Android OSProblém s rozbalením settings.apk v apk manageru

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
tomas1234567
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: ned 16. zář 2012 6:59:51
Reputace: 0

Problém s rozbalením settings.apk v apk manageru

Příspěvek od tomas1234567 » sob 14. pro 2013 15:48:44

Zdravím , koupil jsem si nový telefon, ale nebyla v něm čeština . Takže jsem hledal na internetu . kde se dalo a našel jsem , že se dá upravit text, jazyk aplikací , když se v apk manageru rozbalí apk soubor.
Když skusím rozbalit nějakou hru.apk , tak to funguje , ale když chci například rozbalit nastavení , tedy Settings.apk , tak když se podívam do složky , kam se má rozbalit , tak tam nic není .... Při rozbalování by to mělo alesponň 30 sekund psát : Decompiling , ale u mě to je hned.,
Věděl by někdo co s tím ?




Uživatelský avatar

mahon
Moderátor
Příspěvky: 2293
Registrován: stř 18. kvě 2011 16:33:35
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: NOTE 3 n9005
Bydliště: Vsetínsko

Re: Problém s rozbalením settings.apk v apk manageru

Příspěvek od mahon » sob 14. pro 2013 21:13:44

Máš root ;) ?


Autor tohoto vlákna
tomas1234567
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: ned 16. zář 2012 6:59:51
Reputace: 0

Re: Problém s rozbalením settings.apk v apk manageru

Příspěvek od tomas1234567 » sob 14. pro 2013 21:22:55

Měl bych mít , mám program , kterej umí rootnout dost telefonů , a píše mi to že to mám rootnuté. I android manager mi píše že mám root.
Navíc jsem teď zkusil nějakej program androidAPKtool a tam mi to píše chyby s Javou , přitom jsem si dnes ještě pro jistotu instalovat nejnovější balíček.


Autor tohoto vlákna
tomas1234567
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: ned 16. zář 2012 6:59:51
Reputace: 0

Re: Problém s rozbalením settings.apk v apk manageru

Příspěvek od tomas1234567 » sob 14. pro 2013 21:36:36

Když se snažím rozbalit aplikaci staženou, třeba hru , tak to jde , ale systémové mi nejdou. A to právě potřebuju.

Uživatelský avatar

mahon
Moderátor
Příspěvky: 2293
Registrován: stř 18. kvě 2011 16:33:35
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: NOTE 3 n9005
Bydliště: Vsetínsko

Re: Problém s rozbalením settings.apk v apk manageru

Příspěvek od mahon » sob 14. pro 2013 22:38:01

Vytáhni ten settings do PC (např.placenou verzi root explorer,používám já) a rozklikni ho v total commanderu a přepiš si co potřebuješ a pak ho zase vrať do systému.


Uživatelský avatar

josr
Androiďák!
Příspěvky: 655
Registrován: pát 17. zář 2010 16:46:13
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Lenovo A850 - VibeIU 1415 V2
Tablet: PMP 5880D - 4.1.1. AOSP by Cherbet97

Re: Problém s rozbalením settings.apk v apk manageru

Příspěvek od josr » ned 15. pro 2013 6:50:39

V Total commanderu ale nepridas do aplikace cestinu. Musis dekompilovat.


Autor tohoto vlákna
tomas1234567
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: ned 16. zář 2012 6:59:51
Reputace: 0

Re: Problém s rozbalením settings.apk v apk manageru

Příspěvek od tomas1234567 » ned 15. pro 2013 9:13:15

Jo jenže jak ....... :(

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22852
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 279
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Problém s rozbalením settings.apk v apk manageru

Příspěvek od LivArt » ned 15. pro 2013 9:19:38

1) Neuvedl jsi typ telefonu.
2) Aplikaci typu MoreLocale jsi zkoušel?

Uživatelský avatar

mahon
Moderátor
Příspěvky: 2293
Registrován: stř 18. kvě 2011 16:33:35
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: NOTE 3 n9005
Bydliště: Vsetínsko

Re: Problém s rozbalením settings.apk v apk manageru

Příspěvek od mahon » ned 15. pro 2013 11:25:33

josr
Já jsem to napsal zjednodušenou formou ale jde to,nechci tu dávat školení o TC.Já si v TC po vytažení systémových app taky občas něco měním.
tomas1234567
A jak správně poznamenal LivArt je dobré když se na něco ptáš na foru tak by se mělo i napsat co máš za telefon.


Autor tohoto vlákna
tomas1234567
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: ned 16. zář 2012 6:59:51
Reputace: 0

Re: Problém s rozbalením settings.apk v apk manageru

Příspěvek od tomas1234567 » ned 15. pro 2013 13:36:18

mahon píše:josr
Já jsem to napsal zjednodušenou formou ale jde to,nechci tu dávat školení o TC.Já si v TC po vytažení systémových app taky občas něco měním.
tomas1234567
A jak správně poznamenal LivArt je dobré když se na něco ptáš na foru tak by se mělo i napsat co máš za telefon.
Telefon : Alcatel One Touch 5020D M Pop

EDIT:
LivArt píše:1) Neuvedl jsi typ telefonu.
2) Aplikaci typu MoreLocale jsi zkoušel?
jo tu jsem zkoušel , jenže ta mi přeloží jen aplikace typu Google Play , Hudba play atp. Ale teď se snažím přeložit nastavení pomocí dekomilace.
Navíc jsem chtěl skusit jino ROM , jenže ji někde nemůžu najít . Našel jsem nějakou Čínskou stránku , kde jsem vybral záložku Alcatel a stáhl nějaké ROM na něj podle Samsung Galaxy S4 a když jsem ho chtěl na instalovat , tak mi to hodilo error.

Edit by jumbo78: Nepiš víc příspěvků po sobě a používej editaci. Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host