Android OSTlačítko hlasitosti reguluje média místo vyzvánění - ŘEŠENÍ

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
jan.kaczor
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S S510e

Tlačítko hlasitosti reguluje média místo vyzvánění - ŘEŠENÍ

Příspěvek od jan.kaczor » pon 20. led 2014 9:24:39

Zdravím všechny,

řešil jsem teď u svého HTC Desire S, Android 2.3.5 problém, na nějž jsem na tomto fóru ani jinde nenašel komplexní odpověď, ale nakonec jsem jej zdárně vyřešil, a tak si zde řešení (pro podobné amatérské uživatele jako jsem já) dovolím napsat, třeba to někomu v podobné situaci pomůže.

O co jde: Boční tlačítko hlasitosti i v situaci, kdy nebyla spuštěna žádná aplikace, ztlumovalo a zesilovalo hlasitost médií, namísto hlasitosti vyzvánění. Vyzvánění se dalo regulovat pouze přes volbu "přizpůsobit". Tlačítko vypínání telefonu ale fungovalo, již popsané řešení skrz "úložiště pověření" nemělo samo o sobě efekt.

Postup:
1. Podržet tlačítko napájení, zvolit možnost "Spustit znovu", počkat, až se telefon restartuje
2. Nyní by mělo přestat fungovat i horní tlačítko napájení (lépeřečeno - tlačítko vás nechá vypnout display, ale nelze pomocí něj telefon vypnout). Pokud fungovat nepřestalo, zkuste telefon vypnout a zapnout, a pak znovu dát "spustit znovu", a pokud stále funguje, pak je asi problém někde jinde.
3. Nastavení - Zabezpečení - Vymazat všechna pověření
4. Nastavit heslo
5. Použít zabezpečená pověření (zadat nastavené heslo)

A ejhle, tlačítko napájení i regulace hlasitosti vyzvánění je opět po pár vteřinách funkční!

Odpovědět

Zpět na „Android OS“