Android OSNastavení internetu - dle O2 Guru nelze

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
vrata
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 16. říj 2009 13:33:54
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Nastavení internetu - dle O2 Guru nelze

Příspěvek od vrata » ned 26. kvě 2013 14:39:37

Dobrý den,

jsem vlastníkem telefonu Motorola Droid Pro, zakoupil jsem s největší pravděpodobností z neoficiální české distribuce. O2 Guru mi sdělila, že když můj telefon pochází od německého Vodafonu, tak mi nepůjde internet v mobilu. Proto mám dotaz, jak to zprovoznit. Nastavení do telefonu mi posílali, ale nefunguje. Wifi jde v pohodě. Android 2.3 myslím.

Díky za odpovědi


Nokia 3310 -> SE K700i -> Nokia N70 -> Nokia N73 -> SE G900 -> HTC Hero black -> Samsung Galaxy S II


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12727
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Nastavení internetu - dle O2 Guru nelze

Příspěvek od ramon.dexter » ned 26. kvě 2013 14:46:56

O2 Guru pěkně kecá, jistě že to jde. Jenom si u O2 najdi, jaký mají přístupový body.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
vrata
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 16. říj 2009 13:33:54
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení internetu - dle O2 Guru nelze

Příspěvek od vrata » ned 26. kvě 2013 15:03:07

zkoušel jsem to podle tohoto¨

http://androidforum.cz/nastaveni-mms-a- ... t3472.html

ale pořád nic..
Nokia 3310 -> SE K700i -> Nokia N70 -> Nokia N73 -> SE G900 -> HTC Hero black -> Samsung Galaxy S II

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Nastavení internetu - dle O2 Guru nelze

Příspěvek od Pedro1 » ned 26. kvě 2013 15:40:37

Zkousel jsim restart po nastaveni?

Edit: A ani po hard resetu se nepripoji? Ale po HR prijdes o vse, takze zaloha.

Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení internetu - dle O2 Guru nelze

Příspěvek od mArtinko5MB » ned 26. kvě 2013 20:01:26

Ja len tak pre istotu. Zapol si si mobilne data ? :D
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!



ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16747
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Nastavení internetu - dle O2 Guru nelze

Příspěvek od ludekbrno » pon 27. kvě 2013 13:49:39

O2 Guru jsou marketingový blábol, ti lidi ví úplný kulový, stejně jako řadový člověk na call centru. Mám s tím bohaté zkušenosti :-) Jinak APN se jmenuje prostě "internet". Po zadání APN to musí fungovat. Jestli ne, udělal bych factory reset.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

ddaveid
Androiďák!
Příspěvky: 643
Registrován: sob 06. dub 2013 15:33:17
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3
Rom: MG4
Bydliště: Ostrava

Re: Nastavení internetu - dle O2 Guru nelze

Příspěvek od ddaveid » pon 27. kvě 2013 15:38:23

Pokud se něco nezměnilo, tak by to mělo fungovat s tímto nastavením:
Spoiler:
Name: internet
APN: internet
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Username: <Not set>
Password: <Not set>
Server: <Not set>
MMSC: <Not set>
MMS proxy: <Not set>
MMS port: <Not set>
MCC: 230
MNC: 02
APN type: default

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11373
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 293
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Nastavení internetu - dle O2 Guru nelze

Příspěvek od Jumbo78 » pon 27. kvě 2013 21:47:36

Ještě typ ověřování PAP
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Jadro
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: čtv 23. kvě 2013 18:13:46
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace 2

Re: Nastavení internetu - dle O2 Guru nelze

Příspěvek od Jadro » pon 27. kvě 2013 21:56:39

Shodou okolnosti jsem dnes resil nefunkcni net na Ace2 taky O2. Porad to nefungivalo (nastavoval jsem to podle nastaveni pro Ace2 co maji na webu). Nakonec me napadlo (nevim proc) nastavit to podle nastaveni pro SGS III a to pomohlo. Zkus napsat do polozky Typ pristupoveho bodu: Default

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11373
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 293
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Nastavení internetu - dle O2 Guru nelze

Příspěvek od Jumbo78 » pon 27. kvě 2013 21:58:25

To je ten APN type v odkazu od kolegy ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
vrata
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 16. říj 2009 13:33:54
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení internetu - dle O2 Guru nelze

Příspěvek od vrata » pát 31. kvě 2013 16:41:11

Do hard resetu se mi moc nechce, ale když nebude jiná možnost.. Jinak nastaveny to je všechno podle vašeho schématu, mobilní data povoleny. Jen teď, když jsem si s tím"hral", tak na chvilku tam problesk znak Edge na notifikacni liště, ale jinak zase nic. Ten telefon ani nemá žádný aktualizace, takže systém je ten nejpuvodnejsi. Hned zezacatku jsem udělal řešet... Takže nevím, jestli by to pomohlo...
Nokia 3310 -> SE K700i -> Nokia N70 -> Nokia N73 -> SE G900 -> HTC Hero black -> Samsung Galaxy S II


Autor tohoto vlákna
vrata
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 16. říj 2009 13:33:54
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení internetu - dle O2 Guru nelze

Příspěvek od vrata » pon 03. čer 2013 12:08:02

tak nakonec po dodatečných úpravách jsem restartoval mobi a všechno OK, díky..
Nokia 3310 -> SE K700i -> Nokia N70 -> Nokia N73 -> SE G900 -> HTC Hero black -> Samsung Galaxy S II

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host