Android OSHTC ONE V - zobrazuje se v PC jako 2 disky

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
jozinzbazin
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC One
Rom: Google Edition 4.30

HTC ONE V - zobrazuje se v PC jako 2 disky

Příspěvek od jozinzbazin » čtv 27. čer 2013 13:45:53

Ahoj androiďáci,
včera jsem se stavil u kolegyně, která mi chtěla ukázat fotky z Londýna. Připojila svůj HTC ONE V k PC a tam se jí objevily 2 nové disky (H, E). Co mě zarazilo, že obsah jednoho disku se jevil jako standardní obsah připojeného telefonu včetně DCIM, avšak druhý disk obsahoval jen 4 složky:
- android - s prázdnými podsložkami
- 100 BURST- tam jsou podsložky 001... atd, přičemž každá složka obsahuje jen jednu fotku
- .thumbnails - tam jsou fotky, každá začíná názvem xx v kombinaci písmen a čísel
- 100 media - fotky které se neukázaly v tom správném DCIM.

Zajímavé je, že větší část fotek (asi 2/3) byla uložena ve složce DCIM se standardním obsahem - tedy ve správné složce a menší část (asi 1/3) na tom druhém disku. Podotýkám, že fotky nebyly zdvojené, ale jen rozdělené na části.
Samozřejmě, že řešením by bylo zkopírovat fotky z toho špatného disku a vložit do správného. Tak to taky udělá, ale jako primární problém se jeví, že se vytvořily v PC 2 disky jejichž obsah - viz. výše.
Nicméně při prohlížení fotek přímo v mobilu, se zobrazí fotky všechny, tedy i ty, které jsou jakoby na tom druhém disku v PC. Fakt mi to hlava nebere.
Jen tak pro zajímavost, její dcera má tentýž telefon a má ten samý problém. Setkal se s tím někdo?

Prosím o konstruktivní nápady a odpovědi, protože rady jako všechy fotky stáhnout do PC a udělat HR nebo udělat root a dát alternativní ROMku, fakt nepotřebuju, jelikož to napadne každého a asi nic jiného nezbyde.
Jde mi o to, že se v tom PC vytvořily ty dva disky. To by mě fakt zajímalo, co to způsobilo. Sám mám už třetí HTC a za ty roky se mi nic podobného nestalo :o. Je ovšem fakt, že jsem si telefon vždy po koupi hned rootnul :D
JZB

Odpovědět

Zpět na „Android OS“