Android OSApps pouze pres market?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kopcak
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 20. kvě 2010 23:03:15
Reputace: 0

Apps pouze pres market?

Příspěvek od kopcak » čtv 20. kvě 2010 23:13:02

Chystam se prejit na Android a uz jsem si nasel Aplikace ktere bych chtel nahrat do sveho budouciho "mobilu" a tak se ptam jestli lze nahrat aplikace pouze pres market nebo treba pres kabel z pc.




Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Apps pouze pres market?

Příspěvek od Krokodyl » čtv 20. kvě 2010 23:32:30

Lze i přes kabel, a tam jsou dvě možnosti:
- přímo přes třeba HTC sync z PC nebo
- stáhnout z market nějaký File manager, nakopírovat přímo na kartu a přes něj instalovat
oboje podobně jako na Symbian či Windows Mobile zařízeních
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT


Autor tohoto vlákna
kopcak
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 20. kvě 2010 23:03:15
Reputace: 0

Re: Apps pouze pres market?

Příspěvek od kopcak » čtv 20. kvě 2010 23:33:58

jojo ale budu potrebovat root ze? :) a kdyz budu delat root muze se neco pokazit? treba ze mi pak nanbehne desire? :(

Uživatelský avatar

DEE
Stálý androiďák
Příspěvky: 183
Registrován: úte 25. srp 2009 19:40:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Umi X1
Tablet: Hyundai T7s
Kontaktovat uživatele:

Re: Apps pouze pres market?

Příspěvek od DEE » pát 21. kvě 2010 5:41:56

K tomuhle root urcite potrebovat nebudes.
To je naprosto bezna funkcionalita Android OS. Staci v systemu povolit instalace z neznamych zdroju. Zatrhnout jeden checkbox v nastaveni urcite zvladnes.
Google Nexus One -> ZTE Blade -> Xperia Mini Pro -> UMI X1

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Apps pouze pres market?

Příspěvek od ramon.dexter » pát 21. kvě 2010 6:22:04

dee: Minimálně k tomu ještě potřebuje nějakej file manager, přes kterej to nainstaluje
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)



Autor tohoto vlákna
kopcak
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 20. kvě 2010 23:03:15
Reputace: 0

Re: Apps pouze pres market?

Příspěvek od kopcak » pát 21. kvě 2010 12:55:22

Ok tak to sem rád :) .. ale jestli jsem se spráně dočetl tak to budu muset ty apps instalovat do paměti telefonu že? pokud nebudu mít root.


yonah
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: pon 22. čer 2009 17:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: http://twitter.com/yonah
Bydliště: Praha

Re: Apps pouze pres market?

Příspěvek od yonah » pát 21. kvě 2010 13:02:15

Ano, do paměti telefonu. Zatím. Fce APPS2SD bude ve verzi 2.2 Froyo.
oblíbené aplikace a hry.

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Apps pouze pres market?

Příspěvek od jtoxx » pát 21. kvě 2010 13:14:55

Ty nikam nic instalovat nemusis. Na kartu si stahnes apk. A pres nejakej file manager ji otevres a ona se instaluje sama kam potrebuje. Standartne bez root to jde pouze do telefonu. S rootem a A2SD se instaluji apk. na kartu.

@telefon    
Follow me on - twitter


Autor tohoto vlákna
kopcak
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 20. kvě 2010 23:03:15
Reputace: 0

Re: Apps pouze pres market?

Příspěvek od kopcak » pát 21. kvě 2010 13:34:41

OK. Posledni co chci vedet je jak je to s multitaskingem. Je to napr jako u nokii ze neco spustim skocim jinak a pak podrzim nejake tlacitko a zobrazi se mi spustene apps?

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Apps pouze pres market?

Příspěvek od jtoxx » pát 21. kvě 2010 13:40:11

Podobne. Staci podrzet tlacitko home

@telefon    
Follow me on - twitter

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Apps pouze pres market?

Příspěvek od cryingfreeman » pát 21. kvě 2010 14:19:43

podržanie home zobrazí posledne spustené aplikácie(ktoré už ale nemusia bežať)

pre prepínanie medzi aplikáciami slúžia rôzne app manageri a switchre na markete(dajú sa pustiť aj definovaným tlačidlom, väčšinou využívajú nadbytočný search button)

môžu vyzerať takto

ObrázekObrázek
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman


Autor tohoto vlákna
kopcak
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 20. kvě 2010 23:03:15
Reputace: 0

Re: Apps pouze pres market?

Příspěvek od kopcak » pát 21. kvě 2010 14:40:36

ok .. vidim to na nejakeho jineho app managera nez ten co mi tu ukazujes :) .. tak to jsem velice potesem...
uz se nemohu dockat az budu mit sveho desire doma :)))

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 2 hosti