Android OSNepresny cas v android OS

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
kluvi
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: čtv 11. čer 2009 6:26:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS3
Rom: latest stock + root
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Nepresny cas v android OS

Příspěvek od kluvi » čtv 10. čer 2010 15:36:28

ted jsem si vsimnul, ze kdyz mam zapnute automaticke ziskavani casu ze site, tak to nastavi cas zhruba o 5min mensi nez ve skutecnosti je... nemate tuseni cim to muze byt? jestli je chyba u me nebo u vodafonu... pripadne nejakej programek kterej by dokazal obstarat tohle nastavovani casu? :-)
PS: mam Super E 1.0.2
Naposledy upravil(a) Supík dne čtv 10. čer 2010 16:38:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven titulek




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Cas

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 10. čer 2010 15:40:13

hm, a kde ten přesnej čas bereš? Já mám teda Vodafone a čas mám nastavenej správně.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
kluvi
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: čtv 11. čer 2009 6:26:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS3
Rom: latest stock + root
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Cas

Příspěvek od kluvi » čtv 10. čer 2010 15:53:03

srovnavam s timto...
http://www.presnycas.cz/

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Cas

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 10. čer 2010 16:00:29

Proboha co to je za bazmek? Chrome mi nezobrazuje nic a Forefox na místě času ukazuje šedivý čtverečky. Přes co to otevíráš?
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Cas

Příspěvek od d750 » čtv 10. čer 2010 16:10:32

Pokud ti to nevalí tak si nastav čas ručně a nemáš co řešit.


Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Cas

Příspěvek od skooopa » čtv 10. čer 2010 16:25:05

ramon.dexter píše:Proboha co to je za bazmek? Chrome mi nezobrazuje nic a Forefox na místě času ukazuje šedivý čtverečky. Přes co to otevíráš?
Tak to ti asi neco v tom PC chybi :-) jelikoz jak FF tak Chrome (i opera) mi zobrazuji tyto stranky spravne.
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

Supík
Admin - ten hodnej
Příspěvky: 1718
Registrován: úte 23. zář 2008 13:07:22
Reputace: 250
Typ mobilu / ROM: MI9 + HTC G1
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: Cas

Příspěvek od Supík » čtv 10. čer 2010 16:33:47

Ramon: Chybi ti tam podpora pro javu :/ to uz radsi http://presnycas.eu/ i kdyz ta stranka neni idealni, tak staci jen JS a jede to i na android telefonu ;)

Kluvi: bez na Market a nainstaluj si ClockSync ..
Pokud vám AndroidForum pomohlo, tak jej prosím sdílejte a lajkute na FB a dalších sociálních sítích. A nebo ho třeba i podpořte vypnutím adbloku a nebo pošlete donation ..viz pravý sloupec. AF to potřebuje. Díík

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
kluvi
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: čtv 11. čer 2009 6:26:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS3
Rom: latest stock + root
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Nepresny cas v android OS

Příspěvek od kluvi » čtv 10. čer 2010 17:23:12

diky za ten ClockSync :-)

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Nepresny cas v android OS

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 10. čer 2010 17:25:34

Mám OpenJDK Java 6 Runtime, OpenJDK Java 6 plugin, Sun Java 6 plugin. Co si mám ještě doinstalovat?
poznámka: Ubuntu samozřejmě
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


-Vosa-
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: čtv 27. kvě 2010 16:11:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1_SuperE 1.0.3

Re: Nepresny cas v android OS

Příspěvek od -Vosa- » pon 20. zář 2010 18:55:18

Taky sem si toho nedávno všiml a štvalo mě že mám špatnej čas oproti spolužákům co maj hlupé mobily :evil: ...tu aplikaci na kterou poukazuješ mám a zjistil sem že se mi čas zpomaluje :evil: a to mě fakt štve a nechápu jak je to možné.. :D


sitler
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: sob 27. čer 2009 20:04:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P Smart [Origo 8.0 ROM]

Re: Nepresny cas v android OS

Příspěvek od sitler » pon 20. zář 2010 21:56:52

důvod ti neřeknu, ale na Super E 1.0.3 se mi G1 opožďovala skoro o 2 minuty denně. Takže teď používám ClockSync a mám klid...
1. pravidlo enduráka: Kdo nepadá, jezdí pod svoje možnosti :D .
2. pravidlo enduráka: Kdo jezdí v sedě, je pomalej :D .


-Vosa-
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: čtv 27. kvě 2010 16:11:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1_SuperE 1.0.3

Re: Nepresny cas v android OS

Příspěvek od -Vosa- » úte 21. zář 2010 14:02:35

a co mas ted za rom?? kdybych nemel root tak bych to sel reklamovat !


sitler
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: sob 27. čer 2009 20:04:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P Smart [Origo 8.0 ROM]

Re: Nepresny cas v android OS

Příspěvek od sitler » stř 22. zář 2010 13:59:36

zůstal sem u Super E 1.0.3, ale používám program ClockSync, který si každé ráno sáhne pro přesný čas a tak to už neřeším...

Se Super E 1.0.2 ani předtím s CM 4.2.x to nedělalo, tak nevim jestli se něco stalo v HW, nebo jestli je to věc ROM či nějakého SW.
1. pravidlo enduráka: Kdo nepadá, jezdí pod svoje možnosti :D .
2. pravidlo enduráka: Kdo jezdí v sedě, je pomalej :D .

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host