaclav » úte 30. bře 2010 23:55:24

No ja na tohle pouzivam aplikaci Startup Manager. Je k tomu potreba ROOT a v nastaveni si zaskrtnes co chces po startu spoustet a co ne. Jdou tam vypinat i systemove sluzby..


edit:

Obrázek
# G1 WHITE = [ROM] MT3G Test3 - port 2708 - SPL 1.33.0013d - Radio 2.22.28.25 #
# Motorola Milestone 2=[ROM]FROYO 2.2.2 UK/rooted/CPU1300Mhz #


Autor tohoto vlákna
steve83
Stálý androiďák
Příspěvky: 139
Registrován: stř 10. bře 2010 18:48:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D

Re: Pomoc so spustanim aplikacii

Příspěvek od steve83 » stř 31. bře 2010 0:06:27

Vdaka, ale radsej by som nieco bez nutnosti mat root.


Uživatelský avatar

GMKcz
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: pon 09. lis 2009 20:56:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2 + GTab 8.9
Twitter: http://www.twitter.com/GMKcz

Re: Pomoc so spustanim aplikacii

Příspěvek od GMKcz » stř 31. bře 2010 1:29:58

obavam se ze bez rootu podobny zasahy do systemu nepujdou..
az se rozhodnes do rootu jit tak zkus app autokiller http://www.androlib.com/android.applica ... -wEwp.aspx
v podstate se jedna o stejnou funkci jako ma android v sobe (killovani app v pozadi) jen muzes limity pouzitelne RAM zvysit.. - jakmile se ramky nedostava tak autokiller ukonci nektere aplikace bez uzivatelovi pozornosti - nyni pouzivam na SuperHero 1.5 (Magic 32a) a nemohu si vynachvalit ;)
Obrázek

Uživatelský avatar

nevimator
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: úte 17. bře 2009 7:17:26
Reputace: 0

Re: Pomoc so spustanim aplikacii

Příspěvek od nevimator » stř 31. bře 2010 12:56:09

Vaclav : no tak sem si stah to appcko na startup a je to pekna pi... po restartu telefonu (po tom co sem zaskrkl co chci a co nechci spoustet) se me na SuperD romce taktl processor z5 na 384 mhz ... a k tomu este me zacal samovolne spoustet spoustu veci co sem vubec nechtel ...
G1 Black Rooted
Spl : Death SPL
Radio : 2.22.23.02
SD : 8gb
ROM : Biffmod 2.1.0

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc so spustanim aplikacii

Příspěvek od skooopa » stř 31. bře 2010 13:53:07

asi si toho zaklikal moc a asi i nejakou dulezitou systemovou sluzbu.
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

vaclav
Stálý androiďák
Příspěvky: 121
Registrován: čtv 11. úno 2010 14:50:44
Reputace: 0

Re: Pomoc so spustanim aplikacii

Příspěvek od vaclav » stř 31. bře 2010 17:01:40

nevimator:
je pravda, ze nektery aplikace si tenhle startup hlidaj a jakmile se to tam vypne, tak si to tam pripisou znova. Mne to dela aplikace Newsrob. Ale jinac mi to funguje dobre. Ze systemovejch jsem si vyskrtnul jenom Google Talk. S tim CPU nevim, na to schvalne mrknu.
# G1 WHITE = [ROM] MT3G Test3 - port 2708 - SPL 1.33.0013d - Radio 2.22.28.25 #
# Motorola Milestone 2=[ROM]FROYO 2.2.2 UK/rooted/CPU1300Mhz #

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc so spustanim aplikacii

Příspěvek od Case » stř 31. bře 2010 20:27:24

NewsRob to dělá jen tehdy, pokud v něm máš zatrženou automatickou kontrolu feedů.

Uživatelský avatar

vaclav
Stálý androiďák
Příspěvky: 121
Registrován: čtv 11. úno 2010 14:50:44
Reputace: 0

Re: Pomoc so spustanim aplikacii

Příspěvek od vaclav » stř 31. bře 2010 21:56:55

case: Mas pravdu, uz to tam nemam. Taky me to mohlo napadnout.

ad:Jinak s tim taktem CPU nemam problem, testoval jsem to s benchmarkem.
# G1 WHITE = [ROM] MT3G Test3 - port 2708 - SPL 1.33.0013d - Radio 2.22.28.25 #
# Motorola Milestone 2=[ROM]FROYO 2.2.2 UK/rooted/CPU1300Mhz #


Autor tohoto vlákna
steve83
Stálý androiďák
Příspěvky: 139
Registrován: stř 10. bře 2010 18:48:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D

Re: Pomoc so spustanim aplikacii

Příspěvek od steve83 » úte 13. dub 2010 18:09:52

Problem vyrieseny!!! Nepotrebujete nato root, aby ste dokazali vypnut aplikacie ktore sa spustaju na pozadi pri zapnuti fonu, staci tato aplikacia s nazvom Startup Auditor je v markete, tusim, ze je to nove. Vdaka nej vypnute 8 aplikacii :) super soft :).

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů