Android OSAmerická simkarta nefunguje ...

Odpovědět

Nepoužívám Market Enabler, pokud použiji SIM kartu zahraničního operátora tak přes wifi ...

placené aplikace vidím (HTC Desire)
3
27%
placené aplikace nevidím (HTC Desire)
2
18%
placené aplikace vidím (sony ericson)
0
Žádná hlasování
placené aplikace nevidím (sony ericson)
1
9%
placené aplikace vidím (motorola milestone/droid)
0
Žádná hlasování
placené aplikace nevidím (motorola milestone/droid)
0
Žádná hlasování
placené aplikace vidím (jiný)
4
36%
placené aplikace nevidím (jiný)
1
9%
 
Celkem hlasů: 11


Autor tohoto vlákna
grongor
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 19. kvě 2010 21:10:20
Reputace: 0

Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od grongor » stř 19. kvě 2010 21:15:06

Zdravim - chtel bych poprosit o radu.... po tom co jsem zjistil, ze v CR se zatim nedaji aplikace nakupovat jsem aktivne hledal na netu, jak to obejit...vsude mozne se psalo, ze koupi Americke simkarty se mi zpristupni placena cast marketu ... tak jsem se rozhodl ji koupit a ted asi po tydnu karta dotazila ... problem je ale trosku jinde - mobil mi kartu vubec nechce brat ... "V telefonu není žádná karta SIM" ... fakt nevim, jak to vyresit - tesil jsem se jak nakoupim aplikace a ted se zaseknu na takovyhle hlouposti ... Mam SE Xperia X10 ... pokud by nekdo mohl poradit, byl bych strasne moc vdecny ...

SIM je od AT&T .. na "cistejsi" strane je "The new [logo] at&t" ... pod tim "dira" kde byla simka, vlevo od toho logo 3G - oranzova ... myslim, ze na 99% je to ta co ji vsude doporucuji jako funkcni :(





risahri
Stálý androiďák
Příspěvky: 219
Registrován: ned 19. dub 2009 14:30:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone a Nokia C7
Twitter: risahri
Bydliště: Ostrava

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od risahri » stř 19. kvě 2010 21:35:14

Toho jsem se takl první lekl. Moje rada: To že namáš signál si vůbec nevšímej, připoj se na wifi a spusť market ;) :help:
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI!

Uživatelský avatar

sheegy
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 13. úno 2010 10:36:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od sheegy » stř 19. kvě 2010 21:37:00

Nebo pokud mas root, je tady lepsi reseni... http://androidforum.cz/topic4731.html ;)


risahri
Stálý androiďák
Příspěvky: 219
Registrován: ned 19. dub 2009 14:30:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone a Nokia C7
Twitter: risahri
Bydliště: Ostrava

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od risahri » stř 19. kvě 2010 22:47:55

To je prava, ale když psal že si jí koupil (za těžce vydělané prachy :lol: :lol: )
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI!


Autor tohoto vlákna
grongor
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 19. kvě 2010 21:10:20
Reputace: 0

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od grongor » čtv 20. kvě 2010 4:42:31

Mno me to hlasi, ze tam ta SIM vubec neni ... a kdyz najedu pres wifi na Market, tak to mam normalne cesky - nic se nezmeni, jako bych tam mel tu svoji cesku....a rootnout nemuzu - mam SE Xperia X10 (a pry to jeste nejde...)



Pitrs
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: úte 04. kvě 2010 9:32:23
Reputace: 0

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od Pitrs » čtv 20. kvě 2010 9:11:53

A nemusi se ta karta nejak aktivovat?

Ale to se tyka asi Go karty, nevim jestli je to tvuj pripad: http://b4tea.com/technical/att-go-phone ... activation

SIM Card activates Process:
Step 1: Purchase a 3G SIM card from AT&T or any online retailer offering them. An AT&T SIM card costs from $5.50 to $12. Only existing account holders can buy a separate SIM card.

Step 2: Go to an AT&T retail store or speak with an AT&T representative to activate the SIM card. The representative will activate the SIM card either in-person or by phone by using your existing account information. Most likely there will be a fee to activate the SIM card.

Step 3: Place the new SIM card into your phone and turn your phone on. The SIM card should be functioning properly.


Autor tohoto vlákna
grongor
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 19. kvě 2010 21:10:20
Reputace: 0

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od grongor » čtv 20. kvě 2010 10:54:46

mysim ze to bude asi ono - to je asi pekne v pr****li co ? ... :/

Uživatelský avatar

moneytoo
Stálý androiďák
Příspěvky: 248
Registrován: sob 14. úno 2009 13:07:30
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od moneytoo » čtv 20. kvě 2010 11:04:42

Nebude. Mám neaktivovanou SIM AT&T (z iPhone 2G) a jede v pohodě.


Autor tohoto vlákna
grongor
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 19. kvě 2010 21:10:20
Reputace: 0

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od grongor » čtv 20. kvě 2010 14:48:04

super, tak mi reknete, kde je problem :( proste mi ji ta X10 nenajde ... jako bych tam zadnou SIMku nedal ...

edit: ted jsem koukal, a asi to ta Go nebude - podle obrazku na te strance ne ... tuhle stranu te "karty" mam oranzovou, napis jen ten nahore - jinak nic ...


