Android OSNic nejde

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
PPallo
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC One S

Nic nejde

Příspěvek od PPallo » úte 22. říj 2013 23:09:38

Chalani mám htc one s už asi treti tyzden..Nikdy ma neazaujimal root telefonu..Predtim som mal Prestigio nejaky cas a na nom bol cisty android na ktorom doslova vsetko frcalo nemal som problem s aplikaciami no na tomto htc mi takmer nic nejde bud to vyhlasi pri spusteni nejaku chybu alebo sa aplikacia vobec nezapne..Preto sa chcem spytat pomoze root??Dala by sa tu nahrat cista verzia androidu??Pripadne aj nejaka novsia verzia?Ako by to bolo s vykonom??Prestigio ktore som mal bolo 5000 duo podla parametrov asi slabsie ako toto htc no poviem vam mam taky pocit ze sa spravalo vykonnejsie..Pomohla by tu k vykonu nejaka sw uprava?? Este ktym aplikaciam jedna sa mi hlavne o gta vc a gangstar Rio...Na YouTube chalani ma tomto telefone v pohode spustia ja spustim tiez ale ako keby to chudak graficky nezvladal....Mam procesor s3 pise sa ze one s su aj s procesormi s4....Je mozne ze na tych vykonnejsich to ide a ta moja s3 si stymi aplikaciami neporadi??Posledna otazocka ak by som spravil root alebo zmenil za nejaku novsiu verziu androidu samozrejme ak by to slo...Da sa nejako spravit zaloha stareho systemu stym ze keby sa nieco stane a potrebujem reklamovat tak len jednoducho obnovim na povodnu verziu systemu a nestratim tym zaruku??chalani dajte mi prosim odpovede na otazky dakujem

mArtinko5MB
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Kontaktovat uživatele:

Re: Nic nejde

Příspěvek od mArtinko5MB » stř 23. říj 2013 7:49:10

1. skusal si factory reset ?
2. Dala, ak je podpora. Ak si to nikdy nerobil, tak to ani neskusaj a prv si precitaj clanky s problematikou.
3. Htc One S je super mobil, ked sa uvadzal One, tak One S bol hned za nim.
4. Preco Ti to seka je otazne a odpovedi moze byt viac. Prv skus factory reset.
5. Ano, dala by sa spravit zaloha.
6. Mozes presnejsie specifikovat nazov vlakna? Je to jedno z pravidiel fora !!
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!

Odpovědět

Zpět na „Android OS“