Android OSBlikající obrazovka na N1 s Froyo

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Lanny
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 24. zář 2008 6:45:50
Reputace: 0

Blikající obrazovka na N1 s Froyo

Příspěvek od Lanny » úte 22. čer 2010 12:54:46

Poté co jsem manualně instaloval Froyo (Android 2.2), vše pracuje normálně kromě toho, že se každou chvíli na zlomek vteřiny probudí obrazovka.Máte nějakou radu prosím?


N1


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Blikající obrazovka na N1 s Froyo

Příspěvek od ramon.dexter » úte 22. čer 2010 12:56:36

Máš nejnovější radio?
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Blikající obrazovka na N1 s Froyo

Příspěvek od d750 » úte 22. čer 2010 13:27:30

Nedělá ti to nějaká aplikace.


Autor tohoto vlákna
Lanny
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 24. zář 2008 6:45:50
Reputace: 0

Re: Blikající obrazovka na N1 s Froyo

Příspěvek od Lanny » stř 23. čer 2010 7:23:35

ramon.dexter píše:Máš nejnovější radio?
Díky za odpověď. Jak to zjistím?
N1


Autor tohoto vlákna
Lanny
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 24. zář 2008 6:45:50
Reputace: 0

Re: Blikající obrazovka na N1 s Froyo

Příspěvek od Lanny » stř 23. čer 2010 7:25:14

d750 píše:Nedělá ti to nějaká aplikace.
Děkuji za odpověď. Pokusím se po jedné aplikace zabíjet.
N1


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Blikající obrazovka na N1 s Froyo

Příspěvek od ramon.dexter » stř 23. čer 2010 7:27:00

settings>about phone
položka "baseband version". Pokud ti to končí na _4.06.00.12_7, máš nejnovější rádio a nevim co ti poradit. Leda tak wipe.
Ale vzhledem k tomu že ani nevíš jak to zjistit, máš stále původní radio. Tak si na xda najdi téma s Cyanovo poslední ROM, to radio tam má.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
Lanny
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 24. zář 2008 6:45:50
Reputace: 0

Re: Blikající obrazovka na N1 s Froyo

Příspěvek od Lanny » stř 23. čer 2010 7:33:43

ramon.dexter píše:settings>about phone
položka "baseband version". Pokud ti to končí na _4.06.00.12_7, máš nejnovější rádio a nevim co ti poradit. Leda tak wipe.
Ale vzhledem k tomu že ani nevíš jak to zjistit, máš stále původní radio. Tak si na xda najdi téma s Cyanovo poslední ROM, to radio tam má.
Děkuji za odpověď. Kdybys napsal ať zjistím baseband version asi bych to pochopil rychleji. Nicméně mám nejnovější verzi baseband.
N1

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti