Android OSNedostupnost telefonu

Máte dotaz týkajícíce systému/jádra android ? Zde je spravné fórum! :)

Moderátoři: don_alex, radegast, mArtinko5MB, ramon.dexter, Moderátoři fór, don_alex, radegast, mArtinko5MB, ramon.dexter, Moderátoři fór

Odpovědět
paveluh
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 10. bře 2010 21:28:57

Nedostupnost telefonu

Příspěvek od paveluh »

Poslední dobou se mi stává dost často, že se mi nemůže někdo dovolat, že to hlásí nedostupný učastník. Přitom je telefon zapnutý. Je to možné tím, že se třeba v tu chvíli něco synchronizuje na pozadí? A jak tomu případně předejít? Díky
Uživatelský avatar
s0uky
Čestný Androiďák
Příspěvky: 471
Registrován: úte 23. zář 2008 22:11:19
Typ mobilu / ROM: dotykac
Twitter: s0uky

Re: Nedostupnost telefonu

Příspěvek od s0uky »

Z 99% to je operatorem...
"6 hvězd září, 5 rychlostí řadí, 4 gumy sviští, 3 diferenciály pracují, 2 litry křičí, 1 turbo tlačí..."
To je to co dělá ze Subaru all-wheel-drive.
kromsa
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 10. kvě 2009 22:17:20
Typ mobilu / ROM: SGS - Gtab 7 - SE Xperia mini - HD2 - SGN
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Nedostupnost telefonu

Příspěvek od kromsa »

Mne to delalo tusim icq. V momente kdy byly aktivni datovy prenosy ( edge , gprs ), tak sem byl porad nedostupnej . Ted se pohybuju v mistech s 3g siti a naprosta pohoda, jestli to nemuze mit taky nejakou spojitost.

edit>ramon.dexter : tak jsem zas o neco chytrejsi, diky :idea:
Naposledy upravil(a) kromsa dne pát 04. čer 2010 12:04:22, celkem upraveno 1 x.
SGS - ICS ; Gtab 7 - ICS ; HD 2 - WP7 ; SGN - ICS
Uživatelský avatar
ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12740
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Nedostupnost telefonu

Příspěvek od ramon.dexter »

kromsa: spojitost to má každopádně. 2G síť (gprs, edge) totiž umí buď hovor nebo data. Ne obojí najednou. 3G síť už umí obojí najednou.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)
Uživatelský avatar
renoar
Androiďák!
Příspěvky: 440
Registrován: stř 28. dub 2010 12:49:24
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3-S4
Rom: Wanam
Bydliště: Brno

Re: Nedostupnost telefonu

Příspěvek od renoar »

Mam podobny problem. Nekde je tu vlakno o slabem signalu. Nekdo rika, ze je to operatorem nekdo rika ze SIM kartou. Ja si myslim ze je to telefonem a to z jednoducheho duvodu. Na mem puvodnim telefonu proste vsechno fungovalo jak ma. stejna SIM, stejna mista.
Ale jsem asi sam kdo si to mysli.
.
Obrázek
Uživatelský avatar
jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Nedostupnost telefonu

Příspěvek od jtoxx »

A co radiem? Tim to bude spis.

@telefon    
Follow me on - twitter
Uživatelský avatar
renoar
Androiďák!
Příspěvky: 440
Registrován: stř 28. dub 2010 12:49:24
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3-S4
Rom: Wanam
Bydliště: Brno

Re: Nedostupnost telefonu

Příspěvek od renoar »

jtoxx píše:A co radiem? Tim to bude spis.

@telefon    
Samozrejme radiem, ale i na puvodnim telefonu jsem nekolikrat menil radio nicmene i to prvni fungovalo dobre.
.
Obrázek
skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Nedostupnost telefonu

Příspěvek od skooopa »

Me toto delalo take ale jen dokud jsem mel Vodafone internet a v podstate neustale prekrocenej FUP... Nrhlede na to ze v 90% mist kde se pohybuju ma VF GPRS takze vazne luxus.

Od chvile co mam no limit FUP u O2 (skoro vsude 3G nebo Edge) tohle se mi jiz nestava.
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!
Uživatelský avatar
yxyxyx
Androiďák!
Příspěvky: 288
Registrován: stř 05. kvě 2010 21:04:48
Typ mobilu / ROM: SGS3
Bydliště: Český Krumlov
Kontaktovat uživatele:

Re: Nedostupnost telefonu

Příspěvek od yxyxyx »

Já osobně tedy chytám všude vodafone EDGE a nebyl nikdy žádný problém... GPRS mi tam skočilo jen párkrát a to v místech, kde má vodafone slabší mobilní signál... Jinak všechna místa, kde se pohybuji jsou minimálně EDGE.... A při této možnosti se mi zatím lidé vždy dovolali, je možné, že blbne jen gprs... Těžko říct, do radiokomunikací příliš nevidím...
Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S2,Motorola Defy CM7, HTC Desire(prodáno), Acer S100 Liquid(prodáno), N85(prodáno), HP 114(prodáno)
Odpovědět

Zpět na „Android OS“