Android OSMobilní síť - problém

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
revers
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 03. čer 2010 21:52:22
Reputace: 0
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Mobilní síť - problém

Příspěvek od revers » stř 23. čer 2010 13:05:21

Mám takovej menší problém... Občas se mi stane, že když vypnu mobilní síť k připojení na net, nebo ji zapnu, tak se vůbec nic nestane. Prostě nenaskočí, a nebo v opačném případě se asi na 3s vypne ale pak hned naskočí, i přes to že jsem ji dal vypnout. (používám widget, ale neposlouchá to občas ani přes nastavení nebo přes power button)
Což o to, datový tarif mám, ale telefon se mi při komunikaci s 3G sítí vybíjí tak 3x rychleji a to mě štve. Většinou to řeším restartem telefonu a to mě taky nebaví... Neměl ste někdo podobný problém někdy? Řešili ste ho nějak? :-O


HTC Legend + 8GB Class6, LauncherPro


Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Mobilní síť - problém

Příspěvek od d750 » stř 23. čer 2010 13:23:12

Kvůli výpadku mobilní sítě nemusíš restartovat telefon stačí zalovit v nastavení: Připojení - mobilní sítě - atd.


marty22
Stálý androiďák
Příspěvky: 116
Registrován: pát 07. kvě 2010 17:33:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Note 10

Re: Mobilní síť - problém

Příspěvek od marty22 » stř 23. čer 2010 13:25:58

ja mam podobny problem, vyriesit sa mi ho este nepodarilo ale miesto restartu pomaha ked zapnes a vypnes airplane mode..


Autor tohoto vlákna
revers
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 03. čer 2010 21:52:22
Reputace: 0
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Mobilní síť - problém

Příspěvek od revers » stř 23. čer 2010 13:37:34

Kvůli výpadku mobilní sítě nemusíš restartovat telefon stačí zalovit v nastavení: Připojení - mobilní sítě - atd.
Tam ale nic nevylovim kdyz ta sit proste nejde zapnout jakymkoliv zpusobem :-P
Jinak vyzkousim ten airplane mod ale stejne je to otrava porad :'(
HTC Legend + 8GB Class6, LauncherPro


marty22
Stálý androiďák
Příspěvky: 116
Registrován: pát 07. kvě 2010 17:33:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Note 10

Re: Mobilní síť - problém

Příspěvek od marty22 » stř 23. čer 2010 14:06:38

Jinak vyzkousim ten airplane mod ale stejne je to otrava porad :'(
no to mas pravdu. ja som sa uz na to vykaslal a mam tu mobilnu siet zapnutu stale. baterka vydrzi tak den dva a presnesne data su nakoniec tiez celkom v pohode(cca 50 MB mesacne)


Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Mobilní síť - problém

Příspěvek od Kubkolienka » stř 23. čer 2010 14:09:27

a zafajknut pouzivanie 2g only nepomoze?
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s


Autor tohoto vlákna
revers
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 03. čer 2010 21:52:22
Reputace: 0
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Mobilní síť - problém

Příspěvek od revers » stř 23. čer 2010 14:22:07

To ale nebrouzdas na netu kdyz mas jen 50 za mesic?... to me o2 po dvou dnech uz pise ze mam tejdeni limit pretahlej :-(
HTC Legend + 8GB Class6, LauncherPro


marty22
Stálý androiďák
Příspěvky: 116
Registrován: pát 07. kvě 2010 17:33:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Note 10

Re: Mobilní síť - problém

Příspěvek od marty22 » stř 23. čer 2010 14:28:07

revers píše:To ale nebrouzdas na netu kdyz mas jen 50 za mesic?... to me o2 po dvou dnech uz pise ze mam tejdeni limit pretahlej :-(
no nie,to je viac menej cisto len stahovanie mailov, synchronizacia a atd. ked potrebujem ist nahodou surne na net tak pouzivam operu, kde mam vypnute zobrazovanie obrazkov. a potom take naozajstne surfovanie a stahovanie aplikacii robim ked som pripojeny na wifi.

Uživatelský avatar

GMKcz
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: pon 09. lis 2009 20:56:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2 + GTab 8.9
Twitter: http://www.twitter.com/GMKcz

Re: Mobilní síť - problém

Příspěvek od GMKcz » stř 23. čer 2010 22:45:00

já bych se taky přidal s problémem
na NR i OR mi telefon dělá to, že po ztracení wifi sítě nepřepne na 3g/2g a je bez datovýho přenosu - nikam se nejde připojit.. pomůže až airplane mode a zpět..
nemáte někdo řešení?
díky
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti