Android OSJak na kontakty?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
BLOODofCHRIST
Nové Androidě

Jak na kontakty?

Příspěvek od BLOODofCHRIST » pát 09. dub 2010 16:06:05

Zdravim, mam takovej problem. Mam HTC Desire a vcera sem na tom zkousel GTalk, ale pak sem sel na svuj GMail pres PC a zjistil jsem ze mi tam chybi minimalne pulka adres a vsechny to jsou ty, co nejvic pouzivam. Zustali mi tam nejake historicke, ze kterych mi nekdo kdysi napsal neco a ja odepsal, ale to je jedno. Vsechny ty maily mam nejak v telefonu, bud u telefonniho kontatku nebo s nim mam spojeny FB ucet, kde je mail. Ale co se mi nedari je, nejak dostat telefoni kontakty na GMail, abych je tam mohl spravovat. Synchoronizace pres HTC Sync mi to ulozi pouze na PC.
Nevite jak na to? Zatim sem pro Android jenom neco prgal, ale jako uzivatle ho mam druhy den.
HTC Desire

PL113
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Jak na kontakty?

Příspěvek od PL113 » pát 09. dub 2010 16:22:50

Máš zapnutou synchronizaci v nastavení?

Baharis
Nové Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baharis » pát 09. dub 2010 16:23:32

A nemyslíš náhodou Google Apps?

V nastavení Google Apps si zafajfneš, co chceš synchronizovat. Mail, kalendář, kontakty. A jestli chceš synchronizovat automaticky.

EDIT: Jó a musíš mít zaplé data, nebo být na Wifině. ;)
Samsung ACE

Case
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Case » pát 09. dub 2010 16:44:49

Baharis: Jsi si jistý, že máš opravdu na mysli Google Apps? Protože z toho, co píšeš, bych skoro myslel, že mluvíš o nastavení synchronizace v mobilu, což nemá s Google Apps v zásadě nic společného...

Baharis
Nové Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baharis » pát 09. dub 2010 16:53:59

No jistý si nejsem. :oops:

V mobilu mám Nastavení-Synchronizace dat-Google a tam to, co jsem psal výše. Má představa je že zafajfkováním jednotlivých výběrů si pak určuji, co chci synchronizovat mezi Gmailem a mobilem. A v manuálu to celé mám nadepsané: Synchronizace Google Apps

Psal jsem to protože jsem byl přesvědčený, že to tak je. V žádném případě nechci nikoho uvádět v omyl hloupými radami. Jestli se tak stalo, mlátím hlavou o stůl... :(
BLOODofCHRIST píše:Ale co se mi nedari je, nejak dostat telefoni kontakty na GMail, abych je tam mohl spravovat.
Samsung ACE

Case
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Case » pát 09. dub 2010 17:30:01

Aha, takže jenom ten, kdo překládal (psal?) manuál nevěděl, o čem vlastně píše...:(

Baharis
Nové Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baharis » pát 09. dub 2010 17:47:35

Takže co? Je to bota?

Ale nekecám:
Obrázek Obrázek
Samsung ACE

Autor tohoto vlákna
BLOODofCHRIST
Nové Androidě

Příspěvek od BLOODofCHRIST » pát 09. dub 2010 17:59:33

Coz to vsechno mam, ale na GMailu to neni. Sem pripojenej pres wifi, takze data musi odchazet, ale mam nekde nakej nedostatek.

EDIT: No asi to bude i tim, ze chci dostat na GMail kontakty typu telefon atam je upravit, aby u sebe meli i odpovidajici mail a tak... Jde to nejak? O tohle mi jde. Jestli existuje nakej rozumnej zpusob jak na to, nebo musmi vsechny kontatky zakldat znova?
HTC Desire

steve83
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D

Příspěvek od steve83 » pát 09. dub 2010 20:15:22

Sokrat
Nové Androidě

Příspěvek od Sokrat » pon 19. dub 2010 14:15:09

Poradte mi, mam 2 mobili nokiu N82 a Desire. Kontakty synchronizujem cez outlook. Nokia ide v poho ale ked synchronizujem desire tak mi viac ciselne kontakty nezosynchronizuje(synchronizuje iba jeden kontakt). Desire synchronizujem cez HTC sync.

Ked som pozeral synchronizaciu tak vo vypise su vsetky polozky ale tel zoznam mi kontakty s viacerymi cislami nezobrazi.
Vyriesene - Názov telefonneho cisla ktory bol v nokii (nap. domov 1) a nebol v desire tak ho nezobrazilo. Po uprave nazvu iva na domov tak t zobrazuje normalne.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“