Android OSGT 540

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Muromec
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 18. kvě 2010 22:39:34
Reputace: 0

GT 540

Příspěvek od Muromec » úte 18. kvě 2010 22:41:39

Dobry den, mam LG GT 540, ale Android vypisuje ukoncenie com.android.phone
Poterboval by som poradit s upgradom, ak je mozny OS.


Ked niecomu nerozumiem, kludne sa opytam. Sak ma nezastrelia
;-)


Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: GT 540

Příspěvek od skooopa » úte 18. kvě 2010 23:03:52

Udelej WIPE...http://wiki.androidforum.cz/index.php/% ... to_WIPE.3F

Obnoveni tovarniho nastaveni (Pozor smaze veskera data).
Pokud muzes tak bud z recovery nebo z nastaveni telefonu / ochrana osobních udaju / Obnoveni tovarniho nastaveni.
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


louis.scorn
Stálý androiďák
Příspěvky: 174
Registrován: pon 26. dub 2010 21:32:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: GT 540

Příspěvek od louis.scorn » úte 18. kvě 2010 23:06:42

jo akorat sem řešil ukončování zpráv s hláškou "proces com.android.mms." pomohla až výměna sim karty u operátora. je to v hlavní diskuzi o Desire. 25 strana


Autor tohoto vlákna
Muromec
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 18. kvě 2010 22:39:34
Reputace: 0

Re: GT 540

Příspěvek od Muromec » čtv 20. kvě 2010 10:44:58

Skusil som tovarenske nastavenia, nic... :cry:
Kartu som vymenil, nic... :x
Ak dam kartu, na ktorej je aktivny zamok, neodomkne ju, ak dam odomknutu, nabehne telefon, ale ziadna sluzba.

Podla aplikacie Force Close Finder:
"Force Close Finder just caught a FC on com.android.internal.telephony.gsm.
GsmServiceStateTracker.updateSpnDisplay
(GsmServiceStateTracker.Java:922)
Ked niecomu nerozumiem, kludne sa opytam. Sak ma nezastrelia
;-)


Autor tohoto vlákna
Muromec
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 18. kvě 2010 22:39:34
Reputace: 0

Re: GT 540

Příspěvek od Muromec » čtv 20. kvě 2010 11:52:21

Inak, neviem, ci nie je problem v tom, ze telefon je z Francuzska a pod zadnym krytom je velkimy pismenami>
NOT FOR SALE
Ale dufam, ze nie...
:shock:

Ako ho pripojim k PC, da sa upgradovat OS a musi byt specialne pre LG?




Pytam sa ako blb, ale radsej sa trikrat opytam, ked tomu nerozumiem...
:help: :mrgreen:
Ked niecomu nerozumiem, kludne sa opytam. Sak ma nezastrelia
;-)



louis.scorn
Stálý androiďák
Příspěvky: 174
Registrován: pon 26. dub 2010 21:32:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: GT 540

Příspěvek od louis.scorn » čtv 20. kvě 2010 19:53:18

hele jen jedna rada... skus zajít k operátorovy nebo k prodejci. obvykle sou to lepší rady než od z Fora, všeobecně. nebo mě to vždy pomuže víc a tadyto vypadá jako docela problem... zkoušel si tu jinou sim kartu?


Autor tohoto vlákna
Muromec
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 18. kvě 2010 22:39:34
Reputace: 0

Re: GT 540

Příspěvek od Muromec » pát 21. kvě 2010 8:00:25

Skusal som polsku, ukrajinsku, cesku, orange, t/mob, O2
nic
u operatora na mna pozeraju ako na mimozemstana, este tu nie je 540ka.
:?
Ked niecomu nerozumiem, kludne sa opytam. Sak ma nezastrelia
;-)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 5 hostů