Android OSZámek obrazovky - některé nelze použít

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
joudar11
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 10. zář 2013 14:42:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III mini NFC
Twitter: joudar11
Rom: Cyanogenmod 10.1

Zámek obrazovky - některé nelze použít

Příspěvek od joudar11 » úte 10. zář 2013 14:45:44

Chtěl bych si na androidu 4.2.2 nastavit odemčení přejetím, ale nejde to. Situaci nejlépe vystihuje screenshot. Předem díky.
Přílohy
Screenshot_2013-09-10-10-09-13.png
Screenshot_2013-09-10-10-09-13.png (69.49 KiB) Zobrazeno 280 x




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22852
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 279
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Zámek obrazovky - některé nelze použít

Příspěvek od LivArt » úte 10. zář 2013 16:44:07

Nemáš zašifrovaný telefon?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11372
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 293
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Zámek obrazovky - některé nelze použít

Příspěvek od Jumbo78 » úte 10. zář 2013 17:29:49

Popřípadě exchange mail, který vyžaduje ověření, nebo VPN... Popřípadě jiná aplikace, jako správce zabezpečení...

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
joudar11
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 10. zář 2013 14:42:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III mini NFC
Twitter: joudar11
Rom: Cyanogenmod 10.1

Re: Zámek obrazovky - některé nelze použít

Příspěvek od joudar11 » úte 10. zář 2013 17:40:52

Neppužívám šifrování, ani exchange mail. VPN používám jen občas pro přístup k souborům.

Edit: Aha, už jsem to vyřešil. Trklo mě to s tím VPN. To používám a měl jsem uložené jméno a heslo. Proto to nešlo. Díky! :)

EDIT by jumbo78:
Nepiš víc příspěvků po sobě, ale používej editaci! Také si uprav nebo vypni podpis!
Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je!

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti