Android OSHW overlays

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
paklic9
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: sob 27. dub 2013 9:08:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Grand X

HW overlays

Příspěvek od paklic9 » sob 17. kvě 2014 18:28:42

Zdravim, mam takovy problem. Chtel jsem pouzit aplikaci FPS Meter. Ale vzdy ve hre se mi to ukazovani FPS lagne. U aplikace je napsane tohle: If app works partially (FPS freeze in games and some apps) you need to set "Developer options" - "Disable HW overlays" option in system settings.
Ale ja v developer options nemam to Disable HW overlays. Muzu to nejak pridat?
Muj telefon: ZTE Grand X rooted





POSIX
Robot
Příspěvky: 847
Registrován: stř 30. dub 2014 22:26:35
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Redmi 2
Rom: MIUI

Re: HW overlays

Příspěvek od POSIX » ned 18. kvě 2014 10:02:08

Česky je to tam zakázat HW vrstvy.. Opravdu to tam nemáš?
Ne přidat to tam opravdu nejde

Mobil


Autor tohoto vlákna
paklic9
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: sob 27. dub 2013 9:08:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Grand X

Re: HW overlays

Příspěvek od paklic9 » ned 18. kvě 2014 10:35:17

Praveze to tam nemam. :( A android mam 4.0.3 a tam by to melo byt, co jsem se tak dival po netu. Nejde to nejak nahradit treba appkou?


POSIX
Robot
Příspěvky: 847
Registrován: stř 30. dub 2014 22:26:35
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Redmi 2
Rom: MIUI

Re: HW overlays

Příspěvek od POSIX » ned 18. kvě 2014 21:29:53

Nevím ale rozhodně si z gplay žádnou stahovat nebudu abych ti zatebe vyzkoušel ... Co Trochu snahy?? Nápis do gplay developer options a zkoušej.. Samozřejmě né ty co jen dělají zástupce do laucheru..

Mobil


Autor tohoto vlákna
paklic9
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: sob 27. dub 2013 9:08:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Grand X

Re: HW overlays

Příspěvek od paklic9 » ned 18. kvě 2014 22:37:21

No nejake jsem ted zkousel, ale nic takovyho co jsem hledal. Predtim jsem zkousel hledat jen HW overlays, ale nic. No zkusim se zitra podivat jeste vic, dnes jdu spat, ale pokud nic nenajdu, tak neva no, zas tak dulezity to neni. Chtel jsem mit jen appku na fps, tohle je snad jedina co existuje. Nebo znate nejakou jinou aplikaci, ktera ukazuje fps?


Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: HW overlays

Příspěvek od Marek989 » úte 03. čer 2014 18:55:31

Myslím, že Android 4.0 tuhle možnost bohužel nemá... Jenom 4.1 a vyšší
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12727
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 50
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock
Bydliště: Kozolupy

Re: HW overlays

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 05. čer 2014 9:17:52

Je to tam od verze 4. Ale mnoho výrobců tyhle vývojářský možnosti z nějakých důvodů často ořezávají a samovolně z toho vyhazují možnosti. Takže je docela dobře možný, že to ZTE vyhodilo, protože to považovali za nebezpečný.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: HW overlays

Příspěvek od Marek989 » čtv 05. čer 2014 17:56:07

No, já to na Evu nemám, ale ani na HD2 s 4.0.4 CM9 jsem to tam neměl, až na 4.1....
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti