Příspěvek
od FreeMan3109 » pon 26. dub 2010 19:15:30
To se jenom říká, ale podle mě je to blbost. WM 6.5 určitě nekončí minimálně ještě půl roku podle mě pojedou na plno a potom se jich budou držet lidi z XDA, protože WP7 se jim podle mě líbit moc nebude. Je fakt, že programátorů už bude ubejvat a nových aplikací bude pořad míň a míň. Když si teď koupim třeba Desire, tak nevim jestli je dobrý jít zrovna s vývojem, protože Samsung už za chvíli bude mít Android s 3x větším výkonem a chvíli po něm to určitě udělají i jiný výrobci, takže na další aplikace které na Android sice budou, potom nemusí výkon stačit. Když vemu HD2, tak mam jistotu, že jak nový aplikace, tak starý mi tam výkonově půjdou bez problému.
Jsme na Android fóru a proto se tady snažím odhalovat chyby Androida, ale aby zase někdo něco neřek, tak i HD2 má chyby. To jak většina lidí říká, že to neni optimalizovaný pro prst si myslím, že by mi nevadilo. Jednak to zachraňuje velký displej a už jsou tweaky na zoomování ve všech aplikacích. Hlavně mi u HD2 vadí problémy displaye, kde podle XDA má v hlasování 60% lidí nějakou chybu displeje a jenom 40% má bezchybný kus. Je pravda, že se to dá reklamovat, ale někdo tam třeba píše, že už reklamoval 3x a pokaždý dostal nové zařízení a stejně mělo nějakou chybu displeje. Další věc je nestabilita WM s neověřenými aplikacemi které mlžou dělat potíže. To znamená, že se musí pár dní všechno žkoušet a zjistit jestli nějaká aplikace nezpůsobuje problémy v systému aby byl systém stabilní. Na druhou stranu oproti Androidu je tu ta výhoda systémového programování, ale na úkor možné nestability. Potom takové běžné WM problémy, které jsou v nové oficiální rom odstraněny, ale je fakt, že hned po koupi je telefon se starou ROM skoro nepoužitelný (to mě ale nezajímá když se to dá doladit).