Autor tohoto vlákna
grongor
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 19. kvě 2010 21:10:20
Reputace: 0

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od grongor » čtv 20. kvě 2010 21:54:25

Tak co prosim ? Ma pro me nekdo odpoved ? :( Rad bych si stahl par placenych aplikaci ... vubec nevim, proc to tu SIM nebere :(


Autor tohoto vlákna
grongor
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 19. kvě 2010 21:10:20
Reputace: 0

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od grongor » sob 22. kvě 2010 10:56:59

To tu neni nikdo, kdo by vedel, jak to vyresit ? :-(

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od ge0rge » pon 24. kvě 2010 13:56:28

ta oranžová (stejně jako starší modrá) AT&T jsou zaručeně funkční v htc dream/g1, htc hero, htc magic - kde jsem je testoval, ... žádnou aktivaci nevyžadují, protože tu tak jako tak síť operátora at&t nemáme tak proč bychom ji aktivovali ? .... jediné co potřebujeme je aby si telefon myslel že je ve spojenych statech a umoznil pres WIFI stahovat a nakupovat placene aplikace ...

pokud to prestane u nektereho z novych telefonu ucinkovat - coz je dost dobre mozne ... neda se nic delat, tento for tim padem prestal byt univerzalne pouzitelny. Samozrejme zalezi na konkretni verzi Android jak snadno se necha oblbnout ... je mozne ze na verze 1.6, 2.0 a vyssi uz to neni ucinna metoda

Uživatelský avatar

malcor
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: pát 19. bře 2010 7:57:25
Reputace: 0

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od malcor » úte 25. kvě 2010 17:51:06

Dneska mě přišla ta oranžová a na Desire v pohodě placenej market funguje.
Samsung Galaxy Nexus, Oficiální ROM bez Rootu
Twitter: PremekK


Autor tohoto vlákna
grongor
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 19. kvě 2010 21:10:20
Reputace: 0

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od grongor » úte 25. kvě 2010 18:12:17

diky - topuju, ze pocinaje 1.6 nebo Xperii X10 uz to vazne asi neni mozne :(

Uživatelský avatar

michpo
Moderátor
Příspěvky: 1270
Registrován: ned 31. kvě 2009 21:21:02
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od michpo » úte 25. kvě 2010 20:19:23

A dle ceho tipujes ze to neni mozne? Vzdyt malcor pise ze mu to na Desire jde a Desire ma android 2.1...
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

malcor
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: pát 19. bře 2010 7:57:25
Reputace: 0

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od malcor » stř 26. kvě 2010 6:40:21

Jen doplním, že mám přesně tuhle http://bit.ly/9ONV9D. Myslím tím, přesně tenhle kousek od tohoto prodejce. S poštovným to vyšlo na 170,- Koupeno 17.5., dorazila včera.
Samsung Galaxy Nexus, Oficiální ROM bez Rootu
Twitter: PremekK

Uživatelský avatar

vlk
Androiďák!
Příspěvky: 498
Registrován: pát 28. lis 2008 0:29:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: xperia z2
Bydliště: Aktuálne Praha :-)

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od vlk » stř 26. kvě 2010 7:16:12

mne dal kolega SIMku T-Mobile z USA, nejaku staru (uz zablokovanu, takze sa ani neprihlasi do siete) ale plateny market funguje v poho :-D

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od ge0rge » stř 26. kvě 2010 8:31:15

michpo, opravdu jen hádám ... jake jsou moznosti ... vzhledem k tomu ze je to softwarove zalezitost, a software muze kterykoliv vyrobce upravovat, je to tezke posoudit bez experimentu :-)

takze zakladam anketu , mrknete na zacatek tohoto vlakna


Vratar
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 19. črc 2009 15:24:30
Reputace: 0

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od Vratar » stř 26. kvě 2010 12:33:30

Mně na Desire funguje oranžová AT&T karta v pohodě - po připojení přes Wifi vidím v marketu v pohodě placené aplikace :) a jsem za toto řešení moc rád ...
HTC Desire | Sandisk 8gb / + ROOT G1 Black | JF 1.51 EU

Uživatelský avatar

malcor
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: pát 19. bře 2010 7:57:25
Reputace: 0

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od malcor » stř 26. kvě 2010 13:22:53

Lehounce od tématu:

Řekněme, že než mi přišla US SIMka tak jsem pár placených aplikací vyzkoušel "bez placení". Zkoušel někdo potom tu stejnou aplikaci rovnou koupit přes market aniž by odinstalovával tu "zkušební"? :) Jde mi třeba o profily v Locale. Abych to nemusel celý znova tvořit.
Samsung Galaxy Nexus, Oficiální ROM bez Rootu
Twitter: PremekK


Autor tohoto vlákna
grongor
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: stř 19. kvě 2010 21:10:20
Reputace: 0

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od grongor » čtv 27. kvě 2010 4:28:11

michpo píše:A dle ceho tipujes ze to neni mozne? Vzdyt malcor pise ze mu to na Desire jde a Desire ma android 2.1...
tipuju dle toho, ze je to karta jako kazda jina (oranzova AT&T, zadny GO - proste ta obyc SIMka ...) a proste mi nefunguje - takze to na ty x10 asi uz poresily .... protoze jinak nevim, proc to nefunguje ... musi se snad predtim hodit telefon do tovarniho nastaveni nebo co ? ... fakt nevim, nic me nenapada ...

Uživatelský avatar

michpo
Moderátor
Příspěvky: 1270
Registrován: ned 31. kvě 2009 21:21:02
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Americká simkarta nefunguje ...

Příspěvek od michpo » čtv 27. kvě 2010 23:08:03

Jo aha ty mas X10, ja si nevsiml a myslel jsem si ze mas Desire, tak se omlouvam.
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti