Android OSZapomněl jsem si přetáhnout ROMku [VYŘEŠENO]

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Wixi18
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 04. zář 2013 17:33:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Moto G LTE
Twitter: Wixi18
Rom: Stock ROM
Bydliště: Praha

Zapomněl jsem si přetáhnout ROMku [VYŘEŠENO]

Příspěvek od Wixi18 » stř 25. zář 2013 21:21:08

Dobrý večer,
mám problém s tím, že jsem wipnul telefon, ale zapomněl jsem si do něj přehrát ROM. Používám TWRP Recovery a SD karta nejde dát MOUNT (+ nedá se vyndat z telefonu), jen Data, System a Cache. Po připojení se mi zařízení napíše jako Google Galaxy Nexus ADB Interface. Dají se do toho tedy nějak posílat data a popřípadě jak? Děkuji
Naposledy upravil(a) Wixi18 dne čtv 26. zář 2013 8:30:10, celkem upraveno 1 x.


K-Touch V8 - Android 4.1.2, CM10


Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapomněl jsem si přetáhnout ROMku

Příspěvek od Mishack » stř 25. zář 2013 21:30:40

Myslím, ze kopírování dat lze provádět pomocí příkazů "pull" a "push".

(­)
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Wixi18
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 04. zář 2013 17:33:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Moto G LTE
Twitter: Wixi18
Rom: Stock ROM
Bydliště: Praha

Re: Zapomněl jsem si přetáhnout ROMku

Příspěvek od Wixi18 » stř 25. zář 2013 21:39:28

A prosím přesněji přes co? Do normální CMD zadat?

EDIT by jumbo78:
Nezneužívej citaci! Přečti si prosím laskavě pravidla fóra a dodržuj je!
K-Touch V8 - Android 4.1.2, CM10

Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7813
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 111
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 13 Pro 256GB
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Re: Zapomněl jsem si přetáhnout ROMku

Příspěvek od Cleric » stř 25. zář 2013 21:45:00

Za 1. Necituj poslední příspěvky, porušuješ pravidla fóra.

Za 2. Máš doma OTG kabel? Pokud jo tak nahraj na flash disk domku a pak ji připoj k telefonu pomoci otg kablu. V recovery dej mount flash disk a nahraj systém z flashky. Už jsem to tak taky dělal.

Pokud ne, tak musíš stáhnout GNex toolkit a přes něj udělat obnovu.

Odesláno z Maguro

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Wixi18
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 04. zář 2013 17:33:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Moto G LTE
Twitter: Wixi18
Rom: Stock ROM
Bydliště: Praha

Re: Zapomněl jsem si přetáhnout ROMku

Příspěvek od Wixi18 » stř 25. zář 2013 22:05:50

Dobře, díky - pokusím se spíš o ten OTG kabel - I když počítač píše Nexus tak to je můj čínskej K-touch
K-Touch V8 - Android 4.1.2, CM10


Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapomněl jsem si přetáhnout ROMku

Příspěvek od Mishack » stř 25. zář 2013 22:06:39

Wixi18 píše:A prosím přesněji přes co? Do normální CMD zadat?
Přesněji? Google. Hlavni indicie mas. Trochu samostatnosti lidi.

Cleric: Zbytečně komplikované. Soubor s ROMkou tam na hraje s jedním příkazem pres ADB a pak flashnes normálně z recovery.

(­)
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7813
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 111
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 13 Pro 256GB
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Re: Zapomněl jsem si přetáhnout ROMku

Příspěvek od Cleric » čtv 26. zář 2013 2:05:09

Tak to je potom jiná, když se jedná o nějakou Čínu co se tváři jako Nexus.
:grin:

Odesláno z Maguro

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Wixi18
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 04. zář 2013 17:33:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Moto G LTE
Twitter: Wixi18
Rom: Stock ROM
Bydliště: Praha

Re: Zapomněl jsem si přetáhnout ROMku

Příspěvek od Wixi18 » čtv 26. zář 2013 6:27:37

Mishack píše:
Wixi18 píše:A prosím přesněji přes co? Do normální CMD zadat?
Přesněji? Google. Hlavni indicie mas. Trochu samostatnosti lidi.

Cleric: Zbytečně komplikované. Soubor s ROMkou tam na hraje s jedním příkazem pres ADB a pak flashnes normálně z recovery.

(­)
Dobře, ADB mi píše, že zařízení nenalezeno ale počítač hlásí, že GOOGLE Galaxy Nexus ADB Interface je připojeno, nevíte jak dál?
K-Touch V8 - Android 4.1.2, CM10

Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapomněl jsem si přetáhnout ROMku

Příspěvek od mArtinko5MB » čtv 26. zář 2013 8:09:48

Pokial Ti ho ADB nevie najst, nemas spravne drivery.
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Wixi18
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 04. zář 2013 17:33:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Moto G LTE
Twitter: Wixi18
Rom: Stock ROM
Bydliště: Praha

Re: Zapomněl jsem si přetáhnout ROMku

Příspěvek od Wixi18 » čtv 26. zář 2013 8:13:19

Ok, dík - aspoň vím co mám hledat :)
K-Touch V8 - Android 4.1.2, CM10

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Wixi18
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 04. zář 2013 17:33:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Moto G LTE
Twitter: Wixi18
Rom: Stock ROM
Bydliště: Praha

Re: Zapomněl jsem si přetáhnout ROMku

Příspěvek od Wixi18 » čtv 26. zář 2013 8:29:35

Tak znovu vítězství! Stačilo odinstalovat a odstranit ovladače Google Nexus a telefon se přihlásil jako Velkokapacitní zařízení!
Díky všem za rady, až zase něco podělám, tak se ozvu :roll:
K-Touch V8 - Android 4.1.2, CM10

Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapomněl jsem si přetáhnout ROMku [VYŘEŠENO]

Příspěvek od mArtinko5MB » čtv 26. zář 2013 10:00:24

Za malo.
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host