Android OSako ukoncit aplikaciu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

ako ukoncit aplikaciu

Příspěvek od spot » pát 09. dub 2010 22:21:21

sorry asi za blbu otazku. ale neviem ako ukoncit aplikaciu v androide. povedzme prehliadac alebo aplikaciu ludia. ked skoncim s browsovanim chcem to vypnut. nieco ako krizik vpravo hore vo win okne alebo volba ukoncit v symbiane. tu nic nevidim. ked odtial odidem a vratim sa evidentne je browser zivy.... ako to vypnem?
Naposledy upravil(a) spot dne pát 09. dub 2010 22:26:48, celkem upraveno 1 x.




Uživatelský avatar

Jessica
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: stř 12. srp 2009 17:48:29
Reputace: 0
Bydliště: Michalovce-Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: ako ukoncit aplikaciu

Příspěvek od Jessica » pát 09. dub 2010 22:25:33

Nechce sa mi tu hladat odkaz za teba...staci stiahnut z Marketu napr. TasKiller alebo nieco podobne a mas po probleme. ;)
HTC Hero-root+Raidroid
iPhone 3GS


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: ako ukoncit aplikaciu

Příspěvek od spot » pát 09. dub 2010 22:27:45

na to treba spec aplikaciu? to sa neda ukoncit normalne?
to ked pospustam 50 aplikacii budu vsetky v pamati?
Jessica píše:Nechce sa mi tu hladat odkaz za teba...staci stiahnut z Marketu napr. TasKiller alebo nieco podobne a mas po probleme. ;)


Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: ako ukoncit aplikaciu

Příspěvek od spot » pát 09. dub 2010 22:30:46

co ak ostanem napr. na zaver v browseri na takej stranke ktora v pravidelnych cas. intervaloch vykonava refresh. sak ak neukoncim browser bude to sosat stale data

Uživatelský avatar

Laki
Androiďák!
Příspěvky: 319
Registrován: pát 11. zář 2009 13:48:36
Reputace: 0
Bydliště: Brno (ČR), Trebišov (SR)

Re: ako ukoncit aplikaciu

Příspěvek od Laki » pát 09. dub 2010 22:32:59

Android nie je WM a preto je stavaný trochu inak, preto sa aplikácie neukončujú, ale nechávajú bežať v pozadí. Ak sa ti medzičasom zaplní pamäť, programy v pozadí, najdlhšie nepoužívané, sa ukončia a urobia v RAMke miesto. It's not a bug, it's a feature! :D

EDIT: Používaj editovanie príspevkov, je to v pravidlách.

+ ako je to presne s autorefreshom, neviem, ale koľko takých stránok vôbec je? Myslím takých, ktoré sa obnovujú celé. A takých, ktoré by si si pozeral na mobile, je ešte menej.
HTC Hero | white | root | Android 2.1 | BeHero+ v1.2 | 8GB microSHDC Class 6 | @sotakal



Autor tohoto vlákna
spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: ako ukoncit aplikaciu

Příspěvek od spot » pát 09. dub 2010 22:39:43

aha, asi si budem musiet na par veci zvyknut xixi
ina bezne chodim na stranky kde mas aktualne sportove vysledky
je to neustale refreshovane aby si videlkde padol gol
dufam ze ked je to v tom hybernovanom stave ze to netaha data

Uživatelský avatar

Laki
Androiďák!
Příspěvky: 319
Registrován: pát 11. zář 2009 13:48:36
Reputace: 0
Bydliště: Brno (ČR), Trebišov (SR)

Re: ako ukoncit aplikaciu

Příspěvek od Laki » pát 09. dub 2010 22:50:04

Môžeš si to rovno skúsiť: otvor stránku, keď sa načíta, choď na plochu a po nejakom čase zapni znovu browser a uvidíš, či sa údaje zmenili alebo nie.
HTC Hero | white | root | Android 2.1 | BeHero+ v1.2 | 8GB microSHDC Class 6 | @sotakal

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů