Android OSFlash,xls na plochu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Flash,xls na plochu

Příspěvek od barbados » sob 27. dub 2013 13:54:04

Zdravím , při přehrávání videí na stream.cz mi to občas napíše , že je potřeba flash 9.0 a vyšší , na play.cz u některých rádíí taktéž . Jak zařídit aby to tyto videa a radia přehrávalo ?
Do paměti jsem nainstaloval soubor .xls v pořádku se mi otevře , ale rád bych ho měl na ploše místo hledání ve správci souborů, jak tento soubor dát na plochu ? dík




Uživatelský avatar

ghotic.ghotic
Robot
Příspěvky: 788
Registrován: sob 14. srp 2010 10:47:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ThL W100
Bydliště: Jemnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od ghotic.ghotic » sob 27. dub 2013 14:37:31

Nejlépe nainstalovat Flash od Adobe zřejmě? Podporu už sice ukončili ale myslím ze z jejich stránek to pořád šlo. A v prohlížeči si nastav vyžádat web pro PC. A hlavně Flash povol

A jak jsi instaloval .xls? :) To je tabulka Pokud vím ne?
Jinak zástupce umí vytvořit X-plore nebo spíš většina file manageru. Podrzis prst na ploše -dáš zástupci a přidat zastupce
Obrázek


@telefon
"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

Prosím a děkuji opravdu nejsou sprostá slova!


Autor tohoto vlákna
barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od barbados » sob 27. dub 2013 15:11:46

napsal jsem to blbě , uložil jsem soubor .xls , :-(
s tím zástupcem nějak nevím , když podržím prst na ploše tak mi vyskočí nabídka vybrat tapetu .. mam JB
za ten flash dík našel jsem to přímo na adobe.

Uživatelský avatar

ghotic.ghotic
Robot
Příspěvky: 788
Registrován: sob 14. srp 2010 10:47:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ThL W100
Bydliště: Jemnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od ghotic.ghotic » sob 27. dub 2013 18:04:47

Tak nainstaluj ten X-plore, bez do menu do Widgetu tam je ikonka X-plore a přidat zastupce, tu podrž, pretahni na plochu, otevře ti to X-plore, tam odfajfkni soubor a budeš tam mít totObrázek
"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

Prosím a děkuji opravdu nejsou sprostá slova!


Autor tohoto vlákna
barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od barbados » sob 27. dub 2013 18:08:42

děkuji ti


Uživatelský avatar

ghotic.ghotic
Robot
Příspěvky: 788
Registrován: sob 14. srp 2010 10:47:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ThL W100
Bydliště: Jemnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od ghotic.ghotic » sob 27. dub 2013 18:40:40

Není zač. Od toho tu Forum je... Hlavně,že to jede ;)

@telefon
"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

Prosím a děkuji opravdu nejsou sprostá slova!


Autor tohoto vlákna
barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od barbados » ned 28. dub 2013 10:52:12

Tak jsem se unahlil , mám stažený x-plore našel soubor zasktl a asi je ho potřeba někam prekopirovat abych ho mel tak pěkně na ploše jako ty ? Ale kam ? :|

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22852
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 279
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od LivArt » ned 28. dub 2013 10:59:53

Tohle nejsou Windows, tedy plocha není složka.
Přidej si Xplore widget podle toho návodu.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

ghotic.ghotic
Robot
Příspěvky: 788
Registrován: sob 14. srp 2010 10:47:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ThL W100
Bydliště: Jemnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od ghotic.ghotic » ned 28. dub 2013 11:16:52

Vždyť to to píšu je tam widget "Přidat zástupce 1x1" ten dlouhým podrzenim přidáš na plochu a otevře ti to X-plore. Tam to odfajfknes Obrázek a vpravo dole dáš o.k.

@telefon
"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

Prosím a děkuji opravdu nejsou sprostá slova!


Autor tohoto vlákna
barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od barbados » ned 28. dub 2013 12:33:05

Už jsem na to přišel mě zmátl zástupce na ploše , a ono šlo o widget . Ještě bych se zeptal jak vložit při psaní písmenko s interpunkcí když mi ho nenabidne slovník ?

Uživatelský avatar

ghotic.ghotic
Robot
Příspěvky: 788
Registrován: sob 14. srp 2010 10:47:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ThL W100
Bydliště: Jemnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od ghotic.ghotic » ned 28. dub 2013 13:08:02

Když ho podržíš? Jde o to co pouzivas za klavesnici...
"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

Prosím a děkuji opravdu nejsou sprostá slova!


Autor tohoto vlákna
barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od barbados » ned 28. dub 2013 13:48:34

Používám přímo tu od androidu . Funguje to přidržení ,tak to už taky vím díky . Když mi nebude něco jasné zase se optám .

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9927
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 383
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od don_alex » ned 28. dub 2013 16:40:39

Doporučuju nakouknout do manuálu, bo např. psaní s diakritikou tam je jistě vysvětleno.
On ten manuál není jen zbytečně poražený strom. ;)
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2


Autor tohoto vlákna
barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od barbados » úte 30. dub 2013 14:30:23

Do manuálu jsem se koukal , ale o psaní interpunkce tam není ani slovo. Ještě bych se rád zeptal do emailu mi přišla příloha .PPS prezentace, napsalo mi to , že nemám nainstalovány program pro její spouštění. Jaký bych si měl nainstalovat aby se mi to otevřelo v té poště. Diky


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16747
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od ludekbrno » úte 30. dub 2013 15:10:10

pps a ppt jsou přípony souborů prezentace powerpoint. Takže hledej nějakou aplikaci, která umí formát powerpoint
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

ghotic.ghotic
Robot
Příspěvky: 788
Registrován: sob 14. srp 2010 10:47:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ThL W100
Bydliště: Jemnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od ghotic.ghotic » úte 30. dub 2013 15:41:12

"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

Prosím a děkuji opravdu nejsou sprostá slova!

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22852
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 279
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od LivArt » úte 30. dub 2013 16:03:54

Možná by stačil jen Viewer, kterej je zdarma - https://play.google.com/store/apps/deta ... ems.office
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od barbados » stř 01. kvě 2013 17:09:15

Nainstaloval jsem si dokument to go , tak snad to už půjde. Teď jsem zjistil , že i když mám nainstalovaný flash 11.1 tak se mi video na TN.cz nepřehraje a píše to , že mám nainstalovat flash 9.0 a vyšší. Jak to?

Uživatelský avatar

ghotic.ghotic
Robot
Příspěvky: 788
Registrován: sob 14. srp 2010 10:47:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ThL W100
Bydliště: Jemnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od ghotic.ghotic » stř 01. kvě 2013 17:39:19

Tak jsem to zkoušel a jede. Máš to takhle zaskrtle v prohlížeči? Obrázek

@telefon
"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

Prosím a děkuji opravdu nejsou sprostá slova!


Autor tohoto vlákna
barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: Flash,xls na plochu

Příspěvek od barbados » stř 01. kvě 2013 19:31:15

Já používám prohlížeč chrome a tam takové nastavení neni ,zkoušel jsem to přímo v prohlížeči od androidu a tam to jde. Tak aspoň tak. Ještě bych se tě rád zeptal na jednu věc . Při přehrávání jakéhokoliv videa se mi zdá, že se obraz jemně seká. Teď jak jsem koukal na zprávy na TN.cz, tak dole v obraze běží lišta s událostmi a na ní je to zřetelně vidět. Používám prohlížeč MX player. Nechce to nějaké kodeky ? Kluk má tablet za třetinovou cenu mého a video mu jde úplně plynule. Diky

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti