Android OSHTC Desire - Resetovanie systemu sam od seba

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
intel777
Nové Androidě

HTC Desire - Resetovanie systemu sam od seba

Příspěvek od intel777 » pon 28. čer 2010 17:29:02

Ahoj, neviem, alebo kde mam vytvorit prispevok o svojom probleme, ktory si fakt neviem rady a som stoho tak trochu nestastny.
Nechcem totiz robit zbytocne temy, tak ked tak mi prispevok presunte, alebo nechajte tak.

Takze...
Mam HTC Desire. A stalo sa mi uz asi 3x ze sa sam od seba resetnul a naskocil este raz, ako keby som ho vypol a potom znova zapol.
uvediem priklad. dnes som bol na facebook a len tak som klikol na prispevok co sa tyka videa od YouTube. Vsetko islo v pohode, video nacitalo a potom sam od seba resetol. asi o dve, mozno minutu.
Vie mi niekto poradit preco.
Ma HTC firma za to, ze je to ochrana voci procesoru ked sa prehrieva, ze je to jediny dovod restart, aby nedoslo k prehratiu procesora, alebo mam naistalovanu aplikaciu co urobi restart za mna,.
Nemam tam vela aplikacii,. Mozno 5 az 7 naviac.
Este chcem spomenut, ze mam aplikaciu aniPet Aquarium Live Wallpaper a mozno to ta robi. Ta aplikacia je super. Na pozadi bezi nieco ako aquarium a behaju tam ribycky morske. Je velmi pekna.

Ma niekto z HTC skusenosti. Tento telefon som nadmieru spokojny, fakt lepsi telefon som nedrzal v ruke, ale toto ma trapi.
Prosim i radu. dufam, ze soom svoj problem opisal dobre a ze mi poradite.

nFiX
Droid

Re: HTC Desire - Resetovanie systemu sam od seba

Příspěvek od nFiX » pon 28. čer 2010 18:01:22

Neporadím ti nic jiného, než je zkusit postupně odinstalovat, tím zjistíš jestli to dělá nějaká apk. Pokud to nepomůže tak si zalohuj věci a zkus wipe, pokud ani to nepomůže tak servis ;)

Autor tohoto vlákna
intel777
Nové Androidě

Příspěvek od intel777 » pon 28. čer 2010 20:35:09

Este otazka, neviem ci mozem. Co je to wipe.
Inak restastart neurobi len tak sam od seba, len ked robim viacej uloh na raz.
Ozaj este sa chcem spytat, . Veci co stiahnem a naistalujem a opetovne odistalujem sa niekde ukladaju?
ocividne som nieco hladal, ale nenasiel som nic.

duffioso
Nové Androidě

Příspěvek od duffioso » pon 05. črc 2010 13:15:59

A nemas nahodou nainstalovaneho nejakeho task managera,ktery by mohl obsahovat i funkci restart?Pokud neco takoveho mas,tak odinstaluj tohle jako prvni a dej telefonu poradne do tela,jestli se resetne,nebo ne.
HTC Desire

Autor tohoto vlákna
intel777
Nové Androidě

Příspěvek od intel777 » čtv 08. črc 2010 12:29:55

Diki kamo za pomoc, ale urobil som restart telefonu , nieco ako nastavenie vyrobcom. Tak uvidim.
Uz sa mi resetol uz aj pri prezerani maps google.
Mozno som mal nieco take nahodene. Fakt netusim. To vies, ked je to nove, vsetko mozne poskusas a potom za oneho nevies to dat naspat.
Zatial telefon sa chova normalne.
Desire je fakt sila. Je to snad zatial jedniny telefon co som spokojny aj ked ten restart mi robilo, ma neodradilo od HTC.
Naozaj velmi dobra znacka.
Ved nie nadarmo sa hovori o HTC Desire / Tuzba
Len skoda ze skype neni urobena aplikacia. To je skoda. ale ako toto mi nevadi, kedze pouzivam operatora store3/UK tuto aplikaciu dava zadarmo. Jedina nevyhoda je, ze funguje iba pod tymto operatorom a nijak inak. aj ked pouzijem wi-fe.
Este jedine co ma trapi, kde stahuje subory ked ich potom instaluje. Su subory potom samo odstranene, alebo ostavaju v telefone.

Stepo
Nové Androidě

Příspěvek od Stepo » pát 09. črc 2010 16:47:26

No ono to nekdy krasne blbne. Po prechodu na 1.21.405.2 od tohoto zvyku moje Desire upustilo. Ale je problem v tom ze naka aplikace padne a ono se to restartne.
PS.: Pokud by ti padalo HTC sense, vymaz z nej vsecky uzivatelsky data +-1mb v nadstaveni... byl jsem z toho na nervy ze mi furt padalo a startovalo
HTC Desire, Froyo 2.10.405.2

Djexpres
Nové Androidě

Příspěvek od Djexpres » pon 06. pro 2010 11:11:40

Ahojte. Kúpil som si HTC Desire a som z neho kvôli tomuto problému sklamaný, pri využívaní aplikácii a zaťažení CPU mi bezdôvodne resetne ako sa tu už spomínalo. Skúšal som všeličo ale neviem čo s tým ďalej robiť. či to dať na reklamáciu alebo čo... ešte som tam mal len originálne aplikácie a už mi v priebehu dňa resetol 7 krát....

isaac12
Stálý androiďák

Příspěvek od isaac12 » pon 06. pro 2010 11:34:44

ja to vidim asi na reklamaciu.. ja mam podobny problem s x8 ked sa vitazi procak na maximum tak ide pomaly ale neresetne sa. sputim len task managera a povypinam vsetky zapnute app a este spustim memory cleaner a potom uz slape ako hodinky.este sami ani raz nerestartol pri vytazeni procesora na maximum.
LG GT540: ROM SwiftDroid 2.3.2 Cyanogen Mod 7 806Mhz
HTC Hero ROM HTC Salsa Port Gyngerbread 2.3.3 with sense 2.1 710Mhz S-OFF

DaSt
Stálý androiďák

Příspěvek od DaSt » pon 06. pro 2010 12:12:06

Djexpres : reklamace - tohle mi desire dělal v červenci, po výměně základní desky běhá jako víno naprosto bez problémů
HTC Desire | HTC One X| Samsung Galaxy Note 10.1 | LG G4

kruntoradjakub
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: htc desire x od tmo

Příspěvek od kruntoradjakub » sob 13. dub 2013 18:35:00

ahoj mam desire x od Tmobilu a tez se mi restartuje sam od sebe ,hlavne v noci treba 2x dal sem ho na reklamaci do VSP data a nahraly mi novej SW a druhy den co sem ho mel doma to zaclo nanovo tak sem to o tydnu nevydrzel a reklamoval sem ho znovu za tyden mi ho vratily se zamitnutim ze se chyba neprojevila tak sem hledal na netu a nasel ze by mohla bejt spatna SD karta tak sem dal misto 32GB jen 4GB a nasledne noci restart 3x tak sem si vymenil sim a to sami,v servise mi rekly at pozadam o dlouhodobe testovani ze to bude trvat tak 14 dni a to se mi nechce,abych byl ze 3mesicu mesic bez mobilu ale asi minic jineho nezbyde nez zas reklamovat.hodne stesti stou jebkou :-)

don_alex
Administrátor
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Příspěvek od don_alex » sob 13. dub 2013 21:14:41

Bože, ta čeština. :roll:
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Odpovědět

Zpět na „Android OS“