Android OSPřijetí hovoru do telefonu /při připojeném BT headsetu/

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Zed
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 Edge Dual SIM

Přijetí hovoru do telefonu /při připojeném BT headsetu/

Příspěvek od Zed » ned 31. bře 2013 21:38:28

Měl bych dotaz - nevítě někdo jestli nějak jde /třeba přes nějakou dodatečnou app/ udělat to , že při příchozím hovoru budu mít na výběr jedním tahem jestli chci přijmout hovor přes připojený headset nebo přijmout do telefonu ? Případně to, aby se při přijetí hovoru na headsetu objevil hovor na headsetu a při přijetí hovoru na displeji mobilu šel zvuk hned z mobilu.

Běžně se telefony chovají tak , že při připojeném headsetu je jedno jestli hovor přijmu na headsetu nebo tahem na telefonu - zvuk hovoru jde vždycky přes headset. Až po přijetí hovoru mám možnost na displeji telefonu dále poklepat na přepnutí hovoru do telefonu.

Chtěl bych nějak docílit toho abych si při příjmu na displeji mohl vybrat kam se zvukem, případně při zmáčknutí headsetu = zvuk headset, při tahu na telefonu = telefon.

Autor tohoto vlákna
Zed
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 Edge Dual SIM

Re: Přijetí hovoru do telefonu /při připojeném BT headsetu/

Příspěvek od Zed » čtv 04. dub 2013 14:55:18

Hm tak se mi to podařilo vyřešit alespoň částečně. V Miui Romce 3.3.29 mně to na displeji telefonu po přijetí hovoru přímo nabídne možnosti kam hovor spojit takže kned kliknu kam chci a je to.
Není to sice jedním tahem zároveň s přijetím ale nemusím se probírat žádným menu , je to jen jeden klik navíc což je OK

Odpovědět

Zpět na „Android OS“