Android OSOvládání telefonu přes PC

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Dan244
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pát 19. srp 2011 16:06:50
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Ulefone Metal

Ovládání telefonu přes PC

Příspěvek od Dan244 » ned 07. črc 2013 12:06:34

Zdravím :) Trošku sem si hrál se svým HTC Wildfire S A rozbil jsem displey,.. potřeboval bych z telefonu vytáhnout nějaké kontakty a SMS,.. můžu se zeptat jestli jde přes PC ovládat mobil? Jestli ano, jakým programem popřípadně jak. Root mám a dotyková plocha mi funguje. Předem děkuju :)
:help:
Naposledy upravil(a) ramon.dexter dne ned 07. črc 2013 12:39:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: ROZBIL - zopakuj si vyjmenovaný slova




Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: Ovládání telefonu přes PC

Příspěvek od mArtinko5MB » ned 07. črc 2013 12:30:23

Skús toto: http://androidforum.cz/program-na-propo ... ml#p617536 , ak máš zapnutý debug USB. V inom prípade asi žiadna možnosť nie je. Nabudúce si kontakty zosynchronizuj s Googlom. Ak Ti záleží na SMS, tak predbežne zálohovať ;)
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!


Autor tohoto vlákna
Dan244
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pát 19. srp 2011 16:06:50
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Ulefone Metal

Re: Ovládání telefonu přes PC

Příspěvek od Dan244 » ned 07. črc 2013 12:39:47

Děkuju ale bohužel bez displeye aplikaci nenainstaluju ani nespustím,.. Jinak debug zaplej mám :)

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12729
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Ovládání telefonu přes PC

Příspěvek od ramon.dexter » ned 07. črc 2013 12:43:54

S tímhle nemáš šanci nic udělat. Android neumožňuje vzdálenou plochu.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
Dan244
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pát 19. srp 2011 16:06:50
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Ulefone Metal

Re: Ovládání telefonu přes PC

Příspěvek od Dan244 » ned 07. črc 2013 12:50:28

Ani pomocí ADK nebo SDK? neumím ani s jením jenom se ptám :)


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12729
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Ovládání telefonu přes PC

Příspěvek od ramon.dexter » ned 07. črc 2013 13:09:19

Tak znovu. Android neumožňuje vzdálenou plochu.

Abys byl trošku v obraze - SDK je "software development kit", ADK je "Accessory Development Kit". Obojí slouží k vývoji aplikací, ne ke správě telefonu.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
Dan244
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pát 19. srp 2011 16:06:50
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Ulefone Metal

Re: Ovládání telefonu přes PC

Příspěvek od Dan244 » ned 07. črc 2013 13:13:40

Takže řešení: Koupit si novej displey :) Díky moc všem za radu :)


scurab
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: stř 10. čer 2009 10:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: takovej ten s kotoucem
Tablet: ka
Rom: nejsem

Re: Ovládání telefonu přes PC

Příspěvek od scurab » pon 08. črc 2013 9:51:22

No pokud je to jen problem displaye, tak bys to mohl vyresit nejakym vlastnim kodem.

Napises si servicu, ktera ti ty data nekam posle.
Appku nainstalujes pres adb jednoduse a nejakej Intent, na kterej ta service zareaguje si pres consoli posles taky.

ale na "nějaké kontakty a SMS" pokud to neni nic extra dulezityho to asi nema smysl :)

kazdopadne musis mit zapnuty USB debugging, aby sis stim mohl povidat pres ADB, pokud se nepletu :)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 1 host