Android OSHTC Sensation - problém s room

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
MrLukas747
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 16. lis 2013 20:27:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation Z710e

HTC Sensation - problém s room

Příspěvek od MrLukas747 » sob 16. lis 2013 20:48:02

Dobrý deň,
Mám telefón HTC Sensation. Rootol som ho podľa oficiálneho návodu na HTC Dev. A snažil som sa doňho dostať rootnuté romky z XDA Dev. Avšak žiadne nefungovali. Funguje iba stock room. Neviete prečo rootnuté romky naň nechcú ísť? Vždy po nainštalovaní romky telefón nenabootuje. Mám recovery clockwork 5.0.2.0. Neviete čo tam môže byť za problém.

Za skorú odpoveď vopred ďakujem.





pitr37
Androiďák!
Příspěvky: 454
Registrován: sob 26. úno 2011 1:10:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD O2 Dataneobmedzene

Re: HTC Sensation - problém s room

Příspěvek od pitr37 » sob 16. lis 2013 22:18:31

Daj odkaz na room, ktorá nejde .Kuknem de je problém.
Elephone S3
Android 6.0


Autor tohoto vlákna
MrLukas747
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 16. lis 2013 20:27:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation Z710e

Re: HTC Sensation - problém s room

Příspěvek od MrLukas747 » ned 17. lis 2013 10:56:02



pitr37
Androiďák!
Příspěvky: 454
Registrován: sob 26. úno 2011 1:10:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD O2 Dataneobmedzene

Re: HTC Sensation - problém s room

Příspěvek od pitr37 » ned 17. lis 2013 20:54:00

Všetko luxusné romky.
Ale k vecí. Tu píšu, aké máš mať firmware .
Elephone S3
Android 6.0


Autor tohoto vlákna
MrLukas747
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 16. lis 2013 20:27:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation Z710e

Re: HTC Sensation - problém s room

Příspěvek od MrLukas747 » ned 17. lis 2013 23:35:03

Ja mam firmware 3.33.401.53 . Ako mi pomôže tá stránka, kedže mám najnovší firmware, ktorý je aj uvedený na danej stránke. Teda nemám na akú novšiu verziu updatovať.



pitr37
Androiďák!
Příspěvky: 454
Registrován: sob 26. úno 2011 1:10:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD O2 Dataneobmedzene

Re: HTC Sensation - problém s room

Příspěvek od pitr37 » pon 18. lis 2013 6:37:49

Podla tohoto návodu by to mohlo ísť.
Naposledy upravil(a) pitr37 dne pon 18. lis 2013 15:45:54, celkem upraveno 1 x.
Elephone S3
Android 6.0


Autor tohoto vlákna
MrLukas747
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 16. lis 2013 20:27:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation Z710e

Re: HTC Sensation - problém s room

Příspěvek od MrLukas747 » pon 18. lis 2013 13:10:23

Cez HTC Dev. som odomkol Bootloader už predtým ako so inštaloval tie rom. Hneť po odomknutí som nainštaloval recovery ktorú som uviedol v prvom príspevku. Podla toho návodu mám nainštalovať novú recovery alebo skočiť hneť na krok 4?


pitr37
Androiďák!
Příspěvky: 454
Registrován: sob 26. úno 2011 1:10:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD O2 Dataneobmedzene

Re: HTC Sensation - problém s room

Příspěvek od pitr37 » pon 18. lis 2013 13:41:22

Presne tak, v recovery je a asi problém. Ak to urobíš podľa toho návodu musí to ísť .
Elephone S3
Android 6.0


Autor tohoto vlákna
MrLukas747
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 16. lis 2013 20:27:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation Z710e

Re: HTC Sensation - problém s room

Příspěvek od MrLukas747 » pon 18. lis 2013 13:46:08

Tie recovery sú na HTC One. To nebude vadiť keď mám Sensation.


pitr37
Androiďák!
Příspěvky: 454
Registrován: sob 26. úno 2011 1:10:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD O2 Dataneobmedzene

Re: HTC Sensation - problém s room

Příspěvek od pitr37 » pon 18. lis 2013 15:42:54

Sorry. Jasné že vadí.
Našiel som ešte toto.
Elephone S3
Android 6.0


Autor tohoto vlákna
MrLukas747
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 16. lis 2013 20:27:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation Z710e

Re: HTC Sensation - problém s room

Příspěvek od MrLukas747 » pon 18. lis 2013 16:20:15

Inštalácia recovery clockwork touch 5.8.0.9 pyramid prebehla v poriadku. Teraz môžem nainštalovať nejakú romku alebo treba ešte niečo spraviť?


pitr37
Androiďák!
Příspěvky: 454
Registrován: sob 26. úno 2011 1:10:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD O2 Dataneobmedzene

Re: HTC Sensation - problém s room

Příspěvek od pitr37 » úte 19. lis 2013 7:17:35

Ak máš S -off a odomknutý bootlander a zrejme aj správnu recovery malo by to ísť. Ja by som skúsil tú CM.
Elephone S3
Android 6.0

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti