Android OSzablokovaný Point of View ProTab 25

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
paxvan
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 04. čer 2013 21:31:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4

zablokovaný Point of View ProTab 25

Příspěvek od paxvan » úte 04. čer 2013 21:49:38

Ahoj všem,

omlouvám se že asi zakládám další zbytečné téma ale nikde jsem nenalezl odpověď.
Syn dostal k vánocům výše uvedený tablet a vše bylo ok až do včera,kdy se rozhodl že aby ho nemusel půjčit nemocnýmu bráchovi zatímco on bude ve škole tak si dá do tabletu obrazové heslo.
No a manželka to ráno tak dlouho zkoušela až to blokla úplně. Prostě chce to přihlášení na gmail,ale po vyplnění údajů to nefunguje. Problém bude v tom že tablet má vypnutou wifi.
A tak Vás zkušenější chci poprosit o radu jak na hard reset (i když syn se zblázní protože má rozehranýho nějakýho Poua nebo co).
Někde jsem nějaké návody našel a dostal jsem se až do ležícího pajďuláka s vykřičníkem. Ale tam končím. Asi je tam další klávesová zkratka,protože pajďulák jen svítí a nic.
Budu rád za vaši pomoc,nejde o žádnou ,,čórku´´,mám kompletní doklady o koupi které v případě ochoty pomoci klidně naskenuji a pošlu mejlem. Český návod má 11stránek a o resetu tam není ani zmínka.
Nechci to dávat do servisu,ten krumpl mě stál i s pojištěním asi 2.900,- v Alze a než někde platit litr za opravu tak to si z toho radši udělám tácek pod pivo :-) Jenže děti by se asi zbláznili.
Pokud budete ochotni pomoci,klidně prosím na mejl nebo sms na 777263610.

Díky všem

Petr




Uživatelský avatar

Notouchme
Droid
Příspěvky: 1997
Registrován: sob 30. říj 2010 1:27:09
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo
Bydliště: Vancouver

Re: zablokovaný Point of View ProTab 25

Příspěvek od Notouchme » úte 04. čer 2013 22:32:09

Jasny deti a manzelky... co na to rict :D. Jinak teoreticky po nejake dobe by to melo jit znova odblokovat pomoci gesta, proste to vysumi. Pokud nepujde tak hard reset se da provest napr. Tak, ze das tisnova volani aby ses dostal k dialeru a tam das*2767*3855#
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:


Autor tohoto vlákna
paxvan
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 04. čer 2013 21:31:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4

Re: zablokovaný Point of View ProTab 25

Příspěvek od paxvan » úte 04. čer 2013 22:44:18

Díky,ale tísňové volání nemůžu dát protože to ten tablet neumí :-(

Uživatelský avatar

Notouchme
Droid
Příspěvky: 1997
Registrován: sob 30. říj 2010 1:27:09
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: OnePlus 6
Twitter: https://twitter.com/oONotouchOo
Bydliště: Vancouver

Re: zablokovaný Point of View ProTab 25

Příspěvek od Notouchme » stř 05. čer 2013 6:12:07

Tak v tom pripade trojhmat (ten urcite znas pokud si se predtim dostal az po panacka androidu) a dat "wipe data".
:palec: Na děkování tu máme reputaci :palec:


Autor tohoto vlákna
paxvan
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 04. čer 2013 21:31:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4

Re: zablokovaný Point of View ProTab 25

Příspěvek od paxvan » stř 05. čer 2013 6:16:40

Trojhmat neznám,to je ten problém. Já jen při startování držím tlačítko zpět a objeví se ležící piňda. Ale to je vše. Jen pinďa,žádný text,volby nebo tak něco. Prostě leží,čumí a nedělá nic :x
Naposledy upravil(a) radegast dne stř 05. čer 2013 8:27:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek! Výše jsi ukázal, že umíš odpovídat i bez ní.


Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9931
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 383
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: zablokovaný Point of View ProTab 25

Příspěvek od don_alex » stř 05. čer 2013 11:38:34

Budeš muset zkoušet různé kombinace kláves. Bohužel máš tablet, který není tak docela běžný, takže informace se těžko shánějí. :-(
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2


TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: zablokovaný Point of View ProTab 25

Příspěvek od TomasT342 » stř 05. čer 2013 14:19:21

Protab26 i Protab25 má zezadu tlačítko Reset - v manuálu sice není popsané jak ho použít, ale předpokládal bych že stejně jako u jiný přístrojů (zmáčknout a držet reset, zapnout tablet, po 10 vteřinách pustit reset).
Nebo si můžete stáhnout z http://downloads.pointofview-online.com/Drivers/ celý FW a nahrát ho znovu z PC, postup je tam přiložený - pokud nebude fungovat předchozí postup, tohle je jistota i s návodem od výrobce.


Autor tohoto vlákna
paxvan
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 04. čer 2013 21:31:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4

Re: zablokovaný Point of View ProTab 25

Příspěvek od paxvan » stř 05. čer 2013 20:23:39

Díky moc,vyzkouším to a dám vědět..


Autor tohoto vlákna
paxvan
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 04. čer 2013 21:31:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4

Re: zablokovaný Point of View ProTab 25

Příspěvek od paxvan » čtv 06. čer 2013 6:11:51

Tak bohužel ani jeden z postupů nefunguje :-( Pokud mám zmáčknutý reset tak tablet nelze zapnout a přeinstalovat nejde protože komp zablokovaný tablet nevidí. Vidí jen prázdný disk se kterým se nedá pracovat...


TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: zablokovaný Point of View ProTab 25

Příspěvek od TomasT342 » čtv 06. čer 2013 18:11:16

Postup pro přehrání FW musí fungovat, sám jsem si podle něj přehrával systém na 4.1.1.
Pokud by tenhle postup od výrobce nefungoval, tak by to bylo na reklamaci.
V manuálu k Protab25 vidím postup:
- zkontolovat model tabletu (viz obrázek v návodu)
- vypnout tablet
- připojit k PC (pokud by se tablet zapnul, vypnout znovu)
- stisknout a držet tlačítko Menu (Volume -)
- krátce stisknout Reset
- ve Windows v Device Manageru by se mělo objevit nové zařízení
- pustit tlačítko Menu
- ve Windows novému zařízení přidat ovladač ze staženého balíčku rozpozná se jako "RK29 Device"
- pomocí RKBatchTool nahrát nový FW (podrobnosti v návodu)

Zajímavé je že návod pro Protab26 se v jednom bodě liší - pro zapnutí se použije tlačítlo Back (volume +)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti