Android OSAktualizace systému

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
gygabyte
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: OnePlus 5

Aktualizace systému

Příspěvek od gygabyte » čtv 20. bře 2014 23:10:53

Zdravíčko,
zkoušel jsem si updatovat systém, pomocí nějaké základní aplikace "Aktualizace systému" kterou jsem našel v menu. Řeklo mi to, že nějaká je a tak jsem ji dal stáhnout. Hned jak se stáhla, klepl jsem, že ji chci nainstalovat a telefon se restartoval do nějakého jednoduchého menu s pozadím panáka androiďáka. Kde mi to napsalo, ze soubor s aktualizaci nebyl nalezen a bylo tam par možností, které ale nic nevyřešily. Totéž se stalo ještě asi 2x. Update jsem nestahoval na kartu (mám jenom trapnou 128MB) tam mi to stáhnout nešlo kvůli malé kapacity karty, tak jsem v menu->Uložiště změnil storage manager na internal SD, pak už to stáhnout šlo. Takže se mi stahuje update, ale pak není :p .... nevíte někdo jak to dát do kupy, popř. potřebujete ještě nějaké další info?
Díky moc

don_alex
Administrátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Aktualizace systému

Příspěvek od don_alex » pát 21. bře 2014 0:00:04

Je možné, že update musí být na paměťové kartě. Takže si nějakou budeš muset opatřit. Případně zkus paměťovou kartu vyndat před aktualizací.

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Autor tohoto vlákna
gygabyte
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: OnePlus 5

Re: Aktualizace systému

Příspěvek od gygabyte » pát 21. bře 2014 10:44:28

No, vytáhl jsem kartu. Po tom co se ta aktualizace zase stáhla jsem si připojil mobil k PC a ten soubor update.zip jsem si nakopíroval ještě do jiného adresáře, abych ho pak mohl zkusit ručně najít v tom jednoduchém menu. Ale teď když dám provést aktualizace, telefon se restartuje ale naskočí normálně na "plochu" a nic. PWR + VOLUME- jsem zkoušel, ale když to udělám tak se telefon sekne na logu výrobce a ani po 27 minutách nic. Tak... co teď?

Odpovědět

Zpět na „Android OS“